Hypnotiseren.. Het vergeten geheim waarmee je een trauma doorbreekt

Wat is het geheim van hypnotiseren?


Met hypnotiseren kan ik o.a. de volgende problemen aanpakken

Roken

Ken jij de gevaren van roken? 

Afvallen

Ben je het jojo effect echt zat?

Trauma

Heftige emotie, Geen controle

En ook de volgende zaken kunnen met Hypnose en NLP aangepakt worden:

 • Angst.      
 • Paniek
 • Stress
 • Depressie
 • Onzekerheid
 • Pijn
 • Allergie
 • Alcohol verslaving
 • Verdriet

Hoe ziet jouw leven eruit als je na 1 hypnose sessie je direct minder rot voelt of zelfs opgelucht bent?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Wat als je dat nare gevoel nooit meer zou kunnen ervaren?

Hoe ziet jouw leven er uit als je dat nare gevoel waar je mee rondloopt, nooit meer zou kunnen ervaren? Als je niet meer bij de pijn kan komen, waar je al lange tijd door geplaagd wordt? De knoop in je maag of pijn op je borst, of je gespannen nek en schouders? Wat betekent dat voor jou en jouw omgeving? Hoe zal je nu op je partner reageren en op je kinderen? Wat zou je allemaal gaan doen als je vrij bent van je stress en frustratie? Je kunt weer meer lachen en voelt je rustig. Hoe ziet jouw leven er uit zonder verdriet en boosheid? Hoe voelt je lichaam als je verlost bent van je kwelling? Als je eindelijk weer kunt gaan leven met plezier en passie?

Hoe ziet jouw leven er uit?

Hoe ziet jouw leven er uit over 5 jaar als er niets veranderd?

Hoe ziet jouw leven er uit over 2 jaar of over 5 jaar, als je niet af komt van de pijn, het verdriet, de stress, de depressie, het trauma, de angst, de paniek? Als je iedere keer triggers uit de omgeving krijgt waardoor je steeds weer door dezelfde ellende gaat. Kun je nog plezier maken of lachen met je partner of met je kinderen? Kun je genieten van de dingen om je heen? Of krijg je steeds meer last van pijn en ongemakken in je lichaam omdat er stress zit in elke cel van je lichaam? Is het leven nog de moeite waard? Wat zeg je als je elke keer pijn voelt? Wat denk je als je gefrustreerd raakt omdat je denkt dat je er nooit meer vanaf komt? Wat doe je? Of geef je het op?

Triggers uit de omgeving..

Hypnotiseren pakt het probleem aan bij de oorsprong

Als je te maken hebt met de gevolgen van een trauma, verdriet, angst, depressie of boosheid, die tot op de dag van vandaag nog doorwerkt, dan is het van belang dat het probleem aangepakt wordt daar waar het ontstaan is. Als je dit probleem met je bewuste brein zou kunnen oplossen, dan had je dat allang gedaan. Met hypnose passeren we het kritische denken door in een ontspannen toestand te komen en werken we in het onbewuste. Daar halen we de angel uit het probleem waardoor het niet meer als een probleem ervaren wordt. Een krachtige techniek. Kosten voor een sessie zijn 147 euro per sessie van 1,5 uur. Zie de ervaringen van anderen die je voorgingen. 

Vragen? Stuur een mail naar info@brein-power.nl 

Het is niet nodig om ongelukkig te zijn..

Hypnose is het geven van positieve suggesties

Hoe werkt hypnose? Door in contact te komen met het onderbewuste kun je de programmering van de harde schijf veranderen door het geven van positieve suggesties. Het wordt tijd dat je uit hypnose komt. Dingen die je over jezelf gelooft als waarheid die je geen goed doen.

Kom uit jouw jarenlange hypnose..

Hoe jij je heel veel tijd kunt besparen aan therapie en praten over je probleem dat je het dan weer naar boven haalt en er vervolgens niets mee doet.

Ontdek de revolutionaire Hypnose ervaringen van Kirsten, Liselotte en Mart

Een tipje van de sluier.. Wat kan jij verwachten als je je laat hypnotiseren?

1: Opluchting

Je voelt opluchting. Als of er iets van je af is gevallen waar je jarenlang mee rondliep. Het gaat vaak over emoties. Je hebt geen idee waar ze vandaan komen en je blijft er last van houden. Op onbewust niveau gaan we met hypnose terug naar waar de emotie ooit ontstaan is en halen we daar de pijn weg.  

2: Ontlading

Als er iets van je afvalt waar je al jaren mee rondloopt, en wat je misschien wel onderdrukt of tegen- houdt, kan er een ontlading plaatsvinden. Dit gebeurt meestal in mindere mate omdat we met hypnose geen pijnlijke momenten opnieuw gaan herbeleven zoals in andere therapieën wel gebeurd.

3: Een licht gevoel

Je neemt afscheid van een oud programma wat op jouw systeem draait en wat jou niet langer dient. Soms voelt dat best onwennig. Je doet het al zo lang. Soms kan je de vinger er niet op leggen in wat er nu veranderd is. Soms voel je je alleen maar lichter alsof er een last van je af is gevallen.

Veelgestelde vragen over hypnotiseren

Wat gebeurd er precies als je gehypnotiseerd wordt?

Hypnose werkt in het onbewuste gedeelte van het brein. Dat is niet het gedeelte van het brein dat controle heeft, dat dingen kan benoemen, verklaren, begrijpen. Kijk naar de reacties van de cliënten die hypnose ondergingen.

Je ziet een vorm van verwarring. Ze proberen woorden te vinden voor hun ervaring. Ze begrijpen het niet.

Verlies ik de controle?

Nee. Jij bent volledig in controle. Je kunt op elk moment je ogen open doen en opstaan en weglopen. Je onbewuste is heel alert. Je bewuste brein staat op een laag pitje. Daar wil ik niet mee in gesprek. Praten heeft tot nu toe niet geholpen.

Kan ik wel in hypnose?

Jij bepaalt helemaal zelf of jij hypnose toestaat. Je kunt het ook tegenhouden door bewust de controle vast te houden. Door te zeggen: Dat gaat niet lukken. Ik ben daar niet gevoelig voor. Je hebt dan helemaal gelijk. Dan krijgt zelfs de beste hypnotiseur jou niet in hypnose. 

Kan ik daarna gewoon auto rijden en naar mijn werk?

Ja. Meestal voel je je opgelucht, lichter en merk je dat er dingen zijn veranderd in positieve zin. Soms kun je wel een beetje moe zijn. Je kunt ook verwarring voelen. Maar je kunt gewoon zelfstandig naar huis. 

Ga ik altijd terug naar mijn jeugd?

Regressie is één hypnose techniek die vooral werkt met een emotie die je nu hebt. Met die emotie zoeken we terug in jouw verleden naar waar die ooit is ontstaan. Er zijn nog vele andere technieken die ik in kan zetten. Denk aan NLP, EMDR, EFT en matrix methode. Het ligt er aan waar je mee komt en wat mij zinnig lijkt. Vaak doe ik meerdere technieken.

Heb ik aan één hypnose sessie genoeg?

Dit is helemaal afhankelijk waar je mee komt. Meestal zijn 3 sessies nodig om je probleem op te lossen en als je dan daarna de 1 daagse NLP training volgt; Mindset Of A Winner heb je alle tools om baas te zijn over je brein, over jouw emoties en jouw gedachten en kom je niet meer terecht in slechte gemoedstoestanden. 

Kijk hieronder naar de Hypnose ervaringen van Aaliyah, Yvonne en Marcel na een Hypnose sessie.

Wat is hypnotiseren wel?

Hypnose is praktisch, effectief, veilig, 

leuk, makkelijk en prettig

Hypnose is een natuurlijke staat van ons brein

Hypnose is een trance toestand waarin je breinactiviteit laag is. Je bewuste blabla brein staat op een laag pitje. In de trance toestand ontstaat focus. Je bent sterk gefocust op één ding. De rest daar omheen is vaag, net of je je cameralens instelt op zoom. Je zoomt misschien in op een persoon in de verte aan het strand. Dan wil je het gezicht scherp stellen. De rest daaromheen wordt vager.

In een trance toestand krijg je alleen de prikkels binnen waarop je bent gefocust. Alles daaromheen krijg je niet mee.


Je bent al in trance minimaal een paar keer per dag

Als je een boek leest en je zit daar helemaal in, krijg je niets mee uit de omgeving. Als onze kinderen aan het gamen zijn, horen ze niet wat jij zegt. Als je een film kijkt zit je in die film en worden je zintuigen zo beïnvloed dat je zelfs de emoties kunt voelen van de spelers. Je focus ligt op het witte doek. Alles daar omheen vervaagt. Dan ben je in een staat van trance. Als je een autorit maakt kan je ook opeens het gevoel hebben van "hé, ik ben er al'. Een staat van trance. Één focus.


Hypnotiseren is praktisch

Hypnose is praktisch en werkt daar waar het probleem is ontstaan, namelijk in het onbewuste.

Als we bewust een probleem op kunnen lossen hadden we ook geen probleem. Blijkbaar lukt het niet om een probleem op te lossen met gewoon beredeneren, argumenten aandragen, erover praten, nadenken, verklaringen zoeken, de reden zoeken, vinden.. Anders hadden we het namelijk allang gedaan.


Hypnotiseren is effectief

Het lijkt de meest natuurlijke manier van therapie om het probleem aan te pakken bij de oorsprong. Er draait een programma op jouw systeem in jouw onbewuste, door alles wat je hebt meegemaakt, alle suggesties die je hebt gekregen, en voor waarheid aangenomen hebt.

Waarheden die je nu in de weg zitten of zelfs erger, je hebt er klachten van gekregen of ze belemmeren je leven compleet.

Een probleem is een foutje in je systeem. Dat foutje moet daar rechtgebreid worden, waar het is ontstaan.


Hypnotiseren is veilig

Directe hypnose zoals ik hem toepas is 100% veilig. Het heeft niets te maken met controle verliezen zoals je misschien kent van de showmasters op hypnose gebied. Je bent volledig in controle en hoort alles wat ik zeg.

Jij moet in controle zijn, anders kan je geen antwoord geven op de zoektocht naar de oorsprong en het veranderen van de ervaring. Dat is wat we doen. Je kunt niet dat wat er gebeurd is veranderen, wel de emotie, de betekenis die je er aan gegeven hebt en waar je tot op de dag van vandaag last van hebt.


Onder hypnose gaan is leuk

Het feit dat je in een natuurlijke staat verkeerd, maakt dat je echt contact maakt met jezelf en een soort reis maakt op je tijdlijn met het deel van jezelf dat op onbewust niveau jouw hele systeem 'bestuurd' en waar je nauwelijks grip op lijkt te hebben. Nu is het moment dat je veranderingen aan kunt brengen die je met geen enkele andere therapie kunt bewerkstelligen.


In hypnose gaan is makkelijk

Iedereen kan in hypnose, mits hij/zij het zelf wilt. Als je het niet wilt, gebeurt het niet. Jij bent altijd in controle.

Het is de meest makkelijke manier om bij de oorsprong te komen en daar problemen op te lossen. Je hoeft niet jarenlange sessies te volgen die nog niets oplossen. Meestal zijn in 3 sessies je problemen opgelost.


Hypnose is prettig

Hypnose is een een staat van focus, waarin je hele lichaam zich onderdompelt in rust en ontspanning. Dus geen stress en frustratie en spanningen. Voor sommige mensen heel prettig die de tijd niet kunnen vinden om zichzelf te ontspannen. 

Wat is Hypnose niet?

Hypnose is niet eng, gevaarlijk, onvoorspelbaar, 

zweverig of onbegrijpelijk 

Hypnose is niet eng

In Hypnose krijg je een natuurlijk contact met je onbewuste. Tenzij je bang bent voor jezelf is het alles behalve eng.


Hypnotiseren is niet gevaarlijk

Als je het over directe hypnose hebt waarbij je in controle bent en blijft is het niet gevaarlijk omdat je precies weet wat je doet. Je kunt je voorstellen dat de vorm van hypnose waarin je niet meer weet wat je doet en bepaalde suggesties krijgt die jezelf of anderen in gevaar kunnen brengen een andere tak van sport is.

Deze vorm van hypnose werd wel gebruikt in de oorlog en bij de geheime dienst. Mensen volgden exact de suggesties op die ze kregen.


Hypnotiseren is niet onvoorspelbaar

Wij willen met ons bewuste altijd in controle zijn. Precies weten Hoe, Wat of Waar. Om met het bewuste deel, dat deel van ons dat dingen vertelt en uitlegt te gaan vertellen wat er gebeurt in hypnose en wat precies het effect gaat worden is lastig.

Alles staat en valt met de suggesties die de hypnotiseur geeft. Die suggesties worden door het onbewuste voor waarheid aangenomen en overschrijven de waarheid die jij al jaren op jouw systeem laat draaien als een oude grammofoonplaat die je niet meer wilt horen.

De positieve suggesties zorgen ervoor dat je ervaring blijvend verandert.


Hypnose is niet zweverig

Als wij het niet kunnen bevatten met onze bewuste mind en we kunnen het niet verklaren noemen we dingen vreemd. Ook als het niet wetenschappelijk bewezen is.

Er is inmiddels zoveel bekend over de toepassingen van hypnose, de effecten, de positieve resultaten, dat we het kunnen uitleggen en het effect kunnen ervaren.


In hypnose gaan is niet onbegrijpelijk

Iedere tekst, gedachte, suggestie heeft invloed op jouw systeem en jouw welzijn. Je bent wat je denkt. Je wordt wat je denkt.

Als je dat begrijpt weet je ook dat je alles kunt veranderen. Andere gedachten, teksten en suggesties beinvloeden je zodat je je anders voelt en anders gaat focussen.


Onder hypnose ben je beinvloedbaar voor suggesties. Kijk maar eens om je heen hoeveel mensen er in hypnose zijn. Mensen die zich allerlei dingen aantrekken van wat anderen tegen hun zeggen en over hun denken.

Die mensen moeten uit die hypnose gehaald worden zodat ze vrij zijn van die negatieve suggesties met negatieve effecten op hun systeem.

Wil je een Hypnose of NLP sessie? Live of via Zoom? Wat kost dat?

Hypnose/NLP sessie

online

van ruim 1 uur

meer rust, ontspanning, en zelfvertrouwen

 • € 147

  Hypnose/NLP sessie

  live

  van ruim 1 uur

  angst, trauma, onzekerheid of burnout

 • € 147

  Wil je een Hypnose of NLP sessie via Zoom? Kijk hieronder

  • Omdat het je reistijd scheelt
  • Omdat het je gemak brengt
  • Omdat het sneller in te plannen is
  • Omdat het niet uitmaakt waar je bent
  • Omdat je niet afhankelijk bent van tijd en plaats
  • Omdat het je reiskosten scheelt
  • Omdat het ook in de avonden en weekenden kan
  • Omdat het net zo effectief is
  • Omdat het goedkoper is
  • Omdat je in je eigen vertrouwde omgeving kunt blijven
  • Omdat je gratis een MP3 voor zelfhypnose krijgt naar keuze
  • Omdat je direct kunt ontspannen na een hypnose sessie

  Kijk hieronder naar de Hypnose ervaringen van anderen.. 

  Hoe werkt hypnotiseren in een sessie?

  Uitleg van de Hypnose regressie techniek

  Wil je een keer een Hypnose workshop organiseren? 

  Ervaar met je vrienden wat hypnotiseren is

  Moeiteloos in contact met je onbewuste

  Het bewuste is het topje van de ijsberg. Het onbewuste is baas!

  Kijk naar mijn Prezi en zie hoe je bewuste baas lijkt te zijn, in controle. En zie hoe je onbewuste drijfveren, overtuigingen, waarden, gedachten, emoties, ideeen, herinneringen jouw bewuste leven kleuren en bepalen.

  BREIN-POWER

  Yvonne Thuijs

  Laan van het Kwekebos 286 

  Emmen