BREIN-POWER -  de website voor mensen die meer geluk en succes willen

            Agenda Tweedaagse Trainingen
  

                   voor mensen die samen willen leren hoe je de                                               tools toepast voor meer geluk en succes
De tweedaagse NLP training Mindset Of A Winner
Voor wie is deze training?
Deze training is voor iedereen die zich persoonlijk wil ontwikkelen. Voor diegene die af wil rekenen met negatieve gedachten en beperkende overtuigingen. Voor mensen die hun motivatie zijn verloren, veel afgeleid worden door zaken die niet van belang zijn. Op een zijspoor zitten. Niet goed weten wat ze willen. Of het wel weten maar er niet in geloven en geen focus kunnen vasthouden. Mensen die hun doelen willen halen maar geen idee hebben hoe ze het moeten aanpakken. Voor mensen die beren op de weg zien, in plaats van ze te knuffelen. Voor iedereen die in beweging wil komen en een succes wil halen of van een slechte gewoonte af wil. Wil stoppen met roken of afvallen.


Wat is NLP en wat kan je ermee?
NLP betekent Neuro Linguistisch Programmeren en is bedacht door Richard Bandler. Wat voor programma draait er op jouw PC? Hoe is ons brein geprogrammeerd door middel van taal? Als wij geen taal zouden spreken zouden we meer als dieren leven, op intuïtie en gevoel. Een mooie quote van Richard Bandler was: "Hoeveel plezier kun je verdragen?" Samen met John Grinder ontwikkelde hij NLP. "Get the life you want" is één van zijn boeken die hij heeft geschreven. Tony Robbins is ook een grote bekende in dit domein en heeft miljoenen mensen geïnspireerd met zijn seminars. Wij hebben een ongelooflijk machtig instrument tot onze beschikking maar we zijn nog niet zo handig om er goed mee om te gaan. Door beter te begrijpen hoe ons brein werkt krijgen de deelnemers direct inspiratie, motivatie en creativiteit om uit de comfortzone te stappen en met onze geniale brein aan het werk te gaan. Het hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Het is eigenlijk simpel. Als je het geheim ontdekt van je mogelijkheden gaan er vele deuren voor je open. Op ieder gebied van je leven heeft deze training invloed. Op het gebied van je eigenwaarde, relaties, werk, gezin. Je ervaart meer zelfvertrouwen, plezier, rust en harmonie. Zaken krijgen een andere betekenis. Je kijkt anders tegen dingen aan. Vooral de zaken waar je geen controle over hebt leer je los te laten. 


Hoezo die naam: "Mindset of a winner" 
Say no more.. Met de mindset of a winner kom je er. Win je. Dat is waar we voor gaan. Voor de winst, ieder op zijn eigen gebied. Ik word erg geïnspireerd door topsportmensen. Als ik kijk naar Roger Federer, de toptennisser, een levend voorbeeld van hoe je NLP toepast in de praktijk. Hij ziet voor zich dat hij al gewonnen heeft. Hij is altijd in het nu. Hij wordt niet gefrustreerd, boos of onzeker als hij fouten maakt. Hij weet dat dat tegen hem werkt. Hij gaat altijd weer door. Hij is gefocust en gemotiveerd. Als we kijken naar mensen die tot grote dingen in staat zijn en we bestuderen hun strategieën, zouden we door hen te modelleren tot veel meer in staat zijn. Dat is ook NLP. 


Wat ga je leren?
Twee dagen vol met praktische tools en technieken en informatie over het brein. Daardoor begrijp je precies wat je aan het doen bent en heb je de mogelijkheid om te veranderen wat je niet langer meer wilt. Je voelt dat je een keuze hebt. De bal ligt bij jou. Je bent niet afhankelijk van iets of iemand anders. Jij hebt de macht en de kracht om van je leven te maken wat je wilt. NLP, de Matrixmethode, IEMT, EFT, opstellingen. Het komt allemaal voorbij. Communicatietraining, het controle systeem, hoe je om kunt gaan met problemen zodat het geen problemen meer zijn en nog veel meer.
Wat levert de training je op?
Het resultaat is meer zelfvertrouwen, ontspanning, plezier, rust en harmonie. Minder stress, frustratie, irritatie, boosheid doordat we weten hoe het werkt en alleen maar naar onszelf kunnen wijzen. Wij zijn aan bod. Wij kunnen de situatie veranderen. Wij hebben de macht. Wij moeten het doen. Het vertrouwen dat je alles zelf kunt veranderen in hoe je het hebben wilt. Er zijn al 1000 den mensen voorgegaan. De meeste reacties zijn: Waarom nu pas? Dit had ik veel eerder moeten weten! Waarom krijgen we dit niet op school?  


Wat krijg je allemaal?
De inspirerende training duurt twee dagen en wordt afgesloten met een certificaat. Je kunt hierna een verdiepingscursus volgen of een online training als je meer wilt. 
De kosten per persoon: euro 195,00 inclusief een syllabus en een geheel verzorgde lunch. Koffie en thee zijn inbegrepen. Al het materiaal wat je die dagen gebruikt is ook bij de prijs inbegrepen. De locatie is in Emmen. Op verzoek kan de training ook op jouw locatie gegeven worden.


Wat zeggen anderen over de training?
Agenda Mindset Of A Winner tweedaagse training
 • TWEEDAAGSE NLP TRAINING MINDSET OF A WINNER
 • 1 en 2 dec. 2018 - Emmen
 • 27 en 28 jan. 2018 - Emmen
 • 24 en 25 feb. 2018 - Emmen
 • TWEEDAAGSE TRAINING          MINDSET OF A WINNER
 • 24 en 25 maart 2018 - Emmen
 • 11 en 12 mei 2018- Emmen
 • 23 en 24 juni 2018 - Emmen
tweedaagse NLP training
195
inclusief lunch, koffie en thee en internationaal certificaat 

De deugden tweedaagse training met internationaal certificaat
Voor wie is deze training?
Deze training is voor opvoeders, verzorgers en ouders, maar ook voor iedereen die de deugden wil inzetten als uitgangspunt voor een positieve omgang met elkaar waardoor er een plezierige omgeving ontstaat. Dat kan thuis in het gezin zijn en op school. Ook in bedrijven worden de deugden al breed ingezet en de strategieën toegepast die aan deze training ten grondslag liggen.


Wat zijn deugden en wat kan je ermee?
Deugden zijn goede eigenschappen/zielskwaliteiten/kernkwaliteten, zoals eerlijkheid, geduld, respect, begrip, waardering, daadkracht, vergeving enz. We werken met 100 deugden. Hoe passen we goede eigenschappen, deugden, kwaliteiten toe in ons dagelijks leven voor een positieve levenshouding? Door middel van 5 strategieën leer je hoe je eenvoudig en praktisch op een positieve en plezierige manier de deugden aandacht kunt geven. Bij de kinderen, op school, in je werk. De deugden zijn overal toepasbaar en kunnen makkelijk ingezet worden voor een positiever en gelukkiger leven. Door deugden in anderen en in jezelf te herkennen en te benoemen haal je de kracht in een ander en jezelf naar boven. Op een speelse manier kan je de deugden in huis halen. Het is een andere manier van denken en doen. Door een positieve benadering krijg je een positieve reactie. Als iemand lelijk, beschuldigend of bestraffend tegen jou doet, ben je geneigd om op diezelfde manier terug te reageren. Liefde trekt liefde aan. Boosheid trekt boosheid aan. Dezelfde energie trekt dezelfde energie aan. Een natuurwet. 


Het deugdenproject als opvoedprogramma in Canada en Amerika
Het Deugdenproject is opgericht in Canada, door Linda Kavelin Popov, Dr. Dan Popov en John Kavelin. Het is door de VN uitgekozen als het beste opvoedprogramma ooit, geschikt voor alle culturen en religies. De deugdenethiek is ook toepasbaar in bedrijven. Wat voor kinderen geldt, geldt ook voor volwassenen. We willen met respect behandeld worden.
Het wereldwijde deugdenproject is een positieve, brede methode die in veel landen wordt toegepast om het beste in kinderen en volwassenen naar boven te brengen. Opvoeden vanuit verbinding. Opvoeden zonder straffen. 


Wat ga je leren?
Aan de basis liggen 5 strategieën die makkelijk kunnen worden geïntegreerd in de leerstof, de regels en de manier van omgaan met elkaar op elke school en binnen iedere organisatie.
Het is een inspirerende basiscursus waarin kinderen positief begeleiden, met aandacht voor de goede eigenschappen en het spreken van deugdentaal centraal staan.
Voor iedere cursist is er een prachtige set deugdenkaarten.
Taal is krachtig. Positieve woorden hebben een stimulerend, krachtgevend effect. Negatieve woorden brengen schade aan.
Wat levert de training je op?
Het resultaat is meer zelfvertrouwen doordat de nadruk wordt gelegd op wat goed gaat. Voor iedereen die met de deugden werkt is er meer ontspanning, plezier, rust en harmonie. Minder stress doordat we de deugden inzetten die voor ons een uitdaging zijn. Als we geneigd zijn tot stress zetten we bijvoorbeeld de deugd rust, ontspanning en vertrouwen in. In het gezin kan je met leuke spelvormen grenzen afspreken met elkaar. Iedereen is deelgenoot en daarom ook verantwoordelijk. Zo wordt er niets opgelegd en is er geen discussie. 

Wat krijg je allemaal?
De training duurt twee dagen en wordt afgesloten met een officieel internationaal certificaat.  
De kosten per persoon: euro 195,00 inclusief een syllabus en 1 set prachtige deugdenkaarten. Ook een geheel verzorgde lunch en koffie en thee zijn inbegrepen. Al het materiaal wat je die dagen gebruikt is ook bij de prijs inbegrepen. 
Er zijn deugdenkaarten, spelletjes, werkvormen en boeken verkrijgbaar over het deugdenproject. Op verzoek kan de training ook op jouw locatie gegeven worden.


Wat zeggen anderen over deze training?
Kim Kaptheyns
Deze training is een cadeautje. erg inspirerend en waardevol. toepasbaar in elke situatie. maar het is ook zelfreflectie en bewustwording. Ik neem ontzettend veel mee uit deze training. op een speelse manier integreren. Ik ben ontzettend enthousiast. Yvonne is erg toegewijd, betrokken en enthousiast. ook vind ik je een warm persoon. Je creëert snel veiligheid en vertrouwen. Veel succes met alles wat je nog gaat doen!. Je hebt me geïnspireerd.
Diny van Hal
De deugdencursus was leerzaam. De deugdenkaarten geven veel inzicht. Veel nieuwe ideeen opgedaan en praktische tips gekregen. Ivonne heeft de training aangepast aan onze behoefte. Zij is zeer deskundig en betrokken. Dank je wel voor de fijne training.
Mieke Boeren
Hoi Yvonne, Ben zo blij met de cursus deugden, de tweedaagse die ik bij jou gevold heb! Kon gisteren tijdens gesprek verlies en rouwverwerking voor Humanitas meteen gebruik maken van hetgeen je ons hebt meegegeven! Gesprek krijgt meerwaarde door deugden te benoemen. Ook tijdens een mindfulnesstraining heb ik deugden ingezet alsmede de coachingkaartjes! Werkt super! Dank voor een zeer inspirerend weekend! Fijne zomer! Hartelijke groet. Mieke
Susanne van der Jagt
De deugden tweedaagse was interessant, het zet echt aan het denken, bewustwording, aanvaarding. Praktisch, fijne handvatten om mee aan de slag te kunnen. Positieve insteek. Ik vond de training heel prettig en goed op ons afgestemd. De trainer is open, betrokken, flexibel, transparant, als we dan toch in deugden denken.. Bedankt voor het delen van je kennis en je warmte Yvonne!
Agenda Deugden Training
 • TWEEDAAGSE DEUGDEN TRAINING
 • 24 en 25 nov. 2018 - Emmen
 • 9 en 10 dec.  2018 - Emmen
 • 20 en 21 jan. 2018 - Emmen
 • TWEEDAAGSE DEUGDEN TRAINING
 • 10 en 11 maart 2018 - Emmen
 • 21 en 22 april 2018 - Emmen
 • 9 en 10 juni 2018 - Emmen
tweedaagse deugden training
195
inclusief lunch, koffie en thee en internationaal certificaat 

 • andere websites: 
 • Awesome Feature 
 • Even Cooler Feature 
 • And So Much More...
 • Awesome Feature 
 • Even Cooler Feature 
 • And So Much More...
 • contactgegevens: 
 • Breinpower
 • Even Cooler Feature 
 • And So Much More...
 • Awesome Feature 
 • hypnotherapie en NLP: 
 • Hypnose
 • Even Cooler Feature 
 • And So Much More...
 • Awesome Feature 
 • Even Cooler Feature 
 • And So Much More...
Yvonne Thuijs      copyright 2017
Small Call to Action Headline
Powered By ClickFunnels.com