Stop te stressen waar je kind bij is!

Ik heb alles fout gedaan naar mijn dochter toe..

Wat gebeurt er met de kinderen als wij gestrest zijn, gefrustreerd, boos zijn, ons zorgen maken? Wat is het resultaat? Er zit een consequentie vast aan ons gedrag die zijn weerslag heeft op de kinderen. Hoe reageren de kinderen op ons in een dergelijke situatie? Misschien zijn ze lichtelijk in paniek. Wellicht voelen ze niet de zekerheid en het vertrouwen. Of ze vinden het heel vervelend voor jou en willen het liefst een stukje pijn weghalen, het op hun schouders nemen. 


Heb jij negatieve gedachten?

Heb jij regelmatig last van negatieve gedachten die jou lijken te controleren? Waardoor je je niet goed voelt? Negatieve gedachten zijn de voeding voor je gevoel. Ben je vaak gespannen? Voel je je nerveus, opgejaagd? Ben je meer aan het piekeren dan aan het plezier maken? Je bent niet de enige. De meeste mensen vinden het nog niet zo makkelijk om positief en ontspannen te zijn.


Jammer, want ontspanning en plezier zijn de basis van een gelukkig leven. Ons brein is niet gemaakt om gelukkig te zijn, maar om te overleven. Dat betekent dat we meer moeite moeten doen om geluk te ervaren! En dat kun je leren..

Hoe zou het zijn om je altijd goed te voelen?


Hoe zou het zijn om je geen zorgen meer te maken over de toekomst? Spijt te hebben van dingen die je gedaan hebt in het verleden? Je druk te maken om dingen die nog moeten komen? Geen negatieve gedachten meer te hebben over jezelf?

Te stoppen met piekeren? Kan je dat voorstellen? Dat dat mogelijk is? Ongeacht wat je situatie is?


Hoe zou het zijn als je ontspannen zou kunnen zijn? Optimistisch in het leven staat? Je focus hebt op positieve dingen? De dingen waar je geen controle over hebt gewoon laat zijn wat het is?


Waarom lukt het je niet?

Ons brein is geniaal en lui. Als jij om welke reden jezelf hebt aangeleerd om negatieve gedachten te hebben, dan is dat een gewoonte geworden. Je speelt als het ware dat programma continu af op jouw systeem. Je bent er onbewust bekwaam in geworden. Alles wat je eenmaal hebt geleerd doe je zonder na te denken, op de automatische piloot. En dat is zelf normaal voor jou geworden.

Het goede nieuws is dat je alles kunt veranderen wat niet goed voor jou werkt. Je hebt meer keuzemogelijkheden dan je denkt. Jij staat aan het roer en kunt de kant op die jij wilt.. Als je wilt.


Hoe doen andere mensen dat, positief zijn?

Er zijn mensen die altijd positief lijken te zijn en plezier hebben. Hoe doen ze dat? Zij hebben ontdekt dat ze met eenvoudige, zeer krachtige technieken hun beperkende gemoedstoestanden, zoals angst, stress, twijfel, piekeren, boosheid, negatieve gedachten en frustratie kunnen transformeren naar positieve gemoedstoestanden zoals rust, plezier, ontspanning, kracht en vertrouwen. En als je dit eenmaal hebt geleerd wordt dat je nieuwe gewoonte!


Over de e-cursus 'Nooit meer Zorgen of Stress'

Waarom de online cursus?

Jij bepaalt het tempo waarin je de lessen wilt volgen en jij kiest wanneer je de oefeningen wilt doen. Je wordt stap voor stap begeleid door een professionele trainer en coach. Duizenden cursisten zijn je voorgegaan en hebben goede resultaten behaald. Het loslaten van stress, zorgen en spanningen.


Normaal gesproken zou je minimaal 75 euro per uur aan persoonlijke coaching kwijt zijn om af te komen van je belemmeringen en obstakels. Deze online cursus kost slechts 59 euro, eenmalig.

Ook is er een garantie: Een 15 dagen niet goed geld terug garantie. Mocht het toch niets voor jou zijn, krijg je gewoon je geld terug. Geen enkel risico dus.


Start direct en ontvang een bonus!

Start nu en ontvang tijdelijk de gratis bonussen:

Het e-boek 'Inzicht in je kracht' en 1 email coaching sessie. 

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Zet je stress om in ontspanning..

Nooit meer zorgen nooit meer stress

Het loslaten van stress, zorgen en spanningen...

Gratis 15 dagen op proef.

                                     Wat heeft een kind nodig?


Liefde                                    Begrip                             Vrijheid

Zekerheid                             Plezier                             Respect

Veiligheid                             Geborgenheid                Geluk

Vertrouwen                          Duidelijkheid                   Harmonie


Kijk eens of deze dingen voorkomen in de relatie met je kind. Welke is vollop aanwezig? Welke niet? En wat is het resultaat daarvan? Misschien zijn er nog dingen die je kunt toevoegen? 

Doe dat gerust. Je ziet direct waarvan er teveel is en waarvan te weinig. Wist je dat? Voldoe je aan de behoefte van je kind?

Meer contact, meer vertrouwen, betere communicatie, 

meer harmonie en rust thuis

Download hier ook het gratis e-book en pas de tips direct toe:

Het geheim van een 

goede relatie met je kind

> Hoe jouw kind alles aan je zal vertellen.

> Zonder dit heeft je kind geen reden om jou te vertrouwen.

> Hoe je harmonie in je gezin kan krijgen zonder dat het je moeite kost.

> Hoe jouw kind op zal groeien tot een volwassene met zelfvertrouwen.

> Wat het effect is als je schreeuwt tegen je kind.