Deugdentraining, tweedaagse 

met internationaal certificaat
Wil jij dat je kind alles tegen jou vertelt?

Wil jij dat je kind opgroeit met een gezonde dosis zelfvertrouwen?

Voor wie is deze training?

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ouders, leerkrachten, opvoeders, verzorgers

Deze training is voor iedereen die hulp kan gebruiken bij de opvoeding, voor opvoeders, verzorgers en ouders, maar ook voor iedereen die de deugden wil inzetten als uitgangspunt voor een positieve omgang met elkaar, waardoor er een plezierige omgeving ontstaat. Dat kan thuis in het gezin zijn en op school. Ook in bedrijven worden de deugden al breed ingezet en de strategieën toegepast die aan deze training ten grondslag liggen.

Hulp bij opvoeden

Wat zijn deugden en wat kan je ermee?

-Hoe jouw klant direct een oordeel heeft op onbewust niveau

-Je kunt je voorstellen dat de eerste indruk heel belangrijk is. Als jouw klant de eerste blik van jou opvangt maakt hij op onbewust niveau direct een beslissing. Niet op relationeel niveau. Een beslissing op emotioneel en onbewust vlak.

-Hij zoekt razendsnel in zijn 'Google' (brein) systeem waar jij hem aan doet denken, aan wie je hem doet denken. Dat oordeel, die mening, plakt hij op jou en dat is zeer hardnekkig, hoe goed je product of babbel daarna ook is.

-95% van al onze beslissingen doen we op emotioneel gebied, met ons Oerbrein. -Daarna zoeken wij een goede reden met ons relationele brein. 

Deugden zijn zielskwaliteiten

Het deugdenproject als opvoedprogramma in Canada en Amerika

Het Deugdenproject is opgericht in Canada, door Linda Kavelin Popov, Dr. Dan Popov en John Kavelin. Het is door de VN uitgekozen als het beste opvoedprogramma ooit, geschikt voor alle culturen en religies. De deugdenethiek is ook toepasbaar in bedrijven. Wat voor kinderen geldt, geldt ook voor volwassenen. We willen met respect behandeld worden.

Het wereldwijde deugdenproject is een positieve, brede methode die in veel landen wordt toegepast om het beste in kinderen en volwassenen naar boven te brengen. Opvoeden vanuit verbinding. Opvoeden zonder straffen. 

populair in Canada en Amerika

Wat ga je leren?

Aan de basis liggen 5 strategieën die makkelijk kunnen worden geïntegreerd in de leerstof, de regels en de manier van omgaan met elkaar op elke school en binnen iedere organisatie.

Het is een inspirerende basiscursus waarin kinderen positief begeleiden, met aandacht voor de goede eigenschappen en het spreken van deugdentaal centraal staan. Voor iedere cursist is er een prachtige set deugdenkaarten. Taal is krachtig. Positieve woorden hebben een stimulerend, krachtgevend effect. Negatieve woorden brengen schade.

5 strategieen 

Wat levert de training je op?

Het resultaat is meer zelfvertrouwen doordat de nadruk wordt gelegd op wat goed gaat. Voor iedereen die met de deugden werkt is er meer ontspanning, plezier, rust en harmonie. Minder stress doordat we de deugden inzetten die voor ons een uitdaging zijn. Als we geneigd zijn tot stress zetten we bijvoorbeeld de deugd rust, ontspanning en vertrouwen in. In het gezin kan je met leuke spelvormen grenzen afspreken met elkaar. Iedereen is deelgenoot en daarom ook verantwoordelijk. Zo wordt er niets opgelegd en is er geen discussie.

Wat krijg je allemaal?

De training duurt twee dagen en wordt afgesloten met een officieel internationaal certificaat.

De kosten per persoon: euro 227,00 inclusief een syllabus. Ook een geheel verzorgde lunch en koffie en thee zijn inbegrepen. Al het materiaal wat je die dagen gebruikt is ook bij de prijs inbegrepen.

Er zijn deugdenkaarten, spelletjes, werkvormen en boeken verkrijgbaar over het deugdenproject. Op verzoek kan de training ook op jouw locatie gegeven worden.

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Wat zeggen anderen over deze training?

"Duidelijk, inzichtelijk en toepasbaar in het dagelijks leven" zegt Inette de Groot

"Bijzonder, leerzaam, inspirerend en creatief. Toepasbaar in elke situatie zowel prive als in het werk" zegt Mieke Boeren

"Waardevol en inspirerend, het is ook zelfreflectie en bewustwording" zegt kim Kapteijns

"Veel nieuwe ideeen opgedaan en praktische tips meegekregen" Zegt Dinie van Hal

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Kijk wat Brigitte vond van de deugdentraining

Agenda Deugdentraining

Data

Neem contact op

voor de volgende training

Kosten 

227,-

Inclusief certificaat, lunch, koffie en thee en syllabus

Tijd

van 09:00 - 17:00 

Locatie

Laan van het Kwekebos 286 in Emmen