Het vergeten geheim waarmee je onzekerheid en twijfel in 1 sessie kwijtraakt
Hoe je direct zelfvertrouwen ervaart en je 
je verlost van frustratie en angst zonder therapie
Hoe je met NLP coaching van jouw klachten, problemen en belemmeringen afkomt.
Waar ging het mis in de opvoeding?
Hoe kan het dat we zo weinig weten over het belangrijkste en krachtigste instrument dat wij tot onze beschikking hebben? Hoe kan het dat we dit niet op school leren? Dit zou het belangrijkste vak op school moeten zijn. Dit zou een belangrijk deel van de opvoeding van onze kinderen moeten zijn. 
Als je weet hoe je brein werkt kan jij psychische en fysieke klachten aanpakken en kun je controle krijgen over je gevoelens en gedachten; de oorzaak van bijna alle problemen. En dicht bij de oorzaak ligt ook de oplossing. En wat betekent dat?

Jong en depressief
Dat er niet zoveel jonge mensen, tussen de 10 en 25 jaar tegenwoordig zelfmoord plegen. 121 jongeren in 2016 alleen al. Gelukkig zijn er in dat jaar in ieder geval 6 jongeren geweest die met diezelfde gedachte rondliepen, maar die een andere keuze gemaakt hebben en bij mij kwamen voor hulp. 

Wat krijg je van verdriet, frustratie, boosheid en stress?
Het is niet nodig dat er zoveel mensen ongelukkig zijn en door hun emoties en verdriet overmand worden en geen idee hebben hoe ze uit die situatie moeten komen. Of mensen die rondlopen met frustratie, boosheid, stress waardoor ze allemaal klachten krijgen. 

Hoe leer je om meer zelfvertrouwen, rust, geluk en succes te ervaren?
We kunnen meer zelfvertrouwen, harmonie, geluk en succes ervaren. Dat wat iedereen eigenlijk wil in zijn leven. Het is veel makkelijker dan je denkt. Iedereen kan het leren. 
Wil je een leven zonder stress? Wil jij meer rust en betere keuzes maken?

Wil je af van je angst, depressie, trauma, allergieën, verdriet, fobieën en andere belemmeringen? Wil je stoppen met roken? Afvallen? Dat kan o.a. met hypnose en NLP technieken.
Je hoeft je niet af te vragen waarom je een probleem hebt. Daar kan je niets mee. 
Al het negatieve doe je met een goede reden
Onder elk negatief gedrag zoals onzekerheid, angst, verslaving, paniek zit een positieve intentie, een verlangen. Je hebt tot nu toe geen andere mogelijkheid gehad om dat verlangen te vervullen, dan met een negatieve uiting. Je kunt het vergelijken met een kind dat aandacht vraagt en gaat zeuren of drammen. 

De intentie van het kind is positief, namelijk: aandacht willen. De tools die het kind gebruikt zijn echter niet positief. Het kind kan leren dat er meer keuzemogelijkheden zijn om aandacht te vragen. 
Er is geen enkel oordeel over het gedrag dat je vertoont. In tegendeel. Belangrijk is dat je in eerste instantie alles compleet accepteert en aanvaard. Dat brengt rust in je systeem. 

Stop met zoeken en neem actie om je situatie te veranderen
Je hoeft niet langer te zoeken naar redenen en oorzaken waarom je een probleem hebt. Als dat zoeken je iets gebracht had, dan had je het al lang opgelost. Belangrijk is dat je er van af wilt en dat je die stap zet om er van af te komen. Bijvoorbeeld door middel van hypnose, NLP of een andere vorm. Als jij gelooft in jouw herstel en overtuigd bent dat je van je probleem af kunt komen gaat het zeker gebeuren. 

Onbewust bekwaam in ongelukkig zijn..
Wil jij lezen hoe je onbewust bekwaam bent in je ongelukkig voelen? En hoe je het kunt veranderen? Je wilt je goed voelen maar je doet precies de verkeerde dingen. Download het gratis e book hieronder en ontdek wat je wel moet doen.

Binnen een paar minuten voel je je beter met wat je gaat ontdekken. Je hebt het niet op school geleerd. Het is je nooit verteld. Ontdek deze eerste stap nu! Binnen korte tijd groeit je zelfvertrouwen en hoef je je nooit meer rot te voelen.  
Voel je direct goed met deze 3 tips. Lees het gratis e book, en ga direct aan de slag met NLP tools
Wat moet ik WEL doen en wat moet ik juist NIET doen om mij gelukkig te voelen? Wat moet ik zelf doen en kan ik alleen maar zelf doen?
Wat doet een persoon die gelukkig is? Wat denkt een gelukkig persoon? Wat gelooft een gelukkig persoon? Wat is zijn 'geluksstrategie?'
Lees meer over wat maakt dat je je wel of niet gelukkig voelt in het gratis e-book
NLP coaching: Neuro Linguistisch Programmeren
Waar kan NLP coaching jou mee helpen?

meer geluk
zelfvertrouwen
vrijheid
meer lef
meer plezier
betere ouder 
meer keuzes
betere partner
evenwichtig
meer energie
doelen halen
ontspanning
NLP coaching is hypnose zonder trance
Met NLP coaching werk ik net als met hypnose in het onbewuste. Het enige verschil is dat je met NLP niet in trance gaat.
NLP technieken werken krachtig en veroorzaken een blijvende positieve verandering. Problemen zitten in ons onbewuste. In het onbewuste moeten ze dan ook aangepakt worden. 

Wij geven continu commando's aan ons brein
Ons brein is het krachtigste instrument dat wij hebben. Op zichzelf kan het brein niets. Het krijgt commando's van ons. Vanuit ons systeem. Zoals wij dingen tegen een ander zeggen, een suggestie geven of een commando geven bijvoorbeeld,  zo doen we dat ook bij onszelf. Wij praten continu tegen onszelf en wij hebben daardoor 100.000 gedachten per dag. Die doen iets met ons. Die gedachten hebben effect op onze gemoedstoestand.

Taal is het hele probleem
Elk probleem begint met taal. Als er geen taal was hadden we ook geen problemen. Met taal labelen we problemen en verzinnen we ze ook. Gedachten zijn veelal onbewust. Met gedachten sturen wij ons brein aan. ons brein geeft hormonen af en ons gevoel stemt direct overeen met onze gedachten. Alles klopt dan weer. Gedachten hebben direct invloed op ons gevoel en ons gedrag. 

Ons geautomatiseerde software systeem
Omdat we er bijna niet over na hoeven denken, draait dit hele software programma als het ware op jouw systeem en is volledig geautomatiseerd. Je hebt ergens last van maar kunt het niet goed achterhalen. Soms zit het diep weggestopt in je onbewuste en komt het voort uit je jeugd of een traumatische ervaring. Het kan alles zijn. Het maakt niet uit wat, hoe en wanneer. Je wilt er van af.

Tijd voor een nieuwe programmering op je systeem?
Wil je je software programma veranderen omdat het niet goed voor je werkt? Dat kan met NLP coaching. De betekenis die je aan een ervaring hebt gegeven, waar je nu nog steeds last van hebt, kunnen we veranderen met NLP technieken. Het is veel simpeler en logischer dan je denkt. Je moet alleen even weten hoe je brein werkt en hoe je het voor je kunt laten werken in plaats van tegen je. Kijk hiernaast hoe Max zijn rijbewijs haalt na 1 NLP sessie nadat hij 100 rijlessen had gehad en 5 x gezakt was. Hij ging nu vol vertrouwen en met overtuiging afrijden.
Wat leert NLP coaching jou?
Wat brengt NLP coaching jou?
Wat kan je door NLP coaching?
Wat levert NLP coaching jou op?
 • Leren Accepteren
 • Leren Aanvaarden
 • Leren Vertrouwen          >
 •  Verantwoordelijkheid nemen
 •  Controle loslaten
 •  Meer Rust
 • Meer Ontspanning
 • Meer Plezier                 >
 •  Meer Succes
 •  Meer Geluk
 • Beter Communiceren
 • Betere keuzes maken
 •  Betere Focus                >
 •  Doelen behalen
 •  Uit je comfortzone
 •  Meer zelfvertrouwen
 •  Betere Relaties
 •  Je weet wat je wilt
 •  Betere Motivatie
 •  Je Missie leven
Wat zijn de mogelijkheden?
Individuele coaching met NLP
Relatie coaching met NLP
Loopbaan coaching met NLP
Coachingsessies 1 op 1 kunnen face to face of via skype. Je kiest hiervoor als je af wilt van belemmeringen, obstakels, trauma's, depressie, angst, verdriet, pijn, allergieën, stress, onzekerheid, sprekersangst.

Je kunt ook je doelen willen bereiken en ergens vastlopen. Gebrek aan motivatie, zelfvertrouwen of angst om een stap te nemen die je niet kunt overzien.
In relatiecoaching werken we zowel individueel als met de partners samen. Om samen een gelukkige relatie te krijgen is de voorwaarde dat je zelf individueel ook gelukkig bent en niet allerlei issues hebt. 

Vanuit respect, vertrouwen en liefde verbeteren we de communicatie en komt er veel begrip en inzicht in het eigen gedrag en de reacties op elkaar. 

De loopbaan beslaat een heel groot deel van het leven. Als je eigenlijk niet doet wat je leuk vindt of je weet niet wat je wilt kunnen we er samen achter komen wat jou beweegt. Wat je motiveert. Waar je blij van wordt en vooral ook waar je niet blij van wordt. 

Alleen als je doet wat je echt leuk vindt en bereid bent om dat te doen wat er nodig is om dat te bereiken, leef je je missie. 
Bij problemen met kinderen kijk ik ook altijd naar de gezinssituatie en krijgen de verzorgers ook adviezen en tips voor meer harmonie en rust in het gezin.

Kinderen met angst, stress, verdriet, gebrek aan zelf-
vertrouwen, concentratie- problemen, trauma, fobieën en gedragsproblemen, zoals agressie zijn goed te helpen met NLP coaching.
 
Wil je 'live' aan de slag met een coaching sessie? Een intensieve manier om direct resultaat te boeken? Er zijn verschillende mogelijkheden: 1 op 1 coaching en eventueel ook via skype, als je dat prettiger vindt. Je kunt kiezen of je wilt werken aan je belemmeringen, angst, onzekerheid of andere dingen die je tegenhouden om dat te doen wat je werkelijk wilt doen. Of wil je aan je doelen werken? Krachtige tools leren over motivatie, zelfvertrouwen en focus?  Het begint met exact te benoemen wat je wilt! Kosten voor een sessie zijn 75 euro per uur. Kijk naar de video hiernaast voor meer informatie of stuur een mail met al jouw vragen naar: info@brein-power.nl
Ervaringen van cliënten die een coaching sessie hebben ondergaan:  

Wat kost Hypnose of NLP coaching?
1 persoonlijke hypnose of nlp sessie
75
1 sessie van 1 uur
1 persoonlijke hypnose of nlp sessie
125
1 sessie van 1,5 uur
nlp Skype coaching ONLine VAN 1 UUR
€ 
75
1 sessie van 1 uur op skype
Gelukkig zijn, is dat voor iedereen? 
Hoe word je gelukkig?
Veel mensen zullen zeggen of denken dat dit afhankelijk is van wat je hebt meegemaakt, waar je geboren bent, wie je ouders zijn. De invloed van de omgeving heeft zonder meer een grote impact op wie we zijn en wat we doen. Met dit gegeven is het wel bijzonder dat er mensen zijn die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt en toch succesvol en gelukkig zijn geworden. 
Hoe doen ze dat?

Hoe word je ongelukkig?
Er zijn ook voorbeelden van mensen die alles mee lijken te hebben; geld, succes, vrienden en die doodongelukkig zijn. Wat is nu het geheim van gelukkig zijn? Kunnen we gelukkig door het leven gaan als we alleen zijn? Gelukkig en succesvol, is dat hetzelfde? Kunnen we leren om gelukkig te worden? Is het voor iedereen weggelegd? Mijn antwoord.. Iedereen die een brein heeft kan het leren. Als je begrijpt hoe je brein werkt kan je je brein trainen voor meer geluk en succes in je leven.

We zijn niet gemaakt om gelukkig te zijn! 
Wij doen alles om te overleven
Het is voor ons geen vanzelfsprekendheid om gelukkig te zijn. Ons brein is gemaakt volgens oeroude instincten om te overleven. Dat verklaart een hoop. We zijn eerder gefocust en alert op wat er allemaal fout kan gaan en waar we voor uit moeten kijken. Dat maakt ons al sceptisch. 

Wij zien meer beren op de weg dan auto's
We neigen naar een negatieve programmering en, ja, wat levert ons dat op? We zien eerder de beren op de weg in plaats van ze te knuffelen. Uit elke hoek kan gevaar komen. Als dat maar goed gaat.. Risico nemen is niet makkelijk voor ons. We doen liever zoals iedereen het doet.. We zijn bang om te falen, te mislukken. We passen ons aan de omgeving aan. We zijn veel bezig met wat anderen van ons denken en vinden, terwijl we daar geen enkele invloed of controle over hebben.

Ons brein is lui
Als we geen inzicht krijgen in hoe we 'onze programmering' kunnen veranderen, zijn we geneigd om deze (neurale) paden te blijven bewandelen. Dat gebeurt op de automatische piloot. Het gaat vanzelf. Je hoeft er niets voor te doen en dat is niet het pad dat leidt naar geluk en succes. En dat is wat we allemaal willen.

Geluk is het belangrijkste doel in ons leven
Als ik je vraag wat je het liefste zou willen. Wat zou dat dan zijn? Wat je ook noemt.., mijn vraag daarna zou zijn; en wat levert jou dat op?  Dan zal je zeker minimaal zeggen: Een goed gevoel. In het leven doen we allemaal dingen om ons zo goed mogelijk te voelen. O, ja? Echt waar? Nee. 

95% van de dingen die we doen is om pijn te vermijden. Niemand wil zich rot voelen. Hoe kan het dat we ons dan toch vaak niet zo goed voelen? Dat is heel interessant. Ons doel is gelukkig zijn maar hoe doen we dat concreet?

Als je één van de volgende vragen met 'ja' beantwoord, ligt daar al een obstakel op jouw weg naar geluk.
 •  Heb jij kritiek op jezelf?
 • Zit je niet lekker in je vel?
 • Ben je gespannen?
 •  Heb je vaak negatieve gedachten?
 •  Ben je bezig met wat anderen van jou vinden?
 • Ben je vaak boos?
 • Maak je je zorgen over de toekomst?
 • Pieker je vaak?
 • Vergelijk je jezelf met anderen?
 • Ben jij jaloers op iets of anderen?
 •  Ben je vaak moe?
 • Heb je last van stress?
Geluk is een keuze
Jij hebt de keuze mogelijkheden
Je kunt kiezen voor blijheid, geluk, ontspanning, vertrouwen en genieten in plaats van boosheid, frustratie, irritatie, onzekerheid, stress en angst. 
Het enige dat je nu nog mist is het inzicht om die switch te maken. Veel mensen denken dat geluk iets is dat buiten henzelf ligt. Als dat zo is, dan zijn alle mensen die veel materiële bezittingen hebben gelukkig. We weten allemaal dat dat niet het geval is. Dit is een heel belangrijk inzicht.

Nu mis je de tools en technieken die er zijn om jou te leren hoe je je gelukkig kunt voelen en al je belemmeringen en obstakels uit de weg kunt ruimen. 
Het is niet zo dat er geen obstakels meer op je weg komen. Je focus gaat veranderen. Je gaat er anders naar kijken. 
Alles waar je op focust wordt groter. Als je kwaad bent, focus je op datgene waar je kwaad over bent. Daardoor neemt je kwaadheid toe. Als iemand iets aardigs zegt op dat moment ben je daar niet op afgestemd. Misschien maakt het je alleen nog maar kwader. Energie trekt dezelfde energie aan. 

Misschien is dit iets voor jou?
Praktische technieken, tools en inzichten die je direct ervaart in groepsverband in de cursus 'Mindset of a Winner'. 
Tijdens de training leer je direct hoe je een ander programma op jouw systeem kunt installeren en ervaar je hoe belemmeringen en obstakels, die jou in de weg staan voor het geluk en succes dat je zo graag wilt, plaats maken voor vertrouwen, ontspanning, blijheid en geluk. Een zeer effectieve training die bij alle deelnemers zorgt voor een transformatie. Makkelijk toepasbaar voor iedereen. 

Wil je meer weten? Klik op de link hieronder. De eerstvolgende training is 24 en 25 maart in Emmen. 
In deze training leer je o.a. hoe je met NLP technieken anders kunt kijken naar een probleem waardoor het vanzelf minder belangrijk wordt, niet meer voor je staat als een berg bijvoorbeeld. Wat er allemaal nog meer is dan alleen het probleem. Je leert hoe je je focus kunt verleggen. Hoe je voortaan altijd naar de oplossing toe werkt. Ik ga je alles vertellen over hoe je gedachten bepalen wat je om je heen hebt gecreëerd, hoe ze jouw gevoel beïnvloeden en je gedrag en hoe je daar meer grip en controle op krijgt. Ook wordt duidelijk dat je eigenlijk alleen maar controle hebt over jezelf. 
Ik geef regelmatig tweedaagse trainingen in kleine groepen. Op verzoek kan dat ook op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden
Ervaringen van cliënten die een meegedaan hebben aan een NLP training:  
Als je het fijn vindt om op je eigen tempo, in je eigen omgeving zelf aan de slag te gaan met het leren van krachtige NLP technieken dan is deze online cursus misschien iets voor jou. 

Wat leer je zoal in deze Online cursus? Stoppen met piekeren - Slechte ervaringen neutraliseren - Positieve houding - Stoppen met zorgen maken - Meer zelfvertrouwen, rust en vertrouwen - Positief zelfbeeld - Jouw issues oplossen.

Ben je misschien al op de goede weg, maar heb je nog net dat ene duwtje in je rug nodig, dan zal deze NLP cursus je op weg helpen naar een hoger niveau, waarvan je niet eens wist dat het mogelijk zou zijn. Je krijgt 11 video's. Je krijgt levenslang toegang tot de ledensite. Duidelijke handleidingen en stappenplan en een ontspanningsoefening voor zelfhypnose. 
Je kunt het 30 dagen gratis uitproberen. Mocht het toch niets voor jou zijn; niet goed geld terug.
Klik dan nu hier op de link voor aan te bevelen boeken. Praktische boeken die je helpen met veel inzichten en oefeningen om je goed te voelen. Wat moet je wel doen? Wat moet je juist niet meer doen? Wat is het geheim van je goed voelen? En hoe kun je dat stap voor stap zelf leren? 
CUSTOM JAVASCRIPT / HTML
Yvonne Thuijs    info@brein-power.com
+31 6 3 0 04 77 7 0