Wat vinden zij van de hypnose? 

NLP coaching? NLP training?




TESTIMONIALS - REVIEWS

Coaching NLP

Azina had verdriet

Waar was jij eerder? Het is ongelooflijk. Je denkt dat het niet kan maar het is echt. Er gebeurt iets. Ik denk nog steeds hoe kan dat? Het is echt weg. Trauma's die ik had, veel verdriet. Iedere dag last van. Ik kan het niet meer terughalen. 3 dingen zijn weg. ik ben veel rustiger en heb vertrouwen.

Geen paniek meer. Het gaat beter met mijn dochter. 

.


Door de tips hoe ik moet omgaan met mijn kinderen, gaat het ook veel rustiger met mijn zoon. 

Ze heeft dingen weggehaald. ongelooflijk. Bedankt! x

John was kwaad

Datum: 1-6-2015. 

Ik heb deel 1 en 2 van de cursus NLP nu doorlopen en vind het een erg leuke en positieve cursus. Ook vind ik Yvonne erg geschikt voor deze cursus, mensen geloven haar. Krijg ook personal coaching en is een super leuke en verrassende ervaring. Yvonne ik hoop dat onze samenwerking nog even mag duren. Groeten John

Mirjam zat vast

Ik liep jaren rond met het niet kunnen loslaten van mijn relatie. Ik voelde het als een klont in mijn buik. na de sessie bij Yvonne was die klont weg en het boeit me nu niet meer. Ik denk er niet meer aan. 


Alsof het zo ver van mij afstaat. Als een stip aan de horizon zei Yvonne. Zo voelt het. Super fijn.

Ervaringen met NLP training

Melvin en Richard waren eerst sceptisch

Melvin Kamps was al jaren depessief

Datum: 08-12-2016. 

Yvonne heeft iets bij mij weggehaald waar ik jaren last van had. Ik had een traumatische ervaring en voelde me heel slecht en kwam tot niets. 


Ik sprak met Yvonne en het leek wel of ik in hypnose was. Ze vroeg waar ik het in mijn lichaam voelde en ze veranderde alles wat daar zat. Ik zette er andere mooiere dingen voor in de plaats en daarna vroeg Yvonne om terug te gaan naar dat gevoel. Ik kon het niet. Dit is al maanden geleden. 


Elke keer vraagt Yvonne en hoe is het als je er aan terugdenkt? ik kan er niet meer bij. heel vreemd. Er is een last van mij afgevallen. 


Ook de NLP training was heel leerzaam. Allemaal dingen meegekregen waar ik mee aan het werk kan om mijn leven te maken zoals ik het wil. Heel mooi.

Richard de Haan was sceptisch

Datum: 12-11-2016. 

Ik twijfelde eerst of deze training iets voor mij zou zijn. Sceptisch zat ik in de zaal. Door de confronterende openingszin zat ik direct op het puntje van mijn stoel.


Ik heb een zeer inspirerende training gehad van Yvonne. Yvonne heeft oneindige power en enthousiasme, is heel energiek en overtuigend! 


Yvonne is supersnel van begrip en van zaken en heeft een zeer vlot aanpassingsvermogen en kan direct inspelen op vragen en reacties. 


Yvonne is eerlijk, open, direct en duidelijk in haar taalgebruik, je weet direct waar je aantoe bent. 


Zij kan ingewikkelde materie van het brein op een speelse en makkelijk te begrijpen manier brengen. Daar kan ik wat mee!!

Daniel Oosting:  "Waar was jij 25 jaar geleden?"

Datum: 17-10-2016 11. 

Hallo Yvonne. Toen ik voor het eerst werd meegenomen naar jou lezing wist ik niet wat mij te wachten stond ik dacht van het zal wel een uitleg zijn van hoe je moet solliciteren. Maar dat was het niet het was een lezing over nlp van wat ik in de eerste keer er van mee kreeg was dat je positief in het leven kunt staan maar je moet er wel wat voor doen ik zag dit als een uitdaging en ben begonnen met de 30 dagen verandering en wauw wat een verschil met een paar dagen terug.


Had ik dit maar 25 jaar terug gehad dan had ik nu een hele andere levensstijl gehad, maar goed 

"Alles is veranderd"

je kunt elke dag veranderen als je zelf maar wil.

Het 'kan ik niet' is min of meer veranderd in 'dit wil ik graag' 

'ik wil gaan dansen of zwemmen zonder bezig te zijn wat anderen er van zouden kunnen denken'. 


Ik mocht ook bij de tweede keer aanwezig zijn en hier kreeg ik weer de bevestiging over dat je anders met je leven bezig kunt zijn. In alles merk ik veranderingen. Yvonne heel erg bedankt voor deze training. 


Voor mij was het echt een openbaring dat je positief kunt zijn.

Het kost moeite maar je krijgt er zoveel meer voor terug. Yvonne bedankt! Groetjes Daniël Oosting

Shelley Welling blij verrast

Datum: 4-3-2016. 


Vanochtend onverwacht een interessante training gehad van Yvonne Thuijs, voornamelijk over NLP. 


Smaakt naar meer! 


Ga me er zeker verder in verdiepen. Bedankt yvonne!

Bardia was boos

Datum: 1-7-2016. 

Toen ik bij Yvonne kwam had ik heel veel stress. In de vele gesprekken met Yvonne en de NLP trainingen heeft zij mij geholpen om anders te kijken naar dingen. 

Ik ben rustiger in mijn hoofd en heb meer vertrouwen. Ik ben heel blij dat ik Yvonne heb ontmoet. Zij heeft veel voor mij gedaan en ik ben haar heel dankbaar. God bless you. Bardia.

Nap wist het niet meer

Datum: 27-6-2016. Als een onzeker meisje kwam ik bij Yvonne. Ik wist niet waar ik moest beginnen en zeker niet welke kant ik op moest gaan. Na een coaching met Yvonne en een NLP training, zie ik het weer helemaal zitten. Ik heb rust in mijn hoofd en motivatie. Yvonne is erg inspirerend. Ik ben blij dat ik haar heb mogen ontmoeten! Een topvrouw! Bedankt voor alles.

Lees meer ervaringen van clienten en deelnemers 

Jessica durfde niet zichzelf te zijn

Datum: 15-6-2015 Ik heb nieuwe inzichten hoe je met houding en gedachten kunt omgaan. positief met je houding en gedachten kunt omgaan. negatieve gedachten uit het verleden niet groter maken en meenemen naar nu. Ik heb mijn gedachten nu in de hand en heb hier een keuze in. ik denk anders. nieuwe situaties een kans geven, niet bij voorbaat oude/negatieve gedachten meenemen. ik bepaal het zelf. niet andere mensen. ik vind het leerzaam. heb al veel gehaald uit de training. wel te kort. had wel langer deze training willen volgen.


Thom Breider geloofde niet in zichzelf

Datum: 20-7-2016 NLP is harstikke nuttig. ik heb er heel veel van opgestoken. Ik ben anders gaan nadenken. Yvonne zei dat ik gewoon op mijn doel moest afgaan met de juiste houding en mindset. Bij alles wat ik nu doe denk ik nu bewust na wat ik eigenlijk tegen mezelf zeg en wat ik het beste kan zeggen. Ik geloof meer in mezelf. Yvonne is de enige die in mij geloofd. Dat vind ik heel mooi. Yvonne brengt het heel luchtig en ze gebruikt goede woorden en voorbeelden, bijvoorbeeld het rondje van de comfortzone, de stretchzone en het ingesleten neurale pad wat je gewend bent om af te lopen. Ik laat mij nu door niets meer tegenhouden!!


Cinderella en haar dochter waren depressief

Datum: 3-7-2016 Ik heb Yvonne leren kennen bij mijn eerste nlp training. Ik vond het heel interessant en vroeg me af in hoeverre nlp toe te passen was bij mijn dochter die depressief is. Yvonne heeft mij een aantal oefeningen uitgelegd zoals, mijn dochter een temening laten maken van de binnenkant van haar hoofd zoals bet nu was en daarna van hoe ze het zou willen dat het word. Ook doe ik met haar de oefening om haar negatieve gedachte in haar hoofd te verkleinen en een andere kleur te geven. Dit geeft mijn dochter veel rust en ze kan zich meer bezighouden met gewoon normaal spelen. Ik ben heel erg blij met de oefeningen die Yvonne mij heeft gegeven en ik merk ook zeker verbetering bij mijn dochter.


Abbas sneed zichzelf. Had zijn familie verloren.

Datum: 10-6-2015. Mijn rugzak is een beetje leeg. ik voel energie en positief. het kadootje wat ik gekregen heb neem ik nu altijd met me mee. Ik zag alleen zwart in de toekomst tot de dood. nu weet ik hoe ik moet doorgaan. ik zie nu licht en een plaatje wat ik wil zijn. muziek luisteren waar ik verdrietig van wordt. STOP. niet meer Ik kan niet maar Ik kan wel! nu makkelijker om te praten wat allemaal in mijn hoofd zit. ik weet nu hoe ik dingen kan doen en aanpakken. Zij is goed en duidelijk. aardig. veel energie en ik vertrouw haar, positief. heel veel geleerd. Tijdlijn betekent waar ik naar toe moet gaan. Toekomst. niet alles meenemen uit verleden, moet vooruit.


Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.

Wat de NLP training Mustafe en Lisa oplevert

Voor Mustafe Awabdi ging een nieuwe wereld open.


Datum: 3-6-2015. Ik heb goede training gehad. veel nieuwe ervaringen gekregen. veel zelfvertrouwen. trainer was goed. ik heb veel kracht gekregen. ik kan nu alles doen. er is veel veranderd. veel oefeningen gedaan die ik nu zelf ga doen. ik heb vertrouwen in haar. ik geloof dat ik het echt kan. zij helpt mij met goede adviezen met taal, met werk en hoe ik kontacten kan maken en mensen op kan zoeken. door mijn verhaal te vertellen kan ik echt kontact maken. ik vind het goed.



Lisa Kajm wilde stoppen met school.


Datum: 24-6-2015. De training was heel positief. ik denk veel aan me toekomst en wat ik nu wil met me leven. Het helpt me positief denken. Ik krijg door haar training de kracht en de motivatie om dingen weer te gaan doen. Ik denk goed na over wat ik met mijn leven wil en ik zet door, hoe zwaar het ook word. ik zal mijn diploma halen! De tips neem ik mee: in rust communiceren met papa. doelen stellen in je leven en denken als je ze gehaald hebt. hoe voel je dan? Ze geeft goed advies. 



Ervaringen van clienten met Hypnotherapie sessies

Datum: 12-5-2016. Hallo ik ben Richardo ik ben iemand die al jaren lang in de horeca werkt maar door crisis en bezuinigingen werd ik aan de kant gezet.

Ik heb Yvonne ontmoet een duidelijke motiverende en lieve vrouw na wat geprekken heeft ze mij leren kennen en mij een kans aan geboden bij een bedrijf wat ze runde,

Door de juiste samen werking tussen mij en yvonne heb ik er een top tijd gehad veel geleerd ik ben wijzer en zelf verzekerder geworden na mijn mening is yvonne iemand die iedereen kan helpen en het uiterste eruit kan halen en dat zal voor ieder zijn toekomst gunstig zijn mij heeft ze ook super goed geholpen en sta nu sterker in me schoenen dan ooit en zie alles weer possitief in.

Richard Haveman

Meer ervaringen van deelnemers

Datum: 6-5-2016. 

Ik vond de training NLP nuttig.toen ik daar ging had ik geen idee van wat ik wil en kan en was helemaal niet gemotiveerd. De coach mev.YvonneThuijs heeft mij gecoacht en begeleidde me en dankzij haar heb ik een kans gekregen om aan het werk te komen.veel succes toe gewenst.

Ramez Sabri

Datum: 2-6-2015. 

Ik leer hiervan. 

Het laat me nadenken als ik een stap wil zetten. 

Ik heb altijd anders gedacht en nooit geweten wat de consequentie is.

Beter mijn zelfkennis uitvinden. 

Wat ik wil en hoe ik daar heen moet. Mijn houding rechtop. Echt goed!

Amando

Datum: 3-4-2016

Ik was heel kwaad, had geen geduld en was heel gespannen. Na de hypnose voel ik mij als een kind zo blij. Een hele zware last is van mij afgevallen. Mijn spieren zijn weer ontspannen. Op eenmoment voelde ik alles tintelen toen Yvonne zei dat ik alles mocht achterlaten. Wow.

Iris

Datum: 31-3-2016. 

Yvonne is een leuke en inspirerende Trainer. 


Ze weet zaken goed en helder uit te leggen. 


Hierdoor zijn haar trainingen heel toegankelijk voor iedereen en is de stof praktisch en direct toepasbaar.

Timo Wassman

Lees de ervaringen van Stella, Arthur en Ella van de NLP training

Arthur

Datum: 22-5-2015. 

Energiek, positief, aardig, meedenkend, duidelijk en direct is mijn ervaring met Yvonne. Alles is veranderd. Het laat je je echte ik zien. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug. ik leer hoe ik dingen aan moet pakken. Ik ben me bewust geworden door mijn tijdlijn en de spelletjes neem k mee in mijn dagelijkse leven. en het goede gevoel wat ik zelf kan opwekken.


Stella

Datum: 25-4-2015. 

Door de coaching sessies heb ik weer richting gekregen. Ik voel mij veel beter en ik ga mij richten op wat ik wel wil. 

Ik zie weer mogelijkheden, mijn horizon is veel breder geworden. 


Dank voor de inzichten, jouw enthousiasme, inspiratie en daadkracht zijn aanstekelijk.


Ella

Datum: 22-4-2015. 

Hoi Yvonne, 


Ook ik wil je bedanken voor je training vandaag het was voor ons allemaal een zeer interessante les. 


Ik hoop zeker dat hier een vervolg op komt binnenkort. 

Groetjes Ella


Datum: 28-5-2015. Vanuit een diep dal waarvan ik toentertijd niet wist of ik eruit zou komen sta ik nu weer met zelfvertrouwen en levenslust in het leven. Yvonne heeft me geleerd dat gemoedstoestanden altijd te veranderen zijn -met hulp van jezelf-. Door opnieuw prioriteiten te stellen en mijn leven proberen in te richten naar waar mijn passie naar uit gaat verheug ik me op wat de toekomst zal brengen. Dit nieuwe inzicht is onbetaalbaar. Ik raad iedereen die open staat voor persoonlijke ontwikkeling aan om een coachingsessie te volgen. Yvonne, heel erg bedankt voor je hulp!

Kijk hieronder hoe Brigitte de Deugden gaat toepassen in het onderwijs na de Deugden Training

Thea Dike

Datum: 23-2-2016. 


De NLP training was heel goed. 


Je bent een goede lerares en trainer en coach met passie en enthusiasm die het goed en eenvoudig uitlegt met aansprekende voorbeelden. 


Ik ben bewuster van zaken.

Ik ga aan de slag met de deugden. Leuk!


Kim Kaptheyns

Datum: 31-10-2015. 


Deze training is een cadeautje. erg inspirerend en waardevol. toepasbaar in elke situatie — deugden. maar het is ook zelfreflectie en bewustwording. 


Ik neem ontzettend veel mee uit deze training. op een speelse manier integreren. Ik ben ontzettend enthousiast en wil dit het liefst schoolbreed invoeren.


Susanne van der Jagt

Datum: 28-10-2015. 

De deugden training was interessant, het zet echt aan het denken, bewustwording, aanvaarding. Praktisch, fijne handvatten om mee aan de slag te kunnen. Positieve insteek. Ik vond de training heel prettig en goed op ons afgestemd. De trainer is open, betrokken, flexibel, transparant, als we dan toch in deugden denken.. Bedankt voor het delen van je kennis en je warmte!


Odri Bogers

Datum: 29-10-2015.

Ik vond de training erg waardevol. 


Om op zo’n speelse manier zoiets waardevols als deugden in te zetten bij leerlingen is echt een meerwaarde. 


Een positieve aanpak is erg belangrijk in het werken met kinderen. 

De trainer is heel bekwaam en breed ontwikkeld.


Amanda Renders

Datum: 28-10-2015. Toegankelijke training. product wat makkelijk inzetbaar is en visie kan ondersteunen. Trainer is enthousiast, bevlogen, flexibele houding om trainingsaanbod aan te passen. Bewust deugden inzetten zowel werkgerelateerd, prive als naar mezelf. Prettige training die goed aansluit op het pedagogisch handelen.


Dinie van Hal

Datum: 28-10-2015. De deugdencursus was leerzaam. De deugdenkaarten geven veel inzicht. Veel nieuwe ideeen opgedaan en praktische tips gekregen. Ivonne heeft de training aangepast aan onze behoefte. Zij is zeer deskundig en betrokken. Dank je wel voor de fijne training.


Yet Vosters

Datum: 29-10-2015. De trainer is open, duidelijk, helder, houdt lekker de vaart erin, niet saai. De deugdentraining geeft handvatten om toe te passen. Ik probeer de deugden centraal te stellen en de gesprekstechniek toe te passen.


Marieke de Jong

Datum: 23-2-2016

Yvonne is erg toegewijd, betrokken en enthousiast. ook vind ik je een warm persoon.

Je creëert snel veiligheid en vertrouwen.

Veel succes met alles wat je nog gaat doen!.

Je hebt me geïnspireerd.


Datum: 5-7-2015. Hoi Yvonne, Ben zo blij met de cursus deugden, de tweedaagse die ik bij jou gevold heb! Kon gisteren tijdens gesprek verlies en rouwverwerking voor Humanitas meteen gebruik maken van hetgeen je ons hebt meegegeven! Gesprek krijgt meerwaarde door deugden te benoemen. Ook tijdens een mindfulnesstraining heb ik deugden ingezet alsmede de coachingkaartjes! Werkt super! Dank voor een zeer inspirerend weekend! Fijne zomer! Hartelijke groet. Mieke

Mieke Boeren

Ik liep jaren rond met het niet kunnen loslaten van mijn relatie. Ik voelde het als een klont in mijn buik. na de sessie bij Yvonne was die klont weg en het boeit me nu niet meer. Ik denk er niet meer aan.

Alsof het zo ver van mij afstaat. Als een stip aan de horizon zei Yvonne. Zo voelt het. Super fijn.

Kim

Russèll de Haan

Datum: 22-4-2015. Hey mama! Wat een mooie site en wat ben je toch goed bezig met je coaching . Je bent altijd een voorbeeld voor mij met je kracht en je moed! Fijn dat je altijd achter me staat en mij steunt in wat ik doe. Ga zo door en veel liefs uit Brussel xxx

Na 41 jaar roken, 25 tot 30 sigaretten per dag in één keer stoppen zonder nog maar gedachte en behoefte te hebben aan een sigaret? Ja het kan! Met het hypnose programma stoppen met roken. Lees hoe Marja in één keer gestopt is en een echte niet roker is geworden..

Petra

Datum: 24-4-2015. 


Bedankt Yvonne voor al je trainingen heeft me echt goed gedaan! 

ik raad het ook iedereen aan om zo’n training mee te maken!

Miki Gajic

Datum: 22-4-2015. 


Hoi yvonne ik wil je bedanken voor je training vandaag het was voor ons alle zeer interssante les 

Gr miki

Jeroen

Datum: 17-4-2015. 

Totaal niet verwacht zo'n training waar je zoveel gereedschap krijgt om je hele leven te veranderen. Wat een energie en wat heeft Yvonne er verstand van!

Job description

Lois haalde haar rijbewijs!

Datum: 11-4-2015. 

Ik heb zeker wat gehad aan de trainingen. Heb nu ‘trucjes’ die ik kan gebruiken voor wanneer ik bijvoorbeeld een sollicitatie of een examen heb. 

En ik heb veel nuttige informatie gekregen waar ik zeker wat aan heb. Kort gezegd de training voor mij was zeer geslaagd.

Max was meer dan 10 x gezakt voor zijn rij examen. Hij kwam voor NLP coaching 1 dag voor hij weer moest afrijden..

En.. Max is geslaagd!!