Training
Je kunt je frustratie en gespannen gevoel kwijtraken met 3 simpele stappenHet vergeten geheim waarmee je in 4 sessies een trauma of een depressie overwint zonder therapie of medicatie
Hoe zou het zijn als je kunt stoppen met piekeren en je zorgen maken?
Als je je slecht voelt, je bent bang of onzeker, kan je dat moeilijk verbergen. Je straalt het uit, of je wilt of niet. Andere mensen zien het aan je. Je bent minder aantrekkelijk om mee in contact te komen. Iemand die goed in zijn vel zit, is veel leuker. De energie die om die persoon hangt trekt aan als een magneet. 

Als je slecht in je vel zit, heb je nauwelijks oog voor de dingen die goed gaan of leuk zijn. Je ligt te piekeren 's avonds in bed en maakt je zorgen over dingen die nog moeten gebeuren. Je maakt je overal druk om.

Je voelt de spanning en stress in je lichaam. Pijn in je hoofd, een steen op je maag, spanning in je nek of schouders. Een opgejaagd gevoel. Je wordt er verdrietig van en je hebt geen idee hoe je dit gevoel kwijt kunt raken. Je wordt onzekerder en hebt soms zelfs last van depressieve gevoelens. 

10 jaar geleden zou ik gedacht hebben: Hier kom je nooit meer van af!  

Nu denk ik: Gelukkig, je kunt er van af komen. Ik wist toen niet hoe ik het kon stoppen. Ik dacht dat de oorzaak buiten mij lag. Om die reden kon ik het ook niet oplossen of aanpakken. 

Ik weet nog, elke dag als ik wakker werd, was het gevoel er weer. Ik kon er niet omheen. Elk liedje dat ik hoorde op de radio, versterkte het gevoel. Ik voelde het in mijn buik. Alsof er 3 stenen in mijn maag zaten. 

Het heeft lang geduurd tot ik het geheim ontdekte en dit kon delen met anderen. 
Hoe zou het zijn als je elke dag plezier hebt en je ontspannen zou voelen?
Op een dag kreeg ik een boek in handen dat voor een déjà vu zorgde. Dat kon geen toeval zijn. Dit boek had ik 20 jaar geleden van een vriend gekregen. Toen ik mij ook al rot voelde. Toen heb ik het niet gelezen. Nu las ik het in één keer uit. 

Ik deed meer. Ik paste de technieken toe, eerst op mijzelf, toen op anderen. Het werkte! Ik volgde de ene opleiding na de andere. Ik wilde alles weten over NLP en voor altijd afrekenen met de spoken uit mijn verleden. 

Ik had de oplossing altijd buiten mijzelf gezocht. Ik dacht dat ik er nooit meer vanaf zou komen. Ik moest er mee leren leven. Het was nu eenmaal zo. Ik dacht dat er eerst iets in mijn omgevingssituatie zou moeten veranderen. Als ik maar eerst een andere partner zou tegenkomen. Dan zou het beter gaan, dacht ik. Pas dan zou ik me goed voelen. Ik had me echt vergist. Het antwoord lag gewoon in mijzelf. 
Met eenvoudige tools en technieken kom ik af van mijn angsten en nare gevoelens?
Is dit voor iedereen weggelegd? Kan iedereen zijn situatie veranderen? Dit kost normaal gesproken toch jaren therapie en medicatie? Vaak zonder resultaat. Ik zeg: Ja, voor iedereen die een brein heeft zijn de mogelijkheden ongekend. Als jij het echt wilt, kan je je situatie veranderen. 

Ik kreeg het ene inzicht na het andere inzicht. Veel aha momenten. Het klopt. Het is logisch. Het is natuurlijk. Je kunt iets doen aan die negatieve gevoelens die je leven bepalen. 
De oplossing ligt binnen handbereik. Iedereen kan het leren en ervaren. 

Met eenvoudige NLP technieken kom je tot diepe inzichten en begrijp je waarom je je soms zo rot voelt en wat je moet doen om dat te veranderen. Diepere problemen kunnen opgelost worden met hypnose, in een korte tijd zonder therapie of medicatie. Er zijn simpele manieren waarmee je in een handomdraai ellende waar je jaren mee rondliep in één keer achter je kunt laten.

Je mindere buien met 50% verminderen door 3 simpele stappen
Hoe ziet jouw leven er uit wanneer je elke dag vrolijk opstaat?
Stel je voor, je wordt elke dag fluitend wakker. Je kunt je niet meer voorstellen hoe dat slechte gevoel, dat traumatische gevoel, die angst, die onzekerheid, dag in dag uit de hoofdrol speelde. Je kunt er niet meer bij.
Hoe ziet je leven er uit als je je geen zorgen meer maakt? Hoe voelt het als je vrij bent van stress? Hoe reageer je op je kinderen als je geen frustraties meer hebt? Op je partner? Op je omgeving? Wat doe je, nu je kijkt naar je mogelijkheden in plaats van naar wat allemaal niet kan? Wat zijn je plannen? 
Kijk hoe voor Annet, Kirsten en Kyung hun leven veranderde in korte tijd zonder therapie.  
Klik op de video's hieronder: 
Hoe Annet in een uur tijd haar zware gevoel kwijt raakte, wat ze al 45 jaar mee sleepte en hoe zij een extreme ontdekking deed. 
Hoe Kirsten in 3 sessies af kwam van haar buikpijn, druk in haar hoofd, angst en dwangstoornis en haar zelfvertrouwen terug won. 
Hoe Kyung in 1 sessie niet meer bij haar steken in haar hart en pijn kon komen en sprakeloos was omdat ze zich zo bevrijd voelde. 
Wil jij je direct goed voelen met 3 geheime tips die te simpel zijn?
06-30 04 77 70
Yvonne Thuijs    [email protected]
+31 6 3 0 04 77 7 0