Wil jij tien jaar langer leven en direct resultaat behalen, zonder dat je nog snakt naar een sigaret?

Ontdek dan het geheim van een bewezen methode waarmee je in één sessie kunt stoppen met roken zonder afkick verschijnselen en nooit meer zin hebt in een sigaret

497

€ 347,-

Nog steeds in prijs verlaagd!

Als jij nu het geld voor de komende 40 pakjes sigaretten, die je toch niet meer gaat roken, opzij zet, kan je het hypnose stoppen met roken programma betalen. Nu 150 euro korting. Na 1 sessie ben jij een niet-roker!

Plus het complete online programma voor de sessie en na de sessie dmv ondersteuning met krachtige tools en technieken

 • Hoe je weer een gezond leven tegemoet gaat, je kans maakt dat je je kleinkinderen weer kunt zien opgroeien, omdat je je ontdoet van al het gif en nicotine in je lijf en daardoor weer opgelucht adem kunt halen, zonder dat je daar pleisters, vervangende producten of medicijnen voor nodig hebt.

  ? Vind je het ook lastig om het allemaal zelf te moeten doen?

  ? Ben je onzeker of je wel de goede methode doet om te kunnen stoppen?

  ? Ben je bang dat je gaat snoepen en daardoor aankomt als je gaat stoppen met roken?

  ? Heb je het idee dat het je weer niet gaat lukken om te stoppen met roken?

  ? Wil je direct na 1 sessie van het roken af?


  ? Kost het je teveel tijd om uit te zoeken wat je allemaal kunt doen om te stoppen?

  ? Ben je bang dat je toch weer terug gaat vallen in je oude gedrag?

  ? Wil je makkelijk van het roken afkomen?

  ? Ben je bang dat je het te moeilijk vindt om te wachten tot andere hulpmiddelen gaan werken?

  ? Gaan andere methoden je te langzaam?


  ? Wil jij je kleinkinderen zien opgroeien?

  ? Wil jij een lang en gezond leven?

  ? Wil jij genoeg lucht hebben om te kunnen traplopen, wandelen en sporten?

  ? Wil jij sterke en gezonde longen houden die jou je hele leven voorzien van zuurstof en die niet besmeurd zijn met teer, ? nicotine en 25 andere chemicaliën?

  ? Ben je bang dat je chagrijnig wordt als je stopt met roken?

  Als je één van deze vragen met 'JA' beantwoord, lees dan verder..

  Ik heb 20 jaar in de rook gezeten!


  Als je mij had gezien, 30 jaar geleden, toen ik nog thuis woonde, had ik elke dag een discussie met mijn vader. Hij rookte al vanaf mijn geboorte en was de enige bij ons thuis. Ik studeerde homeopathie en was erg bezig met mijn gezondheid.


  Ik vind het jammer dat mijn broers, mijn moeder en ik er schade van hebben opgelopen.

   

  Ik baalde zo dat ik mijn hele leven al ongevraagd mee moest roken. Mijn opa en oom waren ondertussen al gestorven aan longkanker. Iedere dag zette ik demonstratief de afzuigkap aan. 

  brein-power emotie

  Ik heb 20 jaar in de rook gezeten!

  Rook jij waar kinderen bij zijn?


  Er is bewezen dat de rook die uitgeademd wordt nog slechter voor je lichaam is als de rook die je in eerste instantie inademt. 


  Rook jij in het bijzijn van je kinderen?


  Voor mij was dit nog meer reden om gezond te leven om dat grote stuk van mijn leven te compenseren dat ik onvrijwillig meegerookt heb.

  Ik heb er mijn missie van gemaakt om mensen af te helpen van het roken om ook zo hun omgeving te beschermen tegen de schadelijke stoffen die ze ongevraagd binnen krijgen. 

  Rook jij waar je kinderen bij zijn?

  Een andere insteek om van het roken af te komen.


  Na vele studies: Homeopathie en Natuurgeneeskunde, NLP Trainer, Coach en Hypnotherapie heb ik een programma gemaakt met hypnotische NLP technieken dat zeer eenvoudig en effectief werkt.

  Je kiest er hier bij voor om zelf thuis aan de slag gaan, met een eenvoudig effectief audio/video programma, waarmee je ontdekt waar het roken zijn oorsprong vindt en wat er nodig is om te stoppen. 

  Het geheim zit hem in je onbewuste. Lees verder voor een unieke aanbieding van dit programma.

  brein-power NLP

  Een andere insteek om van roken af te komen?

  Wat anderen zeggen..

  Kijk hoe Ingrid een NIET-roker werd na één sessie hypnose van het 'stoppen met roken programma'

  Ingrid is inmiddels een jaar verder en heeft nooit meer een sigaret gerookt.

  In het begin was het even wennen om geen sigaret meer op te steken. Maar Ingrid had geen behoefte meer aan roken en zij heeft afgelopen jaar een hoop geld bespaart namelijk 4 pakjes sigaretten per week is 1248 euro!

  Wat anderen zeggen..

  Kijk hoe Carolien een NIET-roker werd na één sessie hypnose van het 'stoppen met roken programma'

  De eerste week voelde ze hoe alle gif en troep haar lichaam uit moest en voelde ze zich ziek. Daarna werd het echt makkelijk. Ze voelde zich beter, fitter, ze moest niet meer steeds een sigaret en kreeg de controle terug. Ze is blij en trots en voelt zich prima. 

  Tip 1: Verander jouw overtuiging met betrekking tot roken

  Je denkt misschien dat je er nooit meer afkomt of dat het heel moeilijk is. Deze overtuiging gaat je niet helpen als je wilt stoppen. Je houdt hiermee het idee van roken sterk in stand. En wat je gelooft is waar. Het zal je enorm helpen om deze overtuiging onder uit te halen en te zeggen. Ik kan stoppen met roken als ik dat wil. 

  Dat is namelijk ook zo. Want als je morgen zou moeten kiezen tussen het leven van een dierbare of doorgaan met roken, stop je direct. 

  De motivatie moet groot genoeg zijn om te stoppen.

  Tip 2: Alles wat je deed voor, tijdens en na het roken doe je nu anders

  Stel je rookt altijd bij je kopje koffie. Dan neem je nu thee of iets anders en houdt het kopje ook in je andere hand vast.


  Stel je rookt altijd na het eten. Dan ga je nu direct na het eten iets anders doen dan je altijd deed om ook die gewoonte patronen te doorbreken.


  Als je bijvoorbeeld rookt omdat je je rustig wilt voelen, zoek je bewust een ander gedrag als je je rustig wilt voelen. 

  Op die manier gaat je brein een ander neuraal pad aanleggen.

  Tip 3: Als je stress ervaart, haal dan rustig adem en ga weg uit die situatie

  Het makkelijkste om stress uit je lichaam te laten verdwijnen, is een paar keer rustig in en uitademen. Best moeilijk op het moment dat je stress ervaart en dat je gewend bent direct een sigaret op te steken. Je wordt rustig van de dopamine die je lichaam aanmaakt omdat het aangevallen wordt door giftige stoffen die in een sigaret zitten. Richt je op iets anders dan dat, waar je stress van ervaart. Door je ademhaling wordt je lichaam rustig op een natuurlijke manier, niet door de dopamine aanmaak van je brein als reactie op een sigaret.

  Na eerst zelf getraind en gecoacht te zijn door Richard Bandler, Vincent van de Burg, Andy Harrington, John Lee en Edwin Selij heb ik meer dan 1000 mensen getraind en 100+ gecoacht, als NLP trainer, coach en hypnotiseur.


  Mensen met klachten als onzekerheid, angsten, traumatische ervaringen, fobieën, stress, depressiviteit, dwangneurose, verdriet, paniek en relatieproblemen hebben de kwaliteit van hun leven drastisch verbeterd en ervaren nu, dat ze veel meer keuzemogelijkheden hebben in hoe zij zich voelen.


  Met hypnose heb ik 10 tallen mensen afgeholpen van het roken op een eenvoudige manier. 


  Longziekten

  Wil jij geen longen krijgen die besmeurd zijn met nicotine, teer en 25 andere chemicaliën?

  Zieke omgeving

  Wil jij niet je omgeving en je kinderen vergiftigen met rook van meer dan 25 chemicaliën? 

  Oude huid

  Wil jij geen oude uitgedroogde droge gele huid krijgen waardoor je 10 jaar ouder lijkt?  

  Lees hoe Marloes de stap neemt en kiest voor haar gezondheid met het eenvoudig te volgen programma

  Lees hier hoe Marloes stopte na het eenvoudige, goedkope audio/video programma "Ik-stop-nu-met-roken" en hoe blij haar dochter daarmee is.

  "Ik heb nu 2 weken lang elke dag de technieken gedaan, de video's gekeken en de audio's beluisterd, en ik heb steeds minder zin in sigaretten. Vooral die smerige oefening ontneemt mij alle trek in een sigaret.

  Alleen in de avond als ik tv kijk denk ik nog wel eens aan een sigaret, maar de drang naar een sigaret is van 100 naar 5 gezakt!

  Heel erg bedankt daarvoor. Ik dacht ik laat het je even weten. Ik hoop dat het zo blijft, dan heb ik genoeg aan dit eenvoudige programma en goedkope. haha. Groetjes Marloes"

  Met wilskracht alleen lukt het niet om te stoppen met roken

  Hypnose en NLP zijn de enige methodes die direct in het onbewuste het probleem aanpakken. Waar het probleem ook echt zit. Met het bewuste kan je redeneren, dingen bedenken, argumenten aandragen voor iets dat je wilt doen. Met jouw bewuste doe je slechts 5% van alles wat je doet, denkt, voelt en gelooft.


  Jouw onbewuste bepaalt 95% al jouw processen in jouw systeem. Wat je denkt, wat je voelt, wat je doet, wat je gelooft. Jouw onbewuste zorgt ook dat je ademhaalt, dat je blijft staan, dat je voedsel verteert en dat al jouw organen functioneren.


  Waarom hypnose en NLP wel werken..

  Je bewuste is ondergeschikt aan je onbewuste.

  Daarom werkt het niet als je zegt; "Ik ga stoppen met roken, en ik moet dit en dit dan laten en dat moet ik dan gaan doen". Dat is allemaal op denk niveau. Alleen met denken, zeggen, beslissen, willen kom je er niet mee.


  Je werkt jezelf tegen

  Het onbewuste ondermijnt je. Waarom de dingen niet lukken die je wilt doen.

  Je kunt jaren bij een psycholoog of psychiater lopen zonder bij de oorzaak te komen. Praten over het probleem helpt niet. Zelfs als je weet waar het probleem vandaan komt, kan je het niet veranderen met het bewuste. Dus praten helpt niet.

  Dat is symptoombestrijding. Met hypnose begin je bij het begin.


  Na de jarenlange opleidingen van NLP en het jarenlang werken met NLP technieken, die ook de verandering bewerkstelligen in het onbewuste, zocht ik naar een manier om nog directer en sneller problemen op te kunnen lossen.

  De logische vervolgstap was hypnose waarbij alle weerstand door de ontspanningstoestand verdwijnt en je direct kunt werken in het onbewuste. 

  Wat levert het stoppen met roken jou nog meer op?

  • Nooit meer stoppen met roken en dan weer opnieuw beginnen

  • Nooit meer lange therapie sessies die toch niet werken

  • Geen verkeerde aanpak meer van je rook probleem

  • Niemand die meer zegt tegen je: "Je komt nooit van het roken af"

  • Niemand die meer tegen je zegt: "Je stinkt"

  • Geen frustraties meer omdat het je weer niet is gelukt om te stoppen met roken.

  • Geen gevaar meer op longkanker en hartfalen

  • Geen stress gevoel meer oplossen met het opsteken van een sigaret

  • Geen afkickverschijnselen omdat je denkt dat je niet zonder kan

  • Je bent gezonder

  • Twee keer zoveel zelfvertrouwen en rust

  • Opluchting alsof het probleem wat je jaren mee hebt gezeuld in één keer van je afvalt

  • Je huid is mooier

  • Je bespaart ontzettend veel geld uit

  • Je ruikt lekkerder

  • Je leeft langer

  • Je kunt beter adem halen

  • Na één sessie voel je je blij en opgelucht 

  Wil jij niet geconfronteerd worden met enge ziektes die gerelateerd zijn aan roken?

  Wil jij geen vervelende ziekenhuis onderzoeken met slangen door je keel en door je neus?

  Wil jij niet te horen krijgen dat je een vreselijke ziekte hebt door het roken?

  Wil jij niet langer steeds moeten zoeken waar je nog mag roken omdat het gewoon 'uit' is?

  Jij kunt nu besluiten om je toekomst te veranderen..

  Lees hier de berichten van mijn cliënten die na 1 sessie gestopt zijn met roken

  Voor wie is dit wel bedoeld?

  • Voor mensen die in korte tijd af willen van het roken

  • Voor mensen die geen vervanging willen voor de sigaret

  • Voor iedereen die langer wil leven

  • Voor degene die niet dood wil aan longkanker of hartfalen

  • Voor mensen die niet willen stinken

  • Voor degene die graag meer geld willen overhouden om leuke dingen te doen

  • Voor allen die voor eens en altijd van het roken af willen

  • Voor iedereen die af wil van een slechte adem

  stress

  Voor wie is dit niet bedoeld?

  1. Voor mensen die het fijn vinden om te roken

  2. Voor degene die kans willen maken op longkanker

  3. Voor allen die liever blijven stinken uit hun mond

  4. Voor iedereen die liever gefrustreerd blijft omdat ze niet kunnen stoppen

  5. Voor mensen die niet kunnen stoppen en zeggen dat ze verslaafd zijn

  6. Voor degene die het fijn vinden om veel geld uit te geven aan giftige stoffen die ze willen inhaleren

  7. Voor mensen die zich dood willen roken

  8. Voor mensen die liever 10 jaar korter willen leven

  9. Voor iedereen die een droge oude huid wil

  Wat ga jij doen?

  Blijf je zoeken naar manieren om te stoppen met roken wat je niets op gaat leveren, omdat het je tot nu toe ook niet gelukt is?


  Blijf je roken wat de kans op longkanker veroorzaakt, dat je leven drastisch verkort?

  Doe dan niets of doe het later..

  Stop dan hier


  Wil je niet langer rondlopen met het idee dat het je niet lukt om te stoppen met roken en direct meer rust en plezier ervaren?


  Ben je blij dat je eindelijk de oplossing hebt gevonden en je kunt verheugen op hypnose sessies die je af gaan helpen van het roken waardoor je langer blijft leven?

  Ga dan verder


  Lees hoe Harrie Peters na 40 jaar roken af is van zijn verslaving en ook van zijn jarenlange stress

  Hier lees je hoe Harrie Peters na 40 jaar roken niet alleen van het roken af is maar ook van de oorzaak waardoor hij is gaan roken.

  Hij was ooit begonnen met roken door een traumatische ervaring.

  Door de traumatische ervaring ook aan te pakken met hypnose en te neutraliseren, en het roken aan te pakken met hypnose, heeft Harrie nu geen behoefte meer aan sigaretten en heeft hij rust gevonden doordat zijn spanningen en stress weg zijn.  

  Hoeveel kost het je aan geld en tijd als je op een andere manier probeert om te stoppen met roken zonder afkickverschijnselen?

  • Nicotinepleisters, anti rook pillen, vervangende sigaretten zonder nicotine ter waarde van € 225 per jaar

  • Een coaching traject om met praatsessies van het roken af te komen. Ter waarde van € 350 

  • 4 keer meer ontspanning: De manier waarop je in ontspanning gaat met behulp van hypnose is een diepe ontspanning waarbij je kritische mind op een zeer laag pitje komt te staan. Deze diepe ontspanning ervaar je alleen met deze techniek zo snel en effectief. De waarde om tot een dergelijke ontspanning te komen bij een masseur komt neer op € 250

  • Een onderliggende emotie kwijtraken in een sessie: Een diepgewortelde emotie aanpakken, daar waar die ooit is ontstaan, in het onbewuste. De minimale waarde om van een dergelijke emotie af te komen bij een psychiater of psycholoog is € 280

  • Stress verminderen met 50%: Door de diepe ontspanning en de nieuwe suggesties vindt er een ontlading plaats van stress. Om kunstmatig stress uit je lichaam te krijgen kost je minimaal € 25 per jaar aan pillen

  Totaal heeft het hypnose programma stoppen met roken een waarde van 1130 euro

  -Wat zou het kosten om tot een dergelijke diepe ontspanning te komen en hoeveel tijd zal het je kosten?

  -Hoeveel extra tijd en geld zal het kosten om een coaching traject te volgen om af te komen van het roken?

  -Hoeveel sessies bij een psychiater of psycholoog heb je nodig om een diepgewortelde emotie kwijt te raken die samenhangt met het roken? En kom je er dan ook werkelijk van af?

  -Hoeveel dagen ben je ziek omdat je allerlei klachten hebt in je lichaam en hoeveel medicijnen slik je tegen die stressklachten?

  Maar dat ga jij niet betalen. Lees verder..

  Met het hypnose programma STOPPEN MET ROKEN kan je direct beginnen met stoppen met roken eenvoudig en snel, zonder therapie of vervangende middelen

  €495

  € 347,-

  Stoppen met roken onder hypnose

  1) INTAKE GESPREK

  INFORMATIE SESSIE

  HYPNOSE SESSIE

  AUDIO SESSIES TER ONDERSTEUNING

  2) 1 HYPNOSE SESSIE INDIEN NODIG

  COMPLETE ONLINE ONDERSTEUNING VOOR EN NA HET PROGRAMMA

  41 jaar roken? 25-30 sigaretten per dag? In 1 sessie stoppen? Het kan echt!

  Lees hieronder hoe Marja in één keer helemaal van het roken af is zonder afkickverschijnselen of hongeraanvallen. Alsof ze nooit gerookt heeft..

  na 1 dag

  na 1 week

  na 2 weken

  na 4 weken

  na 26 weken

  Wat krijg je allemaal in het Hypnose online programma

  Meer dan 20 Hypnose | NLP en EFT technieken

  Yvonne Thuijs  BREIN-POWER

  info@brein-power.nl

  Emmen en Laren NH

  06-30047770