Wil jij meer zelfvertrouwen en rust, 

meer plezier ipv stress en frustratie?

Ontdek in 1 dag NLP training het geheim

hoe je volledige controle over

je gevoel en emoties kunt krijgen

zonder medicatie of therapie

De NLP training Mindset Of A Winner

in Emmen

Hoe je een leukere ouder en/of partner wordt en met al je frustratie en stress afrekent in één dag NLP training, zonder therapie of medicijnen.

 • Word je wel eens ziek van spanning en stres klachten?

 • Wil je technieken leren hoe je in controle bent en niet zomaar kwaad of geïrriteerd wordt?

 • Heb je het idee dat je je emoties niet altijd in de hand hebt?

 • Wil jij grip krijgen op hoe jij je voelt en niet heen en weer geslingerd worden bij het minste of geringste?

 • Heb je het idee dat je niet goed genoeg bent?

 • Heb je weinig zelfvertrouwen?

 • Wil je je blij en fijn voelen maar lukt het je gewoon niet?

 • Heb je soms spijt van hoe je gereageerd hebt?

 • Heb je het idee dat een ander jou gelukkig moet maken?

 • Wil je afrekenen met dingen die je belemmeren uit het verleden?

 • Heb je soms het idee dat je geen grip hebt op je leven?

 • Heb je een doel, maar ondermijn je jezelf steeds weer om het doel te bereiken?

 • Heb jij gedachten die 24-7 door je hoofd gaan en die je helemaal niet wilt?

 • Wil jij meer keuze hebben in hoe jij je voelt?

 • Wil je meer rust en harmonie thuis?

 • Wil jij tools in handen krijgen waardoor jij beter met problemen om kunt gaan?

Als je één van deze vragen met 'JA' beantwoord, dan is deze NLP training wellicht iets voor jou..

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Knuffel de beren op de weg

Je kunt alles veranderen. Het is niet moeilijk. Je zit misschien op een zijspoor. Misschien ben je gericht op dat wat niet goed gaat. 


Je gelooft er niet in. Je ziet beren op de weg in plaats van ze te knuffelen. Je focust op de verkeerde dingen. Je kijkt achterom naar het verleden, maar dat is geweest. Het mooiste van het verleden is dat het voorbij is.


Je brein staat het liefst op de automatische piloot. Daarom kom je niet makkelijk van ingesleten patronen af. Wanneer je die patronen doorbreekt, verandert alles. Het is makkelijk, simpel toe te passen en iedereen kan het als je in beweging komt. 

Waar ben jij op gefocust?

Als wij niet zouden kunnen praten, hadden we ook 

geen problemen.

NLP betekent Neuro Linguistisch Programmeren en is bedacht door Richard Bandler. Wat voor programma draait er op jouw PC? Hoe is ons brein geprogrammeerd door middel van taal?

Als wij geen taal zouden spreken, hadden we ook geen problemen. We plakken overal een label op en voila het probleem is een feit. Heb je wel eens een olifant bij een psychiater op de bank gezien? Dieren leven, op intuïtie en gevoel. Dieren schudden een trauma van zich af. Als ze aangevallen worden bijvoorbeeld. En gaan weer door. Dieren blijven niet malen in hun hoofd. Ze kunnen niet denken. Wij wel!


 Een mooie quote van Richard Bandler was: "Hoeveel plezier kun je verdragen?" Samen met John Grinder ontwikkelde hij NLP. "Get the life you want" is één van zijn boeken die hij heeft geschreven. Tony Robbins is ook een grote bekende in dit domein en heeft miljoenen mensen geïnspireerd met zijn seminars.


Wij hebben een ongelooflijk machtig instrument tot onze beschikking maar we zijn nog niet zo handig om er goed mee om te gaan. Door beter te begrijpen hoe je brein werkt krijg je direct inspiratie, motivatie en creativiteit om uit je comfortzone te stappen en met jouw geniale brein aan het werk te gaan.

Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het is eigenlijk simpel. 

Als je het geheim ontdekt van je mogelijkheden gaan er vele deuren voor je open en is er geen weg terug meer.

Wij kunnen denken, dat is het probleem.

Hoe kan het dat we NLP niet op school leren?

Hoe kan het dat we zo weinig weten over het belangrijkste en krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben? Dit zou het belangrijkste vak op school moeten zijn. Dit zou een belangrijk deel van de opvoeding van onze kinderen moeten zijn.


Als je weet hoe je brein werkt kan jij psychische en fysieke klachten aanpakken en kun je controle krijgen over je gevoelens en gedachten; de oorzaak van bijna alle problemen.


Het is niet nodig dat er zoveel mensen ongelukkig zijn en door hun emoties en verdriet overmand worden en geen idee hebben hoe ze uit die situatie moeten komen. Of mensen die rondlopen met frustratie, boosheid, stress waardoor ze allemaal klachten krijgen.


We kunnen meer zelfvertrouwen, harmonie, geluk en succes ervaren. Dat wat iedereen eigenlijk wil in zijn leven. Het is veel makkelijker dan je denkt. Iedereen kan het leren. 

Het is niet nodig om ongelukkig te zijn..

Hoe je leert, in één dag tijd, hoe je je goed kunt voelen, met NLP training

Wil jij leren..

 ...hoe jij je brein kunt trainen en je goed kunt voelen?

...te focussen op dat wat je wel wilt, en niet wat je niet wilt

...om te gaan met problemen op 7 verschillende manieren zodat 

het probleem verdwijnt?


..hoe je je communicatie verbetert door te ervaren wat het effect is van je houding op je communicatie?

...om beter je grenzen aan te geven? Wist je dat dat al kan door alleen je houding te veranderen?

...om meer ontspanning en rust te krijgen thuis, door bepaalde woorden niet te gebruiken en door je vraagstelling te veranderen?

Het effect van jouw houding..

Hoe jij je heel veel tijd kunt besparen aan studie omdat jij direct de revolutionaire tools in handen krijgt met de NLP training die het geheim onthullen van HOE jouw brein werkt, zonder ingewikkelde methodes.

15 jaar geleden..

Als je mij had gezien, 15 jaar geleden. Ik had een burnout. Ik was doodmoe, elke dag. Ik voelde me alleen. Ik had het idee dat niemand mij begreep. Ik had geen grip op mijn leven. Telkens gebeurde er weer iets waardoor ik me rot voelde. Als ik om me heen keek, dacht ik dat ik de enige was die zich zo shit kon voelen. Vooral als ik mensen zag lachen. Dan voelde ik mij nog slechter. 


Ik had geen idee hoe ik dat gevoel kwijt kon raken en hoe ik mijn situatie kon veranderen. Ik dacht dat alles mij overkwam en zocht altijd naar redenen buiten mijzelf. Alsof ik mijn situatie niet kon veranderen.


Mijn eerste cursus..

Toen ik echt in de put zat, ging ik een cursus doen, over lichaamsgericht werken. Ik leerde toen voor het eerst te kijken naar mezelf. Te voelen wat ik eigenlijk allemaal voelde en ik kreeg inzicht. Ik weet nog dat we een boom moesten tekenen. Ik dacht, dat is makkelijk. Ik tekende een boom zonder wortels en hij zag er behoorlijk dood uit.


Die trainer ging mijn boom toen duiden in de groep. Dat was behoorlijk confronterend. Ik was afgesloten van mijn wortels, van mijn bron. Hoe kreeg ik mijn voeding? Ik had geen idee.


Dat was het begin van de vele trainingen die ik ben gaan volgen om de gebruiksaanwijzing van mezelf te vinden, zodat ik zelf al mijn problemen op kon lossen.


Ik heb er jarenlang over gedaan. Achteraf was dat niet nodig geweest. De sleutel zit in het onbewuste gedeelte van je brein waar je direct je programmering kunt veranderen met eenvoudige tools en technieken.


Iedereen moet dit weten!

Ik vroeg mij af waarom we deze NLP materie niet op school kregen als hoofdvak. Dit moet iedereen weten. Hoe je brein werkt en wat de effecten zijn van je gedachten en je ervaringen op je welzijn, en hoe je dit eenvoudig kunt veranderen.


Het ligt zo voor de hand. Het is zo makkelijk, en toch doet bijna niemand het. Na alle opleidingen te hebben gevolgd begon ik mensen te coachen en te trainen om hetzelfde resultaat te halen in een veel kortere tijd dan dat ik erover had gedaan. Hoe eerder je het weet. Hoe eerder je jezelf kunt redden en hoe langer je er plezier van hebt in je leven.

Roxy liet compleet over zich heen lopen voor de NLP training

Zie hoe Roxy uit haar comfortzone is gestapt en veranderde in een zelfbewuste vrouw die voor zichzelf opkomt, haar grenzen aangeeft en niet langer over zich heen laat lopen.


Roxy maakt nu nooit meer van een mug     een olifant. Zij vertelt je in de video             hoe ze dat nu doet.

Wat ga je nog meer ervaren tijdens de NLP training?

Een boost voor je zelfvertrouwen

Je vind jezelf goed genoeg

Je hebt controle over je gedachten

Je communicatie verbetert

Je weet wat je 

wel wilt

€ 247,-

NLP training van één dag

Mindset of A Winner

De kosten per persoon: 247 euro inclusief BTW, inclusief een lunch, koffie en thee en een certificaat. Het materiaal wat je die dagen gebruikt is ook bij de prijs inbegrepen. De locatie is in Emmen. Op verzoek kan de training ook op jouw locatie gegeven worden bij minimaal 6 deelnemers.

Ontdek de revolutionaire veranderingen van Monia, Evelien en Muna die de NLP training vol technieken 

en tools hebben gevolgd, zonder bullshit.

Een tipje van de sluier.. Wat krijg je zoal in de NLP training?

1: Het controle model

Waar op heb je 100% controle?

Waar heb je 0% controle over?

Je kunt dus stoppen met je druk te maken over alles waar je geen enkele controle over hebt en je kunt ook stoppen met iemand anders te willen veranderen.

Het levert lijden en frustratie op. 

Leer de controle terug te pakken. 

2: Problem system

Probleem is al een heel zwaar woord. Je kunt het niet vastpakken. Eigenlijk is het niets. Het is een label voor 'iets'.

Je krijgt 7 manieren aangereikt om op een andere manier te kijken en  om te gaan met problemen. Wat gebeurt er in jouw systeem? Wat doe je er dan vervolgens mee? Als er een probleem is, is er een oplossing.

3: Communicatie model

Niets is wat het lijkt. Alles is jouw mening, jouw waarheid, gebaseerd op al jouw ervaringen. We reageren allemaal vanuit ons eigen Google systeem. Hoe is het mogelijk dat wij elkaar begrijpen!

Hoe krijg jij voor elkaar wat je wilt? Wat voor resultaat wil jij be-halen met jouw communicatie?

Blijf je zoeken naar de oorzaken van je gestreste, angstige, onzekere gevoelens wat je niets op gaat leveren, omdat je er dan nog niets mee gaat doen of kan doen?


Blijf je falen omdat je wel doelen hebt maar ze niet kan bereiken omdat je simpelweg niet weet hoe je dat moet doen?


Blijf je je problemen doen omdat het een automatisch ingesleten pad is geworden wat je eigenlijk moet doorbreken?


Blijf je je alleen maar afvragen waarom jij niet echt gelukkig kunt zijn in plaats van actie te ondernemen en iets te veranderen?


Doe dan niets of doe het later..

Stop dan hier


Wil jij controle hebben over jouw gedachten en gevoel zodat jij kunt kiezen dat je je goed voelt in plaats van slecht?


Wil jij eindelijk kunnen zeggen tegen jezelf "Ik ben goed genoeg"?


Wil jij leren hoe je altijd vol vertrouwen kunt zijn, het uit kunt stralen en het kan leren voelen?


Wil jij een leukere partner, ouder zijn?

Ben je blij dat je eindelijk de oplossing hebt gevonden en je kunt verheugen op een leuke training die je gaat leren hoe jij je doelen kunt bereiken, je communicatie positief kunt beïnvloeden?


Ga dan verder


Kijk hier wat Ben, Jan en Maureen van de NLP training meenamen..

Bestel nu de 1-daagse NLP training plus voor slechts 247 euro door op deze link te klikken of een email te sturen

naar info@brein-power.nl

BREIN-POWER

Yvonne Thuijs

Laan van het Kwekebos 286 

Emmen