Yvonne Thuijs Mindset of a winner


Hypnose ervaring.. Kijk mee naar de klant verhalen. TESTIMONIALS - REVIEWS - ERVARINGEN

Klant verhalen met hun Hypnotherapie ervaringen..

Meer Hypnose ervaringen van cliënten na de Hypnotherapie sessies

Wil jij weten wat hypnotherapie voor jou kan betekenen?

Neem dan nu vrijblijvend contact op en stel je vragen.

Datum: 12-09-2019. Vandaag m´n eerste sessie met Yvonne, ik voelde me direct thuis. Yvonne kan de wereld heel goed in beelden verwoorden, ik niet (ik zit meer in gevoel) dat was echt een hele bijzondere, te gekke ervaring. Ze sloeg de spijker op z´n kop. We plannen nog 2 sessies, en ik voel me nu al zo veel lichter! Ik heb al heel veel praktische tools van haar mee gekregen waar ik direct mee aan de slag kan.  Loes Hektor

Loes Hektor

Nog meer resultaten na Hypnose ervaringen hieronder:

Wil jij meer informatie over hoe hypnose jou kan helpen?

Of kijk mee naar nog meer Hypnotherapie ervaringen van tevreden cliënten 

Wat ervaar ik tijdens een Hypnose sessie?

Hoe voelt Hypnose aan?

Hypnose voelt als een diepe staat van ontspanning en focus. Je bent je bewust van je omgeving, maar je voelt je kalm en ontspannen, alsof je in een dagdroom bent.

Ben ik 'weg' tijdens Hypnose of 'blijf ik er bij?'

Je blijft volledig bewust tijdens hypnose. Je hoort en begrijpt alles wat de hypnotherapeut zegt, en je kunt op elk moment reageren of de sessie beëindigen als je dat wilt.

Heb ik controle over mijzelf tijdens de Hypnose sessie?

Absoluut. Je behoudt altijd de controle over jezelf. Je kunt niet worden gedwongen om iets te doen of te zeggen tegen je wil. Hypnose werkt alleen als je bereid bent om mee te werken.

Wat gebeurt er als ik niet in Hypnose kan komen?

Het is zeldzaam dat iemand helemaal niet in hypnose kan komen. Hypnotherapeuten zijn getraind om verschillende technieken te gebruiken om je te helpen ontspannen en in de juiste staat van hypnose te laten komen. Het kan soms enkele sessies duren om vertrouwd te raken met het proces.

Wat als ik in slaap val tijdens de Hypnose?

Hoewel hypnose een diepe staat van ontspanning is, is het geen slaap. Als je toch in slaap valt, zal de hypnotherapeut je zachtjes wekken. Je onderbewustzijn blijft echter vaak nog steeds ontvankelijk voor de suggesties, zelfs als je even indommelt.

Kan ik alles herinneren na een Hypnose sessie?

Ja, de meeste mensen kunnen zich alles herinneren wat er tijdens de hypnose sessie is gezegd en gebeurd. Het voelt vaak als een zeer ontspannen en gefocuste herinnering.

Voel ik iets fysiek tijdens de Hypnose sessie?

Je kunt fysieke gewaarwordingen zoals warmte, tintelingen of zwaarte ervaren, die geassocieerd zijn met ontspanning. Dit is normaal en een teken dat je lichaam en geest zich ontspannen.

Hoe lang duurt een Hypnose sessie?

Een hypnose sessie duurt meestal tussen de 45 minuten en een uur. De lengte kan variëren afhankelijk van de doelen van de sessie en je persoonlijke behoeften.

Moet ik iets speciaals doen om me voor te bereiden op Hypnose?

Zorg ervoor dat je comfortabel bent en rustig. Wees nieuwsgierig, sta open en ga mee met de ervaring en de hypnotiseur. Draag comfortabele kleding en kom met een open geest en bereidheid om te ontspannen.

Wat gebeurt er na de Hypnose sessie?

Na de hypnose sessie voel je je meestal verfrist en ontspannen. De suggesties die tijdens de hypnose zijn gegeven, zullen beginnen te werken in je onderbewustzijn. Het is nuttig om na de sessie rustig de tijd te nemen om terug te keren naar je normale activiteiten. Je kunt je ook opgelucht voelen en alsof er gewicht van je schouders afvalt.

Kan Hypnose schadelijk zijn?

Hypnose is over het algemeen veilig wanneer uitgevoerd door een getrainde en gecertificeerde hypnotherapeut. Er zijn geen schadelijke bijwerkingen, en je behoudt altijd de controle over jezelf.

Hoe vaak moet ik Hypnose sessies volgen?

Dit hangt af van je specifieke doelen en situatie. Sommige mensen bereiken hun doelen in enkele sessies, terwijl anderen regelmatige sessies nodig hebben voor langdurige veranderingen. Je hypnotherapeut kan je adviseren over een passend schema.

Wat als ik me ongemakkelijk voel tijden de Hypnose sessie?

Als je je op enig moment ongemakkelijk voelt, kun je dit aan de hypnotherapeut laten weten en zij zullen de sessie aanpassen of beëindigen. Jouw comfort en veiligheid zijn altijd de hoogste prioriteit.