Een gelukkige relatie? 

Eerst gelukkig zijn met jezelf..

Ben je gefrustreerd en geirriteerd naar je partner toe? Vliegen de verwijten over en weer? Is er geen intimiteit meer?

Kun je geen begrip opbrengen voor je partner? Kan je je niet verplaatsen in je partner? Schreeuw je tegen de ander i.p.v. liefdevol en rustig te blijven? Lees dan verder..

Het geheim van een gelukkige relatie

Waar begint een gelukkige relatie met een ander? 

Als je zelf niet gelukkig bent, kan je dan wel gelukkig zijn met een ander? Kan een ander jou gelukkig maken? 

Dat zou betekenen dat die ander jou iets kan geven wat je jezelf niet kunt geven. Dat is interessant.


Het geheim van een liefdevolle relatie ligt bij jou. 

Heb eerst jezelf lief, pas dan kan je van een ander houden. Stel je zegt: Ik hou helemaal niet van mezelf. Verwacht je dan wel dat een ander van je houdt? Dat is best bijzonder. Als jij jezelf de moeite waard vindt, dan zal een ander jou ook de moeite waard vinden. Dat is de energie die jij uitstraalt. De energie die je bij je draagt. En die energie trekt gelijke energie aan. Het is eigenlijk heel logisch. De wet van de aantrekkingskracht.


'Ik val op foute mannen'

Je hebt vast wel eens gehoord van iemand uit je omgeving, die zei: 'Ik val op foute mannen'. Dat noem je een overtuiging. Er is een keer een ervaring geweest met iemand die je bestempeld hebt als 'foute man'. Misschien volgde er daarna nog een 'foute' man en de overtuiging is een feit. Je gelooft dat dit voor altijd zo zal zijn. Het is iets dat je voor waarheid aanneemt. Wat voor soort mannen denk je dat je met dat idee over mannen aan zult trekken? Niet de mister right. Wel de mister wrong. Hoe denk je over mannen? Hoe praat je over mannen? Wat voor mannen trek je aan?


Als je bijvoorbeeld bedrogen bent of teleurgesteld, kan het zijn dat je je vertrouwen hebt verloren in de mannen die nog gaan komen.

Je kunt jezelf afvragen wat de mannen die nu nog niet in beeld zijn, te maken hebben met jouw ervaring uit het verleden met een ex..

Je plakt als het ware die nare ervaring al op de volgende relatie die geen schijn van kans heeft. Je doet jezelf en de ander tekort.

Er is geen plek voor vertrouwen wanneer je met wantrouwen in een relatie stapt.


Het is goed om te bedenken welk beeld jij hebt over een geliefde. Het kan ook zijn dat je dit hebt meegekregen van huis uit. Overtuigingen die je met de paplepel hebt meegekregen. Als dat beeld niet positief is, ben je daar waarschijnlijk bij de oorsprong van het probleem wat je nu ervaart in je relatie. 


Lees meer daarover in het gratis e book: Meer geluk in je relatie.

Download het gratis e-book:

5 simpele tips voor een gelukkige relatie

> Hoe jouw partner anders zal gaan reageren op jou.

> Hoe je verwijten ombuigt naar begrip.

> Hoe je harmonie in je relatie kunt ervaren zonder dat het je moeite kost.

> Hoe jouw man/vrouw weer verliefd op jou wordt.

> Hoe je de hardheid uit je relatie haalt.

> Hoe je het vertrouwen hersteld.

Wanneer heb je een goede relatie?

Het antwoord op die vraag is voor iedereen anders. Het gaat er om wat jij wilt in een relatie. Wat heb jij nodig? Wat is voor jou een goede relatie? Wat wil je? Wat verwacht je? Wat is er belangrijk voor jou in een relatie? Kijk hieronder wat jij van belang vindt:


  • Liefde
  • Zekerheid
  • Vrijheid
  • Afhankelijkheid

  • Plezier
  • Respect
  • Begrip
  • Geluk
  • Vertrouwen
  • Communiceren
  • Duidelijkheid
  • Harmonie

Beantwoord deze vragen ook voor je partner en check of het klopt. Als je dat wat je belangrijk vindt nu in een lijstje zet met wat je het allerbelangrijkste vindt op 1, wat je daarna belangrijk vindt op 2 enz. Misschien zijn er nog dingen die je kunt toevoegen. Doe dat gerust. Als je het voor elkaar krijgt om je partner ook zo'n lijstje te laten maken, kun je ze naast elkaar leggen.


Je ziet dan direct waar jullie behoeften liggen. Een mooi uitgangspunt voor een gesprek. Wist je dat ook van elkaar? Ben je verbaasd wat er bij je partner boven aan staat als grootste behoefte in een relatie? Hoe voldoe je aan die behoefte?


Alleen of samen?

In een relatie is het niet zo dat je alles samen doet. Vaak is dit wel een aandachtspunt in een relatie. Wat wil jij wel samen doen met je partner en waarin heb je liever de ruimte om dingen alleen te doen? Is er vertrouwen in je relatie dat je je partner de ruimte kunt geven? Ben je jaloers? En als je jaloers bent, wat is daarvan het effect op je partner en op jou?


Krijg je energie van je relatie?

Als je bij je geliefde bent, krijg je dan energie? Hebben jullie plezier samen? Kan je samen lachen tot de tranen van je wangen rollen?

Als dat zo is, niets meer aan doen.. Waarschijnlijk zit je dan zelf lekker in je vel. 


Onterecht verwachten we allerlei dingen van onze partner zonder dat hij/zij dat weet! 

Dan wordt het erg moeilijk om daar aan tegemoet te komen. 


Klik op de video's hieronder.

Wanneer je relatie niet goed is maar je wilt wel bij elkaar blijven..

Relatiecoaching

Leven jullie langs elkaar heen?

Zijn jullie vastgelopen in de relatie? Leven jullie langs elkaar heen? Kunnen jullie niet goed communiceren met elkaar? Hebben jullie geen geduld met elkaar? Maken jullie elkaar verwijten? Speelt schuld en schaamte een rol in jullie relatie? Is er geen intimiteit? Hebben jullie geen plezier samen? Hebben jullie samen een trauma meegemaakt of alleen?


Wil je de situatie echt veranderen?

Aan elke belemmering die op jullie weg ligt, en die er in het begin van de relatie niet was, kan gewerkt worden. Belangrijk is dat jullie het allebei willen. Dat is de belangrijkste motivatie voor succes. Het kan ook zijn dat één persoon aan de relatie wil werken en de ander niet. Dan is het ook mogelijk om de relatie gunstig te beïnvloeden.


Een voorwaarde voor een goede relatie is dat je zelf gelukkig bent

Om bij het begin te beginnen, is het noodzakelijk om bij beiden de obstakels, belemmeringen en pijn weg te halen. Je kunt niet gelukkig samen zijn als je zelf niet gelukkig bent. Het kan zijn dat er dingen spelen uit het verleden waar je partner niets mee te maken heeft, of zelfs niets van af weet, en wat de relatie niet ten goede komt.


Bij de coaching komt alles wat in de weg staat voor een gelukkige relatie naar boven. Met hypnose kunnen trauma's, angsten en verdriet geneutraliseerd worden. Dit kan als extra toegevoegd worden aan de coaching.


Als je niet met elkaar kunt praten houdt alles op

Communicatie speelt een cruciale rol in een relatie. Er zijn maar weinig mensen die weten hoe je constructief met elkaar kunt praten.

Alle tools omtrent positief communiceren krijgen jullie aangereikt. Hoe luister je naar elkaar? Hoe geef je aandacht aan de ander?

Het lijken hele simpele dingen. De meesten weten echter niet hoe je dit doet.


Wat is het echte probleem?

Er zijn 7 verschillende manieren om met problemen om te gaan. Als je dit eigen maakt verdwijnen problemen als sneeuw voor de zon en maken plaats voor oplossingsgericht denken waar altijd actie op zit en de focus wordt verlegd.

Relatiecoaching. Wat kun je verwachten?


Aanpak coaching

In overleg vindt er eerst een sessie plaats met elke partner apart. Daarin wordt helder waar het probleem ligt en waar aan 

gewerkt moet worden.


Eerste sessie

In de eerste sessie werken we individueel aan de belemmering die een gelukkige relatie in de weg staat. Dat kan van alles zijn: Onzekerheid, angst, verdriet, trauma, pijn, paniek, jaloersheid, stress, schuldgevoel etc. Dit kunnen we in overleg goed met hypnose of met NLP technieken aanpakken.


Als beide partners individueel gewerkt hebben aan hun obstakels, dat wat hen tegen houdt om een liefdevolle relatie aan te gaan, 

komen de partners samen terug voor een coaching. Ik ga dan een heleboel tips en adviezen geven over hoe jullie samen het beste 

uit jullie relatie kunnen halen. Als jullie samen komen coach ik jullie in het gesprek, de benadering naar elkaar en leg ik alles bloot 

wat ik zie en leren jullie aan de hand van allerlei (o.a. NLP) technieken hoe je op een eenvoudige praktische manier o.a. op een diep 

niveau contact maakt met elkaar. 


Je krijgt direct meer inzicht en begrip voor elkaar

Jullie krijgen heel veel inzichten en maken grote stappen naar een gelukkige relatie met elkaar.

Mijn aanpak is praktisch, eerlijk, open en duidelijk. Ik werk met de kracht van het brein. Jullie leren hoe jullie met deze kennis 

alles in de praktijk kunnen brengen. Hoe je o.a. allebei je grenzen bewaakt en de grenzen van de ander respecteert.


Uit hoeveel sessies bestaat de coaching?

Geheel naar eigen wens uiteraard. Het mooiste is, als iedere partner individueel komt om de individuele blokkade en belemmering op te ruimen. Daarna volgen de sessies samen. Afhankelijk van wat het probleem is en wat jullie willen bereiken en hoe snel jullie aan de slag gaan, en het uitgangspunt: Waar staan jullie nu? Het kan dat variëren van 1 sessie tot 3 sessies (maar ook meer) van 1,5 a 2 uur samen. Je kunt kiezen voor onderstaande pakketten of zelf aangeven wat jullie wensen zijn. De normale prijs is 125 euro per 1,5 uur. Voor vragen en meer informatie mail mij: info@brein-power


Geen standaard relatie therapie

Deze coaching is geheel gericht op jullie. Geen standaard stappenplan. Geheel op  maat gemaakt op jullie situatie. Dat is het uigangspunt. Van daaruit gaan we alle belemmeringen en obstakels uit de wegruimen, alles aanpakken. Eerst wordt alles blootgelegd. Daarna met NLP technieken, EMDR, EFT, Matrix, Familie opstellingen, Hypnose alle belemmeringen opgeruimd. Daarna kunnen we weer opbouwen.

Kunnen jullie elkaar weer gaan zien zoals je echt bent, zonder alle frustraties, verwijten, verdriet, veroordelingen, schuldigen etc. Dan is er pas plaats voor zorg, plezier, liefde, aandacht en intimiteit.

Wat kost relatie coaching?

Relatiecoaching

79,-

1 online skype sessie van 1 uur

Tools voor betere communicatie en meer begrip


Relatiecoaching

137,-

1 live sessie van 1,5 uur

Betere communicatie, respect, liefde, vertrouwen


Relatiecoaching

411

397,-

3 sessies van 1,5 uur

1 sessie samen

Ieder 1 sessie individueel

Individuele blokkades opruimen