Gefeliciteerd. Download direct je e-book hieronder en kijk ook even wat ik nog meer voor je heb.

Gelukkig, het is nog niet te laat voor jou om al die vreselijke ziektes te ontlopen die het roken veroorzaken. Je bent nog niet 1 van de 2 rokers die doodgaat door het roken. Ontdek het geheim van je onbewuste. Daar zit de sleutel om nooit meer een sigaret op te steken zonder vervangingsmiddelen.

                     Roken is gedrag en geen verslaving. Iedereen kan stoppen en ik ga je daarbij helpen met waardevolle                              technieken en tips de komende tijd

Wellicht heb je iets aan deze tips..

Tip 1: Verander jouw overtuiging met betrekking tot roken

Je denkt misschien dat je er nooit meer afkomt of dat het heel moeilijk is. Deze overtuiging gaat je niet helpen als je wilt stoppen. Je houdt hiermee het idee van roken sterk in stand. En wat je gelooft is waar. Het zal je enorm helpen om deze overtuiging onder uit te halen en te zeggen. Ik kan stoppen met roken als ik dat wil.

Dat is namelijk ook zo. Want als je morgen zou moeten kiezen tussen het leven van een dierbare of doorgaan met roken, stop je direct. De motivatie moet groot genoeg zijn om te stoppen.

Tip 2: Alles wat je deed voor, tijdens en na het roken doe je nu anders

Stel je rookt altijd bij je kopje koffie. Dan neem je nu thee of iets anders en houdt het kopje ook in je andere hand vast.


Stel je rookt altijd na het eten. Dan ga je nu direct na het eten iets anders doen dan je altijd deed om ook die gewoonte patronen te doorbreken.


Als je bijvoorbeeld rookt omdat je je rustig wilt voelen, zoek je bewust een ander gedrag als je je rustig wilt voelen. Zo gaat je brein een ander neuraal pad aanleggen.

Tip 3: Als je stress ervaart, haal dan rustig adem en ga weg uit die situatie

Het makkelijkste om stress uit je lichaam te laten verdwijnen, is een paar keer rustig in en uitademen. Best moeilijk op het moment dat je stress ervaart en dat je gewend bent direct een sigaret op te steken. Je wordt rustig van de dopamine die je lichaam aanmaakt omdat het aangevallen wordt door giftige stoffen die in een sigaret zitten. Richt je op iets anders dan dat, waar je stress van ervaart. Door je ademhaling wordt je lichaam rustig op een natuurlijke manier, niet door de dopamine aanmaak van je brein als reactie op een sigaret.

Lees hoe Marloes kiest voor haar gezondheid met het eenvoudig te volgen programma

Lees hier hoe Marloes stopte na het eenvoudige, goedkope audio/video programma "Ik-stop-nu-met-roken" en hoe blij haar dochter daarmee is.

"Ik heb nu 2 weken lang elke dag de technieken gedaan, de video's gekeken en de audio's beluisterd, en ik heb steeds minder zin in sigaretten. Vooral die smerige oefening ontneemt mij alle trek in een sigaret.

Alleen in de avond als ik tv kijk denk ik nog wel eens aan een sigaret, maar de drang naar een sigaret is van 100 naar 5 gezakt!

Heel erg bedankt daarvoor. Ik dacht ik laat het je even weten. Ik hoop dat het zo blijft, dan heb ik genoeg aan dit eenvoudige programma en goedkope. haha. Groetjes Marloes"

Totaal heeft het audio video programma      een waarde van 275 euro

-Hoeveel extra tijd en geld zal het kosten om een coaching traject te volgen om af te komen van het roken?

-Hoeveel dagen ben je ziek omdat je allerlei klachten hebt in je lichaam en hoeveel medicijnen slik je tegen die stressklachten?

Maar ik ga dat bedrag niet aan jou rekenen. Lees verder..

Wil jij bewezen technieken en tools die je simpel thuis kunt doen om je gezondheid te redden? Dan is er nu het eenvoudig te volgen audio en video programma, voor als je direct wilt stoppen met roken.


Het audio programma neemt je mee in één verhaal van ongeveer 30 minuten over roken. Wat is het effect van roken en wat gebeurt er precies in je systeem. Deze audio dringt door in je onbewuste en beïnvloed jouw programmering. De makkelijke technieken zie je voor je en je ervaart de verandering in je systeem.

Het audio / video programma "Ik stop nu met roken"

met hypnose en NLP technieken

Verander je 

waarneming

Met de NLP techniek Verander Je Waarneming blijf je voorgoed af van een sigaret die je eerst zo lekker vond.

New Behaviour 

Generator

Met de NLP techniek New Behaviour Generator ga jij een nieuwe identiteit aannemen. Van iemand die gezond is.

Charles Dickens


Met de NLP techniek Charles Dickens ervaar je het effect in de toekomst als je niet stopt met roken en alle gevolgen daarvan..

Introductie Hypnose


De introductie naar het hypnose programma legt uit hoe je op onbewust niveau jouw programmering verandert.

€ 150,-

maar voor € 47,-

Ik stop nu met roken

Het uitgebreide video programma verandert jouw waarneming. Het idee dat je hebt over roken. Het leert je nieuw gedrag aan en onderliggende overtuigingen veranderen. Je gaat verder de toekomst in en ervaart de gevolgen van zowel roken als niet roken op jouw systeem en jouw omgeving. Je kunt zo de film instappen en jij bent de producer en zit aan de knoppen.

Je rekent af met je angst om ziek te worden

Na dit programma vind je sigaretten vies

Je ziet jezelf in de toekomst als een niet roker

BONUS: Nu tijdelijk bij dit programma 1 gratis e-book

> Hoe je direct meer zelfvertrouwen ervaart door gebruik te maken van je fysiologie. 

 > Hoe je gedachten je zelfvertrouwen kunnen maken en breken. 

 > Hoe je jezelf kunt trainen om meer zelfvertrouwen te ervaren, zonder dat daar een reden voor is.


Nu ook tijdelijk gratis zelfhypnose

zelfhypnose voor diepe ontspanning en doodsoorzaak 1: stress te verminderen

Wat krijg je allemaal voor € 47?

Audio / Video

programma

"Ik ga nu stoppen met roken" programma bestaande uit 4 audio's en video's met hypnotische NLP technieken. 

e-book 3 tips voor

zelfvertrouwen

Hoe je gedachten je zelfvertrouwen kunnen maken en breken.
Mp3 zelfhypnose

voor ontspanning

zelfhypnose voor diepe ontspanning en doodsoorzaak 1: stress te verminderen.Gebruiksaanwijzing van het brein

Wat moet je echt nooit meer doen? En wat moet je juist wel doen?
Ik stop nu met roken programma

3 modules met NLP EFT en hypnose