Virtuele maagband

                          

De Virtuele maagband is de oplossing om slank te blijven

Als je denkt aan afvallen, denk je niet direct aan de virtuele maagband. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Zoveel dieten, zoveel afslank producten, zoveel mogelijkheden. Je bent misschien al jaren bezig om af te vallen op allerlei manieren. Het gaat best redelijk als je bezig bent. Maar als je stopt en langzaam weer terug valt in je oude gedrag en gewoonten, is de frustratie groter dan ooit. Je maakt je zorgen over je gezondheid en je overgewicht en weet ondertussen niet meer wat je wel en niet kunt doen. Je begint weer aan een ander dieet, waarna de moed je weer in de schoenen zakt.

Hoe mooi is het dat er een afvalprogramma onder hypnose is waarbij je afvalt en ook goed in je vel zit en je hoeft je niet druk te maken over wat je wel en niet mag eten. Je mag namelijk alles eten, alleen je wilt het niet.

De virtuele maagband als antwoord op emotie eten

Afvallen is een strijd tegen de kilo’s, maar dat is niet de enige strijd. Onderliggend, op diep niveau is er iets anders aan de hand waarom je met overgewicht rondloopt. Er is een reden waarom jij gaat eten. Er is een reden waarom jij een ‘beschermlaagje’ aanlegt, een laagje vet. En die onderliggende reden waar jij niet van bewust bent is erg belangrijk om mee te nemen in het verliezen van gewicht. Je hebt een strategie bedacht om op bepaalde emoties te reageren.

Als je ongelukkig bent, als je je eenzaam voelt, in de steek gelaten, als je boos bent, verdrietig bent, gefrustreerd bent, als je je verveelt.. Dan kan je grijpen naar eten. Je kunt gaan snaaien en snoepen en maar doorgaan. Het is een soort troost op een emotie waar je niet op een andere manier mee omgaat, of mee dealt. Het voelt op een of andere manier goed om te gaan eten, tijdelijk. Dat gevoel slaat al snel om in een naar gevoel. Een vol gevoel wat je genegeerd hebt. Je hebt amper nog contact met dat deel van jou, dat aangeeft dat je vol zit. Emoties zitten in de weg. Je propt je vol en dat is sterker dan je innerlijke wijsheid die aangeeft; ik heb genoeg; ik zit vol; ik voel me misselijk.

De virtuele maagband is vooral geschikt voor mensen die teveel eten of de hele dag door eten of die eten als ze emoties voelen en die niet kunnen stoppen met eten, die blijven dooreten. Het slagingspercentage bij die groep is 90%.

De virtuele maagband pakt de oorzaak aan van je overgewicht

De reden dat de virtuele maagband de beste optie is om blijvend af te vallen, is het feit dat je niet alleen gewicht verliest. Als je alleen zou afvallen en het onderliggende probleem, de reden dat je eet, wordt niet aangepakt, dan is het resultaat tijdelijk. Je kunt je voorstellen dat de strategie die jij bedacht hebt, om met je emoties om te gaan, namelijk je vol te gaan eten, of teveel te eten, niet de oplossing is om je emotie, je beperkende gemoedstoestand te verbeteren. Je wordt niet gelukkig van jezelf vol eten, met als resultaat gewicht toename. Dat weet je, je kunt het alleen niet veranderen op bewust niveau, lijkt het.

Als een repeterend automatisch patroon grijp je steeds naar eten als je een bepaalde emotie voelt. Je kunt je voorstellen dat als je op het niveau van de emotie gaat werken en daar de oplossing gaat zoeken, je dichterbij een verandering komt. Dit geldt ook voor degene die naar ongezond eten grijpen in plaats van gezond voedsel.

Met hypnose heb je toegang tot het onbewuste en zet je de virtuele maagband

Als je weet dat je bijna de hele tijd al in hypnose bent, met alle suggesties die jij gelooft van iedereen om je heen, dan kun je je wellicht voorstellen dat wanneer je kiest om een virtuele maagband te laten zetten en je dat voor waarheid aanneemt, dat een hele goede suggestie is voor jou om het resultaat te behalen wat jij wilt. Jij gezond, slank en vooral gelukkig. Het eerste waar we aan gaan werken is aan je mindset. Zo vaak hoor ik van de clienten dat ze negatief zijn over hun gewicht, ze geloven dat het nooit gaat lukken om slank te zijn. Het zelfbeeld speelt ook een hele grote rol in het slanker worden.

               .     

Hoe is jouw zelfbeeld? Wat denk je over jezelf? Wat geloof je over jezelf? Wat vind je van jezelf? Geloof je uberhaupt wel dat je slank gaat worden? Een van de eerste dingen die in het virtuele maagband programma aan de orde komen, is de focus verleggen van dikheid naar de slanke, gezonde, gelukkige jij. De meesten beseffen niet dat datgene waar ze op focussen, steeds meer wordt. Wat haal jij in je hoofd? Wat geloof je over jouw gewicht? Daar moet vaak een behoorlijke aanpassing gemaakt worden.

De opdracht om de focus te verleggen naar de slanke versie van jezelf is een hele belangrijke. Een belangrijk onderdeel van het hypnose programma bij mij is ook een stuk coaching. Door o.a. mijn NLP achtergrond, geef ik een uitgebreide online ondersteuning naast de 4 hypnose sessies. Zo krijg je zelf NLP en EFT tools en technieken mee, zodat je je zelf kunt redden op de momenten dat je het wellicht nodig hebt.

Wat houdt het virtuele maagband programma onder hypnose in?

-Je krijgt 4 hypnose sessies om op jouw streefgewicht te komen en online ondersteuning.

-Je krijgt een Mp3 mee die je 30 dagen mag luisteren, daardoor word je iedere dag geprogrammeerd en wordt het hypnose programma ondersteund.

-Je rekent af met je angst en frustraties dat je steeds weer terugvalt in je oude patroon.

-Je zelfvertrouwen verdubbeld waardoor je beter in je vel zit en meer durft te ondernemen.

-Je blijft gezond en loopt geen risico op hart- en vaatziekten en diabetes type 2.

-Je kunt makkelijk afblijven van jouw quilty pleasure voedingsmiddel.

-Je eet niet meer uit emotie maar alleen als je echt honger hebt.

-Je mag alles eten maar je wilt het niet.

-Je programma verschuift naar gezondheid en geluk en slank zijn.

-Er wordt direct gewerkt aan je mindset. Een positieve krachtige boost waarin ik tap uit mijn NLP kennis en EFT kennis met ondersteunende technieken.

 

Voordelen van de hypnotische maagband

Er is 85% slagingskans

Er is geen enkel risico

Er zijn geen complicaties

Er is geen herstelperiode

Een virtueel maagband programma kost weinig

Je hebt een vol gevoel, geen misselijk gevoel

Er is geen sprake van narcose

Je hebt geen littekens

Je krijgt direct meer energie en voelt je fitter

Er is geen risico

Er is geen operatie

Geen ingewikkeld intake gesprek

Er is geen wachttijd

 

Waarom dieten niet werken..

Je begint aan een dieet met frustratie en stress

Dieten werken niet omdat je vaak begint met een verkeerde gemoedstoestand. Het is niet dat je zegt van : ‘Yes, ik heb er zin in! Ik ga er voor! Het gaat me lukken! Ik ben enthousiast om dit doel te behalen!’ Nee, vaak ben je behoorlijk gefrustreerd dat je weer met een dieet begint en twijfel je of het wel zal lukken dit keer. Ook ben je nog meer gefixeerd op eten, wat je wel en niet mag eten en door die focus ben je dus de hele dag bezig met eten.

Het feit dat het een ‘dieet’ heet, roept al allerlei negatieve emoties op en daardoor voel je je negatief en zie je dat ook terug in je doen en laten. Je baalt dat je gezin alles mag eten en jij met een bordje groenvoer zit zonder koolhydraten of jij moet calorien tellen terwijl je gezinsleden een lekker toetje eten.

Niet echt bevordelijk voor een leuke uitdaging. Het is allemaal heel zwaar en lastig en moeilijk. En je wordt er niet vrolijk van. Dat is een reden waarom een dieet niet werkt.

Je brein gaat in de overlevingsstand

Je brein die gemaakt is om te overleven en jou te beschermen tegen schaarste, is gefocust op eten, de hele dag. Help! Er is een tekort. Je schopt letterlijk je programmering van je reptielen brein in de war. Er is een ding met eten. Er is niet genoeg eten! Straks gaat ze dood! ‘Ik wil eten! Ik moet eten!’ Zoiets krijg je dan. Stress. Dit is de eerste belangrijke reden dat een dieet niet werkt.

Vooral als je een dieet doet waarin je gaat rommelen in de koolhydraten – vetten – eiwitten aanvoer die we alledrie nodig hebben, gaat je lichaam andere dingen doen. Je hebt iedere dag een bepaalde hoeveelheid koolhydraten, eiwitten en vetten nodig. Alles wat je teveel eet aan 1 van die 3 macronutrienten slaat je lichaam op in vet. Waar je lichaam niets aan heeft, slaat hij op in vet, wat je lichaam teveel krijgt, slaat hij op in vet. Je hebt het alle drie nodig.

 

Gratis NLP sessie voordat je begint met het virtuele maagband programma onder hypnose:

Als jij wilt afvallen is het belangrijk dat je je brein opdracht geeft, daar waar je naartoe wilt. Je beweegt je naar wat je in je hoofd haalt. Of dat nou is wat je wel wilt of wat je niet wilt. Energy goes where the focus flows. De eerste stap is continu je gedachten af te stemmen op jouw doel. Wat wil je wel? Nooit meer focussen op wat je niet wilt. Want dat trek je net zo hard aan. Denk maar niet aan een roze olifant. Hij popt op in je mind. Je brein kent het woordje niet niet. Wel of niet is hetzelfde voor je brein. Je beweegt je er naar toe.

Met deze NLP techniek op je tijdlijn geef je je brein opdracht, heel specifiek wat jij wilt, waar jij naartoe wilt. Dit is een heel belangrijk NLP onderdeel van het hypnose programma. Daarom is de combinatie van NLP en hypnose zo krachtig. Van af alle kanten werken we aan jouw ideale gewicht en zetten alles in wat nodig is om dat te bereiken met ondersteunende zelfhypnose, NLP en EFT technieken en tools.

 

Kijk hoe Greet met de virtuele maagband een complete make over krijgt

Greet voelt zich na de eerste sessie positief en sportief. Ook komt ze veel meer op voor haar zelf. Eerder accepteerde ze dingen die ze nu niet meer wilt. Ook valt ze gestaag af. Ze heeft als doel dat ze eindelijk weer achter haar kleinkinderen aan kan rennen. Ze drinkt meer water en eet gezonder. Dat gaat vanzelf. Ze heeft geen behoefte meer aan snoepen en snaaien, wat ze eerder deed omdat ze zich alleen voelde als haar vriend weer weg ging.

 

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen