Yvonne Thuijs, jouw NLP                                              trainer, coach & hypnotiseur

Doe niet zoals ik. Ga niet veel te lang                                                                                                  door met dingen die je helemaal niet wilt..

Als je mij echt zou kennen..

dan zou je weten dat..

Jarenlang heb ik alles gedaan wat ik niet wilde 

Ik maakte niets af waar ik aan begon omdat ik er geen zin meer in had. Ik was alleen maar aan het overleven. Mijn overtuiging was: 'Als ik stilsta word ik overreden'.


Ik werkte heel hard om voor mezelf en mijn 2 kinderen te zorgen. Mijn leven was een chaos. Ik dacht niet na over wat ik wilde. Ik deed alles op de automatische piloot. Mijn overtuiging; 'Ik val op foute mannen', bracht mij precies waar ik om vroeg. Ik ging alle kanten op. 


Ik kon mij nergens staande houden. Yvonne Thuijs schopte overal ruzie en werd steeds ontslagen. 

Yvonne Thuijs, zelfstandig ondernemer of op kantoor?

Na mijn opleiding als sportmasseur en HBO studie Natuurgeneeskunde waar ik best passie voor had, werkte ik 16 jaar lang als zelfstandig ondernemer. Ik had een eigen kinderkledinglijn. Heel hard werken voor een modaal salaris. Daar stopte ik mee toen mijn kinderen uit de kleding groeiden. Zij waren mijn inspiratie. Op kantoor werken voelde als een gevangenis.

Op emotioneel gebied ging ik telkens onderuit. Mijn relaties brachten mij meer pijn dan plezier en ik dacht: 'Ik kan het gewoon niet. Een relatie is niets voor mij'. Ik had het altijd maar over vrijheid! Ik voelde me helemaal niet vrij.

Toch was vrijheid wat ik wilde. In mijn hoofd klonk alleen maar: 'Ik moet dit en ik moet dat'. Alleen maar stress van alles

wat ik dacht dat ik moest om te overleven. 

Het heeft mij jaren gekost om het geheim te ontdekken hoe ik negatieve gevoelens kwijt kon raken zonder therapie of medicijnen. Ook jij kunt je leren goed te voelen op elk moment in zeer korte tijd.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Hoe Yvonne Thuijs in aanraking kwam met NLP en Hypnose.

Al op jonge leeftijd kwam ik met spiritualiteit, astrologie en NLP in aanraking, door mijn vader. Ik kan de planeten lezen als mijn tweede moedertaal als een echte dochter van een astroloog. 

Ik ging vanzelfsprekend Natuurgeneeskunde studeren, de 4 jarige HBO opleiding in Hilversum tot klassiek homeopaat, iriscopist en voedingdeskundige.


Op een dag, in een moeilijke periode, toen ik in scheiding lag, vond ik op de deurmat een NLP boek van een vriend met een briefje: 'Dit is iets voor jou'. Ik las het eerste hoofdstuk en kon het geduld niet opbrengen om het verder te lezen. 

Met de paplepel ingegoten..

15 jaar later weer dat boek..

15 jaar later kwam ik dat boek weer tegen. Toen dacht ik: 'En nu ga ik het doen'! Ik was nog steeds niet van pijn, onrust en verdriet af en wilde van al mijn emotionele pijn af wat mij belemmerde.


De opleidingen tot NLP practitioner, NLP Master practitioner, internationale NLP trainer en coach opleiding heeft Yvonne Thuijs achter elkaar gevolgd bij UNLP. Het enige wat ik dacht: 'Had ik dit maar gedaan toen mijn vader er mee kwam toen ik 18 was..'

 Ik heb vrijwel al mijn issues weten op te lossen. 

Ik heb mij alle NLP technieken en tools eigen gemaakt. 

Het bleef mij achtervolgen..

Yvonne Thuijs: HVO docent en Deugden trainer

Ik heb nog een HBO opleiding als HVO docent gevolgd omdat kinderen en geestelijke gezondheid mijn passie zijn en kwam steeds meer in de richting. Een opleiding voor Deugdentraining ook afgerond.


Als laatste heb ik de hypnose practitioner 1.0 en hypnose master 2.0 opleidingen gevolgd bij Hypnose Instituut Nederland van Edwin Selij en ook die tools toegevoegd aan mijn gereedschapskist.

Zoekende..

Rechtsaf of linksom je komt van je probleem af

Eindelijk kan ik al mijn energie stoppen in wat ik het liefste doe: Mensen afhelpen van alles wat hen belemmert en helpen hun doelen te bereiken. Dit gebeurt in trainingsgroepen, met personal coaching of met hypnose. Rechtsom of linksom. Iedereen kan van zijn probleem afkomen. En iedereen kan zich goed voelen als hij/zij daarvoor kiest.


Ik heb 1500+ mensen getraind en 450+ mensen gecoacht en zij hebben voor zichzelf het verschil gemaakt in hun leven.


Yvonne Thuijs heeft de gebruiksaanwijzing van het brein

Wat iedereen zou moeten meekrijgen met de paplepel, in de opvoeding, op school.. De gebruiksaanwijzing van het brein. Het krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben en we gebruiken het helemaal verkeerd met grote gevolgen! 

Wat mijn zoon over Yvonne Thuijs zegt..

Opleidingen | Certificaten | NLP Coach en Trainer | Yvonne Thuijs

Internationaal Gecertificeerd NLP Trainer

NLP Coaching Lichaams gerichte Coach

NLP Master Practitioner


NLP PractitionerOpleidingen | Certificaten | Hypnotiseur

Hypnose Basic Practitioner | Yvonne Thuijs

Hypnose Master Practitioner | Yvonne Thuijs

Opleidingen | Certificaten | Deugden | Geboorte in Kaart

Deugden Trainer Yvonne Thuijs

Geboorte In Kaart Practitioner Yvonne Thuijs