depressie? angst? verdriet? stress? onzeker? verslaving? trauma?
(ONLINE) TRAINING

Ontdek het geheim dat je leven verandert.     

Begin bij het begin. Wat bepaalt de kwaliteit van jouw leven? Welke gedachten heb jij? Welke overtuigingen? En hoe werken die voor jou? Of hoe werken ze tegen jou? Het effect van jouw gedachten zie je om je heen. Alles wat jij gelooft is waar en wordt waarheid. Kijk om je heen wat jij hebt gemanifesteerd. Wat wil je? Hoe moet jouw leven er uit zien? 

Stap voor stap neem ik je mee op een ware ontdekkingsreis naar jouw diepste verlangens, door jouw onbewuste. We gaan alle beperkende factoren elimineren en er strategieën voor in de plaats zetten die werken met veel NLP technieken, NLP newcode, mindfullness, EFT, IEMT, Storytelling, Metaforen, Hypnose, Mindmapping, Deugden en nog veel meer. 

Niets zal meer hetzelfde zijn.

(ONLINE) COACHING

Wil je van je angsten af? Heb je beperkende overtuigingen die diep geworteld zitten en die je tegenhouden om dat te doen wat je echt wilt? 

Wil je succesvoller zijn? gelukkiger? Wil je focus houden op dat wat je wilt bereiken? Wil je je doelen bereiken? Wil je positiever in het leven staan? Wil je je gedachten meer onder controle krijgen? Wil je weten hoe je gedachten positief voor je kunnen werken? 

Met NLP technieken wordt het brein als het ware opnieuw geprogrammeerd. De emotie wordt van een gebeurtenis afgehaald waardoor het eerdere gevoel geneutraliseerd wordt. In een persoonlijk 1 op 1 programma wordt jouw hulpvraag uitgekristalliseerd en gaan we samen aan de slag om jouw leven blijvend te veranderen. Ik werk vanuit Emmen. Ook via SKYPE. Veilig vanuit jouw eigen plek!

HYPNOSE

Als wij iets willen veranderen wat diep in ons geworteld zit, zoals een trauma, verdriet, angst of boosheid, dan kunnen we met hypnose technieken direct in het onbewuste werken. 

We passeren daarmee het kritische denken door in een ontspannen toestand te komen, en halen de angel uit het probleem waardoor het niet meer als een probleem ervaren wordt. Onkruid wat is ontstaan doordat wij vroeger dingen hebben ervaren, gezien, gehoord die traumatisch of vervelend waren, werken nog door tot op de dag van vandaag op onbewust niveau. Met hypnose/NLP technieken gaan we terug naar het moment dat het ontstaan is en we trekken het onkruid er uit met wortel en al.                                Hypnose is een krachtige techniek die op diep niveau verandering teweegbrengt. 

(on-line) training
coaching
hypnose
  • contactinformatie:
  • Breinpower
  • Laan van het Kwekebos 286
  • 7823 LN Emmen
  • 06-30047770
  • hypnotherapie en NLP:
Yvonne Thuijs    Breinpower
Powered By ClickFunnels.com