Bewezen technieken waarmee je in 3 sessies een trauma, angst of een depressie overwint zonder therapie of medicatie

 
Trainer

NLP, Hypnose,
Deugden, Positief Opvoeden
Mindset Of A Winner

Coach

NLP, Matrix,
Opstellingen, IEMT,
EFT, Deugden

Hypnotiseur

Hypnotherapie,
Kwantum Hypnose
Regressie
Hoe je afkomt van Lichamelijke Problemen, 
Belemmeringen, Emoties, Negatieve Gedachten en Verslavingen 

ANGST

Angst is één van de vier hoofd emoties. Angst ontstaat door gebrek aan vertrouwen. Door verlies van controle. Door een ingebeeld verlies. Bijvoorbeeld bang dat je je partner kwijt zult raken of dat er iets ergs gebeurd met je kind. Angst kan door een trauma komen, door een depressie, door een fobie. Lees hier meer.

STRESS

Stress ontstaat wanneer je overprikkeld raakt en de informatie die van buiten af komt of de informatie die je in je hoofd haalt, niet op een rustige manier kunt verwerken. Stress ontstaat als je systeem lange tijd onder druk staat. Dat kan door een trauma komen, door een depressie, door een angst. Lees hier meer.

PANIEK

Paniek is een pathologische vorm van angst. Angst in het kwadraat. Een plotselinge hevige schrik waarbij je de situatie niet meester bent. Paniek ontstaat in extreme omstandigheden, wanneer je geen enkele controle hebt op wat er gebeurd. Door een traumatische ervaring. Je voelt je vaak ook machteloos. Lees hier meer.

FRUSTRATIE

Frustratie komt vaak door boosheid. Ook voor deze emotie geldt dat je geen meester bent over je eigen emotie. Je bent getriggerd door iets of iemand van buiten af en verliest de controle. Lees hier meer.

SCHULD

Wanneer er een interne regel wordt overtreden of een interne norm, waar jij voor staat, ontstaat er een schuldgevoel. Dat kan ook naar jezelf toe zijn. Je kunt ook je grenzen laten overtreden en je dan schuldig voelen naar jezelf. Lees hier meer.

SCHAAMTE

Schaamte treedt op wanneer er een externe regel is overtreden of een externe norm. Je voelt je minderwaardig. Je hebt iets gedaan wat niet goedgekeurd wordt door jouw omgeving en je  moet een soort boete doen daarvoor door je te schamen. Lees hier meer.
Hoe zou het zijn als je kunt stoppen met piekeren en je zorgen maken?
Als je je slecht voelt, je bent bang of onzeker, kan je dat moeilijk verbergen. Je straalt het uit, of je wilt of niet. Andere mensen zien het aan je. Je bent minder aantrekkelijk om mee in contact te komen. Iemand die goed in zijn vel zit, is veel leuker. De energie die om die persoon hangt trekt aan als een magneet. 

Als je slecht in je vel zit, heb je nauwelijks oog voor de dingen die goed gaan of leuk zijn. Je ligt te piekeren 's avonds in bed en maakt je zorgen over dingen die nog moeten gebeuren. Je maakt je overal druk om.

Je voelt de spanning en stress in je lichaam. Pijn in je hoofd, een steen op je maag, spanning in je nek of schouders. Een opgejaagd gevoel. Je wordt er verdrietig van en je hebt geen idee hoe je dit gevoel kwijt kunt raken. Je wordt onzekerder en hebt soms zelfs last van depressieve gevoelens. 

10 jaar geleden zou ik gedacht hebben: Hier kom je nooit meer van af!  

Nu denk ik: Gelukkig, je kunt er van af komen. Ik wist toen niet hoe ik het kon stoppen. Ik dacht dat de oorzaak buiten mij lag. Om die reden kon ik het ook niet oplossen of aanpakken. 

Ik weet nog, elke dag als ik wakker werd, was het gevoel er weer. Ik kon er niet omheen. Elk liedje dat ik hoorde op de radio, versterkte het gevoel. Ik voelde het in mijn buik. Alsof er 3 stenen in mijn maag zaten. 

Het heeft lang geduurd tot ik het geheim ontdekte en dit kon delen met anderen. 
Hoe zou het zijn als je elke dag plezier hebt en je ontspannen zou voelen?
Op een dag kreeg ik een boek in handen dat voor een déjà vu zorgde. Dat kon geen toeval zijn. Dit boek had ik 20 jaar geleden van een vriend gekregen. Toen ik mij ook al rot voelde. Toen heb ik het niet gelezen. Nu las ik het in één keer uit. 

Ik deed meer. Ik paste de technieken toe, eerst op mijzelf, toen op anderen. Het werkte! Ik volgde de ene opleiding na de andere. Ik wilde alles weten over NLP en voor altijd afrekenen met de spoken uit mijn verleden. 

Ik had de oplossing altijd buiten mijzelf gezocht. Ik dacht dat ik er nooit meer vanaf zou komen. Ik moest er mee leren leven. Het was nu eenmaal zo. Ik dacht dat er eerst iets in mijn omgevingssituatie zou moeten veranderen. Als ik maar eerst een andere partner zou tegenkomen. Dan zou het beter gaan, dacht ik. Pas dan zou ik me goed voelen. Ik had me echt vergist. Het antwoord lag gewoon in mijzelf. 
Met eenvoudige tools en technieken kom je af van je angsten en nare gevoelens?
Is dit voor iedereen weggelegd? Kan iedereen zijn situatie veranderen? Dit kost normaal gesproken toch jaren therapie en medicatie? Vaak zonder resultaat. Ik zeg: Ja, voor iedereen die een brein heeft zijn de mogelijkheden ongekend. Als jij het echt wilt, kan je je situatie veranderen. 

Ik kreeg het ene inzicht na het andere inzicht. Veel aha momenten. Het klopt. Het is logisch. Het is natuurlijk. Je kunt iets doen aan die negatieve gevoelens die je leven bepalen. 
De oplossing ligt binnen handbereik. Iedereen kan het leren en ervaren. 

Met eenvoudige NLP technieken kom je tot diepe inzichten en begrijp je waarom je je soms zo rot voelt en wat je moet doen om dat te veranderen. Diepere problemen kunnen opgelost worden met hypnose, in een korte tijd zonder therapie of medicatie. Er zijn simpele manieren waarmee je in een handomdraai ellende waar je jaren mee rondliep in één keer achter je kunt laten.

Kijk hoe Anita haar depressie en boosheid kwijt raakt, hoe Melvin van zijn angst en depressie af komt en Harma van haar traumatische ervaringen verlost wordt.  

Klik op de video's hieronder: 
Hoe Anita in een sessie haar depressie en boosheid kwijt raakte, nadat ze al jaren bij een psycholoog heeft gelopen en hoe zij enorme opluchting ervaart alsof ze 10 kilo lichter is.
Hoe Melvin van zijn angst en depressie afkomt. Hij wist zich eerder geen weg. Nu kan hij niet meer bij het belemmerende gevoel komen en staat weer positief in het leven. 
Hoe Harma met NLP technieken van haar traumatische ervaringen verlost wordt en deze nare gevoelens haar niet langer belemmeren in haar dagelijks leven. 
Je mindere buien met 50% verminderen door 3 simpele stappen
Hoe ziet jouw leven er uit wanneer je elke dag vrolijk opstaat?
Stel je voor, je wordt elke dag fluitend wakker. Je kunt je niet meer voorstellen hoe dat slechte gevoel, dat traumatische gevoel, die angst, die onzekerheid, dag in dag uit de hoofdrol speelde. Je kunt er niet meer bij.
Hoe ziet je leven er uit als je je geen zorgen meer maakt? Hoe voelt het als je vrij bent van stress? Hoe reageer je op je kinderen als je geen frustraties meer hebt? Op je partner? Op je omgeving? Wat doe je, nu je kijkt naar je mogelijkheden in plaats van naar wat allemaal niet kan? Wat zijn je plannen? 
Wil je een Hypnose of NLP sessie?
Wil je kennismaken met hypnose of NLP coaching en één persoonlijke ervaring van een uur? Het resultaat is meer rust, ontspanning en zelfvertrouwen.
Wil je een diepere hypnose sessie, een regressie waarbij je een dieper liggende angst of belemmering weghaalt in 1,5 uur? 
Wil je op een dieper niveau met o.a. regressie, angsten, een trauma en/of een depressie weghalen in 3 hypnose sessies van 1,5 uur? 
1 PERSOONLIJKE HYPNOSE / NLP sessie
75
van één uur
1 PERSOONLIJKE HYPNOSE sessie
125
van één uur en 30 minuten
3 PERSOONLIJKE HYPNOSE sessies
350
van één uur en 30 minuten
Kijk hoe Annet haar depressie kwijt raakt, hoe Yvette van haar depressie, verdriet en radeloosheid af komt en Kyung van haar angst en depressie.  

Klik op de video's hieronder: 
Hoe Annet in een uur tijd haar zware gevoel van depressie kwijt raakte, wat ze al 45 jaar mee sleepte en hoe zij een extreme ontdekking deed. 
Hoe Yvette met NLP sessies af kwam van haar depressieve, verdrietige en wanhopige gevoelens en haar zelfvertrouwen terug won. 
Hoe Kyung in 1 sessie niet meer bij haar steken in haar hart en depressie kon komen en sprakeloos was omdat ze zich zo bevrijd voelde. 
Wil jij je direct goed voelen met 3 geheime tips die te simpel zijn?
06-30 04 77 70
Algemene Voorwaarden
  • Betaling: Contant aan het einde van de sessie of overmaken ter plekke met online bankieren.
  • Afspraak annuleren: Kosteloos tot 8 uur voor de afgesproken datum en tijd. Binnen 8 uur wordt 100% in rekening gebracht. Bij een training annuleren geldt kosteloos tot een week voor de afgesproken datum annuleren. Binnen 7 dagen wordt 100% in rekening gebracht.
  • Hypnose en NLP coaching is ongevaarlijk: Alle behandelingen zijn op eigen risico.
  •  Reclame: Er kan op geen enkele manier verhaal worden gehaald op de gevolgen van een coaching sessie of hypnose sessie of op een resultaat dat anders uitpakt dan verwacht wordt.
  •  Verantwoordelijkheid: Ten alle tijde ligt de volledige verantwoordelijkheid bij de cliënt van het ondergaan van de coaching of hypnose. 


Yvonne Thuijs    info@brein-power.com
+31 6 3 0 04 77 7 0