Coaching met NLP..

Het vergeten geheim 

waarmee je onzekerheid 

en stress in 1 sessie kwijtraakt

Hoe werkt NLP coaching waarbij je direct meer zelfvertrouwen ervaart

en minder frustratie en angst ervaart zonder therapie of medicatie

NLP Coaching zelf techniek

Klik op de video hiernaast voor een gratis hypnotische NLP techniek om direct meer zelfvertrouwen te ervaren en blijvend in je systeem te integreren.  Ontspan en luister naar de audio en herhaal de audio zo vaak als je wilt.

Met NLP coaching krijg jij je emoties en gedachten onder controle

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Waar ging het mis in de opvoeding?

Hoe kan het dat we zo weinig weten over het belangrijkste en krachtigste instrument 

dat wij tot onze beschikking hebben? Hoe kan het dat we dit niet op school leren? 

Dit zou het belangrijkste vak op school moeten zijn. 

Dit zou een belangrijk deel van de opvoeding van onze kinderen moeten zijn.

Als je weet hoe je brein werkt kan jij psychische en fysieke klachten aanpakken en kun je controle krijgen over je gevoelens en gedachten; de oorzaak van bijna alle problemen. En dicht bij de oorzaak ligt ook de oplossing. 

En wat betekent dat?

NLP mist in de opvoeding

Jong en depressief

Er zijn zoveel jonge mensen, tussen de 10 en 25 jaar tegenwoordig die zelfmoord plegen. 121 jongeren in 2017 alleen al. Hoe kan het dat zij zoveel pijn hebben en als enige uitweg zien zichzelf te doden? Hoe kan het dat zij niet de tools hebben om gelukkig te zijn of om ieder geval door de uitdagingen van het leven zoner kleerscheuren te komen? Er zijn zoveel andere keuzes die gemaakt kunnen worden..

Jongeren die uit het leven stappen

Wat krijg je van verdriet, frustratie, boosheid en stress?

Het is niet nodig dat er zoveel mensen ongelukkig zijn en door hun emoties en verdriet overmand worden en geen idee hebben hoe ze uit die situatie moeten komen. Of mensen die rondlopen met frustratie, boosheid, stress waardoor ze allemaal klachten krijgen. 

Het leven hoeft geen tranendal te zijn. De grote vraag is: Waar ben je op gefocust? Daar gaat al jouw energie heen. Dat wordt groter en daar krijg je meer van om je heen in je leven.

Je stuurt je emoties met je brein. Je brein voert alleen maar jouw commando's uit, meer niet.

Met NLP coaching meer geluk en rust

Meer zelfvertrouwen en rust met NLP technieken

Hoe leer je om meer zelfvertrouwen, rust, geluk en succes te ervaren?

We kunnen meer zelfvertrouwen, harmonie, geluk en succes ervaren. Dat wat iedereen eigenlijk wil in zijn leven. Het is veel makkelijker dan je denkt. 

Iedereen kan het leren.

Wil je een leven zonder stress? Wil jij meer rust en betere keuzes maken?

Wil je af van je angst, depressie, trauma, allergieën, verdriet, fobieën en andere belemmeringen? Wil je stoppen met roken? Afvallen? 

Dat kan met NLP technieken.

NLP en meer zelfvertrouwen

NLP coaching: Neuro Linguistisch Programmeren: Hoe werkt dat?

Persoonlijke NLP Coach

Je kunt stoppen met te blijven praten over je problemen en ook met de schuld te geven aan jouw verleden, de omgeving of aan anderen.. 

Als je continu over je probleem praat, voed je alle emoties, frustraties en stress en beleef je je probleem keer op keer.

Vervolgens doe je er niets mee. je kunt er niets mee en er verandert niets.

Wil je 'live' aan de slag met een NLP coaching sessie? Een intensieve manier om direct resultaat te boeken? 1 op 1 coaching of coaching via skype. Kijk naar de video voor meer informatie.

Waar wil jij aan werken? Waar wil je doorheen werken? Belemmeringen, angst, onzekerheid of andere dingen die je tegenhouden om dat te doen wat je werkelijk wilt doen? Of wil je aan je doelen werken? Krachtige NLP tools leren over motivatie, zelfvertrouwen en focus?

Ontdek de revolutionaire veranderingen van Yvette, Nick en Ria 

na de NLP coaching

Wat kan een NLP coach jou brengen?

Meer

Geluk

Positief

denken

Goed

voelen

Meer

Lef

Meer

Plezier

Je hoeft je niet af te vragen waarom je een probleem hebt/doet. 

Daar kan je niets mee. Start met NLP en ontdek het verschil

wanneer je werkt aan je onbewuste belemmeringen

1: Waarom negatief gedrag?

Al het negatieve doe je met een goede reden

Onder elk negatief gedrag zoals onzekerheid, angst, verslaving, paniek zit een positieve intentie, een verlangen.

Je hebt tot nu toe geen andere mogelijkheid gehad om dat verlangen te vervullen, dan met een negatieve uiting. 


Er is geen enkel oordeel over het gedrag dat je vertoont. In tegendeel. Belangrijk is dat je in eerste instantie alles accepteert en aanvaard. Dat brengt rust in je systeem. 

2: Neem actie

Je hoeft niet langer te zoeken naar redenen en oorzaken waarom je een probleem hebt. 

Als dat zoeken je iets gebracht had, dan had je het al lang opgelost. 


Belangrijk is dat je er van af wilt en dat je die stap zet om er van af te komen. Bijvoorbeeld door middel van hypnose, NLP of een andere vorm. 


Als jij gelooft in jouw herstel en overtuigd bent dat je van je probleem af kunt komen gaat het zeker gebeuren.

3: Onbewust bekwaam in?

Wil jij lezen hoe je onbewust bekwaam bent in je ongelukkig voelen? En hoe je het kunt veranderen? Je wilt je goed voelen maar je doet precies de verkeerde dingen. Download het gratis e book hieronder en ontdek wat je wel moet doen.


Binnen een paar minuten voel je je beter met wat je gaat ontdekken. Je hebt het niet op school geleerd. Het is je nooit verteld. Ontdek deze eerste stap nu! Binnen korte tijd groeit je zelfvertrouwen en hoef je je nooit meer rot te voelen.  

 1. Heb jij kritiek op jezelf?
 2. Zit je niet lekker in je vel?
 3. Ben je gespannen?
 4. Heb je vaak negatieve gedachten?
 5. Ben je bezig met wat anderen van jou vinden?
 6. Ben je vaak boos?
 1. Maak je je zorgen over de toekomst?
 2. Pieker je vaak?
 3. Vergelijk je jezelf met anderen?
 4. Ben jij jaloers op iets of anderen?
 5. Ben je vaak moe?
 6. Heb je last van stress?

Download dan nu gratis e-book 'Hack je Brein' en pas zelf NLP toe

Stop met de 3 fouten die je maakt als je ongelukkig, depressief, onzeker of

gefrustreerd doet

Lees in het e-book en doe mee met de makkelijke NLP technieken uit het e-book. Wat moet je WEL doen en wat moet je juist NIET doen om jezelf gelukkig te voelen? Wat moet je zelf doen en kan je alleen maar zelf doen? Niet iemand anders kan het voor je doen.


Wat doet een persoon die gelukkig is? Wat denkt een gelukkig persoon? Wat gelooft een gelukkig persoon? Wat is zijn 'geluksstrategie?' Wat doet een gelukkig persoon? Wat ziet een gelukkig persoon?


Lees meer over wat maakt dat je je wel of niet gelukkig voelt in het gratis e-book met NLP technieken

Veelgestelde vragen over NLP coaching

Wat gebeurd er precies in een NLP sessie?

NLP werkt net als hypnose in het onbewuste gedeelte van het brein. Met NLP coaching gaan we technieken doen, actief en bewust, die werken in het onbewuste. Herinneringen die opgeslagen zijn met een bepaalde emotie zoals angst, verdriet, pijn, boosheid gaan we veranderen waardoor de emotie er af gaat.


Het brein krijgt de kans om bepaalde ervaringen waar een heftige emotie aanhangt, op een neutrale manier weg te schrijven in jouw systeem, zodat die emotie niet meer getriggerd wordt door een situatie of een persoon die overeenkomen met het moment van ontstaan van die emotie. 

Wat is het verschil tussen NLP en hypnose?

Met hypnose ga je in een diepe ontspanning waardoor je onbewuste juist heel alert wordt en je bewuste op een laag pitje komt. Bij NLP coaching ben je er gewoon bij, ga ja niet in ontspannen toestand of hypnose. Je leert met NLP wel op onbewust niveau emoties te veranderen. Je overschrijft emoties waar je nu last van hebt met nieuwe emoties, nieuw gedrag, nieuwe overtuigingen, nieuwe ideeen. 

Kan ik NLP technieken ook bij mijzelf toespassen?

Dat kan zeker. Alles wat je in een NLP sessie doet, kan je thuis makkelijk zelf toepassen met andere emoties of problemen die je ervaart. Als je de NLP technieken eigen maakt kun je ze zelfs inzetten zonder dat iemand het merkt of ziet. NLP is een taal die je kunt leren spreken en die taal heeft grote impact op je brein en de uitvoer van je gedrag, gedachten en gevoel. 

Wanneer kies ik voor NLP en wanneer voor hypnose?

Als jij het leuk vindt om in hypnose te gaan en het niet 'eng' vindt, kan je direct voor hypnose kiezen. Als je het nog een beetje spannend vindt kan je eerst voor NLP technieken kiezen. De benadering is wel dezelfde. Werken in het onbewuste. Het is super krachtig om het naast elkaar in te zetten of door elkaar. Bijvoorbeeld een NLP techniek onder hypnose doen. 

Hoeveel NLP sessies heb ik nodig?

Afhankelijk waar je voor komt. We beginnen met aan te pakken waar jij het meeste last van hebt. Het kan zijn dat er andere belemmeringen ook direct oplossen omdat het met elkaar te maken heeft. Meestal zijn er een aantal NLP technieken en gemiddeld 3 sessies nodig om alles wat jou in de weg staat om gelukkig en succesvol te zijn op te ruimen. Je krijgt nieuwe inzichten maar ook nieuwe manieren om met jezelf om te gaan in verhouding tot je omgeving en andere mensen waar je totaal geen invloed op hebt.

Kijk hieronder naar de ervaringen van Pierre, Bardia, 

en Russèll met NLP coaching.

Wat is NLP en wat doet een NLP coach?

Je bent geprogrammeerd door middel van taal. Met taal kun je een nieuw programma op je systeem installeren wat het oude programma overschrijft, dat niet langer voor je werkt.

NLP coaching is hypnose zonder trance

Met NLP coaching werk ik net als met hypnose in het onbewuste. Het enige verschil is dat je met NLP niet in trance gaat.

NLP technieken werken krachtig en veroorzaken een blijvende positieve verandering. Problemen zitten in ons onbewuste. In het onbewuste moeten ze dan ook aangepakt worden, verandert worden en weggehaald worden.


Wij geven continu commando's aan ons brein

Ons brein is het krachtigste instrument dat wij hebben. Op zichzelf kan het brein niets. Het krijgt commando's van ons. Vanuit ons systeem. Zoals wij dingen tegen een ander zeggen, een suggestie geven of een commando geven bijvoorbeeld, zo doen we dat ook bij onszelf. Wij praten continu tegen onszelf en wij hebben daardoor 100.000 gedachten per dag. Die doen iets met ons. Die gedachten hebben effect op onze gemoedstoestand en op ons gedrag en gevoel.


Taal is het hele probleem

Elk probleem begint met taal. Als er geen taal was hadden we ook geen problemen. Met taal labelen we problemen en verzinnen we ze ook. Gedachten zijn veelal onbewust. Met gedachten sturen wij ons brein aan. Ons brein geeft hormonen af en ons gevoel stemt direct overeen met onze gedachten. Alles klopt dan weer. Gedachten hebben direct invloed op ons gevoel en ons gedrag.


Ons geautomatiseerde software systeem

Omdat we er bijna niet over na hoeven denken, draait dit hele software programma als het ware op jouw systeem en is volledig geautomatiseerd. Je hebt ergens last van maar kunt het niet goed achterhalen. Soms zit het diep weggestopt in je onbewuste en komt het voort uit je jeugd of een traumatische ervaring. Het kan alles zijn. Het maakt niet uit wat het is, hoe het is ontstaan en wanneer het is ontstaan. De waarom vraag kun je vergeten want daar heb je niets aan. Als je weet waarom het is zoals het is, kun je het nog niet oplossen. Je wilt er van af. Dat is alles en dat doen we met NLP coaching.


Tijd voor een nieuwe programmering op je systeem door NLP coaching

Wil je je software programma veranderen omdat het niet goed voor je werkt? Dat kan met NLP coaching. De betekenis die je aan een ervaring hebt gegeven, waar je nu nog steeds last van hebt, kunnen we veranderen met NLP technieken. Het is veel simpeler en logischer dan je denkt. Je moet alleen even weten hoe je brein werkt en hoe je het voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. 

Je krijgt altijd de gebruiksaanwijzing mee van het brein na een sessie. 


Gebruiksaanwijzing van het brein

Wil je nu al de gebruiksaanwijzing van je brein zodat je kunt ervaren wat je al die tijd gedaan hebt en wat voor opdrachten je je brein misschien al jaren geeft en die feilloos doorgegeven worden aan je systeem?

Klik dan op de oranje button hieronder en download de gebruiksaanwijzing van je brein.

Max had meer dan 100 rijlessen gehad en was al 5 x gezakt. Hij was zo bang om weer te zakken dat hij een week van te voren al de berm inreed door stress. Kijk hieronder naar de reactie van Max en zijn nieuwe overtuigingen na de NLP sessie

Max vertelt over zijn ervaring na de NLP sessie

Haalt Max morgen zijn rijbewijs?

Max haalt zijn rijbewijs met 1 sessie NLP coaching!

Kijk hier hoe Max zijn rijbewijs haalt na 1 NLP sessie nadat hij meer dan 100 rijlessen had gehad en 5 x gezakt was. Hij ging nu vol vertrouwen en met overtuiging afrijden. Max heeft 3 NLP technieken gedaan en ging nu met een nieuwe mindset naar 'het front' En zie hiernaast het appje dat ik kreeg nadat hij zijn rijbewijs had gehaald.

Wat is het resultaat van NLP coaching?

Wat leert NLP coaching jou?

-Leren Accepteren

-Leren Aanvaarden

-Leren Vertrouwen 

-Verantwoordelijkheid

-Controle loslaten

Wat brengt NLP coaching jou?

-Meer Rust

-Meer Ontspanning

-Meer Plezier 

-Meer Succes

-Meer Geluk

Wat kan je door NLP coaching?

-Beter Communiceren

-Betere keuzes maken

-Betere Focus 

-Doelen behalen

-Uit je comfortzone

Wat levert NLP coaching jou op?

-Meer zelfvertrouwen

-Betere Relaties

-Je weet wat je wilt

-Betere Motivatie

-Je Missie leven

Wat zijn de mogelijkheden met NLP coaching?

Individuele coaching met NLP

Coachingsessies 1 op 1 kunnen face to face of via skype. Je kiest hiervoor als je af wilt van belemmeringen, obstakels, trauma's, depressie, angst, verdriet, pijn, allergieën, stress, onzekerheid, sprekersangst.

Je kunt ook je doelen willen bereiken en ergens vastlopen. Gebrek aan motivatie, zelfvertrouwen of angst om een stap te nemen die je niet kunt overzien.

Relatie coaching met NLP

In relatiecoaching werken we zowel individueel als met de partners samen. Om samen een gelukkige relatie te krijgen is de voorwaarde dat je zelf individueel ook gelukkig bent en niet allerlei issues hebt.

Vanuit respect, vertrouwen en liefde verbeteren we de communicatie en komt er veel begrip en inzicht in het eigen gedrag en de reacties op elkaar.

Loopbaan coaching met NLP

De loopbaan beslaat een heel groot deel van het leven. Als je eigenlijk niet doet wat je leuk vindt of je weet niet wat je wilt kunnen we er samen achter komen wat jou beweegt. Wat je motiveert. Waar je blij van wordt en vooral ook waar je niet blij van wordt.

Alleen als je doet wat je echt leuk vindt en bereid bent om dat te doen wat er nodig is om dat te bereiken, leef je je missie. 

Kindercoaching met NLP

Bij problemen met kinderen kijk ik ook altijd naar de gezinssituatie en krijgen de verzorgers ook adviezen en tips voor meer harmonie en rust in het gezin.

Kinderen met angst, stress, verdriet, gebrek aan zelf-

vertrouwen, concentratie- problemen, trauma, fobieën en gedragsproblemen, zoals agressie zijn goed te helpen met NLP coaching.

Wat kost NLP coaching live?

NLP sessie 

live


van 1 uur

meer rust, ontspanning, zelfvertrouwen 

en minder stress

 • € 83

  NLP sessie 

  live


  van 1,5 uur

  angst, trauma, onzekerheid of belemmering

 • € 137

  NLP sessies

   live


  3 x 1,5 uur

  trauma, verdriet, angst, paniek en depressie

 • € 377

  Wil je NLP coaching vanuit je luie stoel thuis zonder reistijd :)

  Nu ook een NLP coach via skype. Kijk hieronder

  1 NLP sessie 

  via skype

  van 1 uur

  meer rust, zelfvertrouwen

  minder stress, meer ontspanning

 • € 77

  1 NLP sessie 

  via skype

  van 1,5 uur

  werken aan angst, onzekerheid of belemmering


 • € 125

  € 127

  3 NLP sessies 

  via skype

  3 x 1,5 uur

  werken aan stress, angst, onzekerheid,

  trauma, depressie, paniek


 • € 351

  € 337

  kijk hieronder wat anderen zeggen na NLP coaching..

  NLP online training 

  Wil je een NLP online training thuis volgen? 

  Wil je een keer een NLP training live volgen? 1 dag? Klik dan hier

  Mindset Of A Winner NLP power training

  Turbo training van 1 dag. Waar moet je direct mee stoppen en heb je geen idee van?

  Hoe kan je op een makkelijke manier je eigen systeem hacken?

  Je programmerig veranderen en jezelf andere suggesties meegeven?

  BREIN-POWER

  Yvonne Thuijs

  Laan van het Kwekebos 286 

  Emmen

  06-30047770