Hoe ziet jouw leven eruit als je na 1 hypnose sessie 
je direct 50% minder rot voelt?

Hoe ziet jouw leven er uit als je dat nare gevoel waar je mee rondloopt, nooit meer zou kunnen ervaren? Als je niet meer bij de pijn kan komen, waar je al lange tijd door geplaagd wordt? De knoop in je maag of pijn op je borst, of je gespannen nek en schouders? Wat betekent dat voor jou en jouw omgeving? Hoe zal je nu op je partner reageren en op je kinderen? Wat zou je allemaal gaan doen als je vrij bent van je stress en frustratie? Je kunt weer meer lachen en voelt je rustig. Hoe ziet jouw leven er uit zonder verdriet en boosheid? Hoe voelt je lichaam als je verlost bent van je kwelling? Als je eindelijk weer kunt gaan leven met plezier en passie?

Hoe ziet jouw leven er uit over 2 jaar of over 5 jaar, als je niet af komt van de pijn, het verdriet, de stress, de depressie, het trauma, de angst, de paniek? Als je iedere keer triggers uit de omgeving krijgt waardoor je steeds weer door dezelfde ellende gaat. Kun je nog plezier maken of lachen met je partner of met je kinderen? Kun je genieten van de dingen om je heen? Of krijg je steeds meer last van pijn en ongemakken in je lichaam omdat er stress zit in elke cel van je lichaam? Is het leven nog de moeite waard? Wat zeg je als je elke keer pijn voelt? Wat denk je als je gefrustreerd raakt omdat je denkt dat je er nooit meer vanaf komt? Wat doe je? Of geef je het op?

Hypnose
Hoe je direct je slechte gevoelens kunt kwijtraken in 3 sessies zonder therapie of medicatie.
Stoppen met roken programma
Verdriet en pijn
Ken jij de gevaren van roken? Wist je dat er 62 zware chemicaliën inzitten? En dat nicotine puur landbouwgif is? Wil je stoppen met roken? Is het je tot nu toe nog niet gelukt? Ben je al tig keer gestopt en weer opnieuw begonnen? Wil je nu echt een niet roker worden?
Dan is dit speciale hypnose programma iets voor jou. Roken is voor 10% verslaving. Voor 90% is het aangeleerd gedrag. Aangeleerd gedrag is af te leren. Als je als hypnotiseur weet hoe je brein dingen aanleert en afleert is het niet moeilijk om iemand van het roken af te helpen. De verslaving verdwijnt binnen een paar weken uit je lichaam. De meesten stoppen na 1 sessie al met roken. Dit programma bestaat uit 3 sessies.
>Heb jij al van alles geprobeerd om op je ideale gewicht te komen?
>Ben je het diëten zat?
>Kom je na een dieet net zo hard weer aan?>Ben je het jojo effect zat? 
>Ben je gefrustreerd en onzeker geworden van al die afval diëten? 
>Wil jij het gevoel van een maagverkleining zonder een operatie te ondergaan? 
Dan is dit speciale hypnose programma wellicht iets voor jou.
Afvallen is nog nooit zo makkelijk geweest. Verklein je maag met de virtuele maagband en de kilo's vliegen er vanaf. Tijdens het herprogrammeren van je brein krijg je het idee alsof je een echte maagband hebt laten zetten. Zonder operatie! Het slagingspercentage ligt hoger dan bij een echte operatie. Dit programma bestaat uit 5 sessies.
Word je overmand door verdriet of emotionele pijn door bijvoorbeeld het verlies van een dierbare? Sta je op en ga je naar bed met constant een gevoel van pijn dat zich ergens in je lichaam heeft vastgezet? Kan je nauwelijks meer van het leven genieten? Heb je geen plezier meer? De kans is groot dat je onbewust bekwaam bent geworden in je verdrietig voelen. Als je niets doet zal dit door blijven gaan, dag na dag, jaar na jaar.
Dit gevoel kan je doorbreken met hypnotherapie. Onder hypnose gaan we op zoek naar het moment dat dit gevoel is ontstaan in jouw onbewuste. Daar gaan we de betekenis veranderen waardoor de emotie van de gebeurtenis afgehaald wordt en het verdriet als het ware geneutraliseerd wordt. Je voelt opluchting en ruimte, alsof er iets van je afvalt.
Stress
Depressie
Paniek en fobieën 
Stress is doodsoorzaak nummer 1. Stress is heel slecht voor je systeem. Wanneer je last van stress hebt zit dat in elke cel van je lichaam! Je maakt veel adrenaline en cortison aan. Stress is ook goed te behandelen met hypnose. Door hypnose maakt stress plaats voor rust. Lichamelijke klachten verdwijnen omdat je systeem weer rustig wordt.
Stress dient nergens toe en lost niets op. Toch is het lastig om er van af te komen omdat je dit vaak doet op de automatische piloot. Het is een manier die je gevonden hebt om met stress om te gaan.
Met hypnose kan je dit patroon doorbreken en nieuwe manieren vinden om om te gaan met stress. Je voelt je direct beter en krijgt veel meer ruimte. 
In Nederland lijden vele jongeren aan depressie en zijn er ook veel zelfdodingen door depressie. De psychologie gaat tevergeefs op zoek naar de oorzaak en kan er dan vervolgens helemaal niets mee. Het gaat niet over het 'waarom'. Het is van belang om te focussen op 'hoe kom je er van af?' Pillen zijn geen optie. Pillen vlakken de emoties af, maar lossen niets op. Zeggen dat je er nooit meer vanaf komt is een slechte suggestie en gaat niet helpen.
Met hypnotherapie halen we prachtige resultaten met mensen die last hebben van depressie. (Zie o.a. reviews). Met regressie of Kwantum hypnose gaan we op zoek naar de hulpbronnen en vindt de verandering plaats waardoor de ervaring van depressie transformeert.
Paniek en fobieën geven buitensporige reacties in ons systeem. Ooit is er een moment geweest waarin ons systeem deze reacties heeft ontwikkeld. Op dat moment was er een soort 'code rood' in ons systeem. Een horen, zien, voelen, ruiken, proeven die op dat moment in die situatie aanwezig was, is gecodeerd met code rood.
Komt er op een moment weer eenzelfde zintuiglijke waarneming voorbij, is dat een trigger om hetzelfde te ervaren als toen op dat moment.
Met hypnose gaan we terug zoeken in het onbewuste naar de eerste keer dat dit ooit is ontstaan.
Daar koppelen we de emotie als het ware los van de gebeurtenis en veranderen die emotie zodat de angst of fobie verdwijnt. Dit kan met hypnotherapie of de NLP technieken Fast Fobia en/of Change Personal History.
Allergieën
Onzekerheid  
Lichamelijke pijn 
Een allergie is een heftige reactie op een stof. Een buitensporige reactie.
Het is als het ware een foute programmering in je immuunsysteem.
Onder hypnose gaan we die fout uit je systeem halen met behulp van de NLP Allergie techniek. 
Onzekerheid betekent dat je een negatief idee hebt over iets of over jezelf. Je kunt iets niet. Je bent niet goed genoeg. Je twijfelt over dingen die in de toekomst nog moeten plaatsvinden. Dit beeld over jezelf kan veranderd worden door middel van hypnose plus de NLP technieken Circle of Excellence, New behaviour generator, Walking with X & Y en de kinestetische Swish.
Lichamelijke pijnen komen ergens vandaan. het lichaam geeft een signaal af. Als je bijvoorbeeld zegt: "Ik  moet het een plekje geven", dan betekent het dat dat een zere plek wordt in je lichaam. Pijn in je lichaam zit vast. Dat kan in beweging komen door ermee te werken. Met hypnose gaan we uit van de lichamelijke sensatie. Daarmee gaan we terugzoeken wanneer die ooit is ontstaan.
Daar veranderen we de ervaring.
Angst
Trauma 
Angst voor iets dat we nog niet kennen is een vrij normale reactie. Maar angst over alles wat we in ons hoofd halen wat nog moet gebeuren, is allemaal bedacht door onszelf. Je kunt werkelijk overal bang voor zijn. Angst veroorzaakt nare reacties in je lichaam. Je maakt veel adrenaline aan wat je nerveus maakt, waardoor het erger wordt. Angst is goed te behandelen met hypnose. 
Een trauma ontstaat wanneer de zintuigen overprikkeld worden met slechte informatie. Ons lichaam is op dat moment helemaal in de code rood stand. Alles is gevaar wat er op dat moment gebeurd. Dat betekent dat wanneer er later ook maar iets van dat moment waargenomen wordt, hetzelfde traumatische gevoel weer bovenkomt. Met hypnose zoeken we terug in ons systeem naar het moment dat het trauma is ontstaan. daar halen we de emotie af van de gebeurtenis.
Alle problemen die voortkomen uit een relatie met iemand, zijn in eerste instantie begonnen in jou zelf. We beginnen eerst in relatie coaching met allebei de partners onafhankelijk van elkaar om onder hypnose de problemen die er individueel spelen op te lossen. Daarna gaan de partners zelf de relatie verbeteren met o.a. communicatie technieken en waarnemingsposities van NLP. 
Wat is Hypnose
Als je te maken hebt met de gevolgen van een trauma, verdriet, angst, depressie of boosheid, die tot op de dag van vandaag nog doorwerkt, dan is het van belang dat het probleem aangepakt wordt daar waar het ontstaan is. Als je dit probleem met je bewuste brein zou kunnen oplossen, dan had je dat allang gedaan. Met hypnose passeren we het kritische denken door in een ontspannen toestand te komen en werken we in het onbewuste. Daar halen we de angel uit het probleem waardoor het niet meer als een probleem ervaren wordt. Een krachtige techniek. Kosten voor een sessie zijn 75 euro per uur. Zie de ervaringen van anderen die je voorgingen. Vragen? Stuur een mail naar [email protected] 
  • contactgegevens: 
  • Breinpower
  • Laan van het Kwekebos 286
  • 7823 LN  Emmen
  • 06-30047770
  • hypnotherapie en NLP: 
  • Wat is hypnose? hypnose  is een ontspannen toestand van lichaam en geest. 
  • Hoe werkt hypnose? Door in contact te komen met het onderbewuste waar de programmering van de harde schijf veranderd kan worden door suggesties.
  • bij angst, stress, trauma, verdriet
  • depressie, verslaving, allergie
Disclaimer: Bij 97% van de cliënten worden zeer positieve resultaten geboekt. Wij kunnen geen garantie geven dat de cliënt werkelijk van zijn/haar probleem afkomt. Het is van verschillende factoren afhankelijk. Als de cliënt het gelooft, gaat het gebeuren. Als de cliënt het niet gelooft gebeurt er helemaal niets.  
Yvonne Thuijs   Breinpower