BREIN-POWER - de website voor mensen die meer geluk en succes willen
BREIN-POWER.com
Leer hoe je gelukkig en succesvol door het leven kan gaan!
Wil jij weten wat het geheim is van een gelukkig en succesvol leven? Wil jij leren hoe jij meer geluk en succes kunt ervaren? Wil jij met behulp van praktische, eenvoudige tools je elke dag goed voelen? Je relaties verbeteren? Geen stress meer ervaren? Meer zelfvertrouwen en betere keuzes maken?
Welkom op BREIN-POWER.com! Op deze website vind je informatie en tools die je nodig hebt om een gelukkig leven te kunnen leiden. 
Verder vind je tips, artikelen en adviezen over HOE je meer geluk kunt ervaren. En WAT je daarvoor nodig hebt. 

Op deze website vind je ook producten die je kunnen helpen, zoals ebooks, coaching- en trainingsmogelijkheden. 
Gelukkig zijn, is dat voor iedereen? 
Veel mensen zullen zeggen dat dit afhankelijk is van wat je hebt meegemaakt, waar je geboren bent, wie je ouders zijn. De invloed van de omgeving heeft zonder meer een grote impact op wie we zijn en wat we doen. Met dit gegeven is het wel bijzonder dat er mensen zijn die verschrikkelijke dingen hebben meegemaakt en toch succesvol en gelukkig zijn geworden. 
Hoe doen ze dat?

Er zijn ook voorbeelden van mensen die alles mee lijken te hebben; geld, succes, vrienden en die doodongelukkig zijn. Wat is nu het geheim van gelukkig zijn? Kunnen we gelukkig door het leven gaan als we alleen zijn? Gelukkig en succesvol, is dat hetzelfde? Kunnen we leren om gelukkig te worden? Is het voor iedereen weggelegd? Mijn antwoord.. Iedereen die een brein heeft kan het leren! Als je begrijpt hoe je brein werkt kun je deze trainen voor geluk en succes.

Op Brein-Power.com vertellen we je er alles over.
We zijn niet gemaakt om gelukkig te zijn! 
Het is voor ons geen vanzelfsprekendheid om gelukkig te zijn. Ons brein is gemaakt volgens oeroude instincten om te overleven. Dat verklaart een hoop! We zijn eerder gefocust en alert op wat er allemaal fout kan gaan en waar we voor uit moeten kijken. Dat maakt ons al sceptisch. We neigen naar een negatieve programmering en, ja, wat levert ons dat op? Zie de beren op de weg. Uit elke hoek kan gevaar komen. Als dat maar goed gaat.. Geen risico nemen! Doe maar zoals iedereen het doet.. Bang om te falen, te mislukken. We passen ons aan de omgeving aan. We doen zoals het hoort. enz. 

Als we geen inzicht krijgen in hoe we 'onze programmering' kunnen veranderen, zijn we geneigd om deze (neurale) paden te blijven bewandelen. Dat gebeurt op de automatische piloot. Het gaat vanzelf. Je hoeft er niets voor te doen en dat is niet het pad dat leidt naar geluk en succes! En dat is wat we allemaal willen! 

Navigeer via het menu en de knoppen en lees de artikelen hoe je het anders kunt doen, waardoor je andere resultaten krijgt en meer keuzemogelijkheden hebt.
Wil je direct thuis aan de slag en ontdekken hoe je gelukkig kunt zijn en blijven? Stap voor stap word je 9 weken lang begeleid en krijg je het ene inzicht na het andere. Praktisch en effectief. Je ervaart direct het verschil 
Misschien ben je hier naar op zoek? 
Persoonlijke Coaching
2-daagse Training
Hypnose
Wil je 'live' aan de slag met een coaching sessie? Een intensieve manier om direct resultaat te boeken? Er zijn verschillende mogelijkheden: 1 op 1 coaching en eventueel ook via skype, als je dat prettiger vindt. Je kunt kiezen of je wilt werken aan je belemmeringen, angst, onzekerheid of andere dingen die je tegenhouden om dat te doen wat je werkelijk wilt doen. Of wil je aan je doelen werken? Krachtige tools leren over motivatie, zelfvertrouwen en focus?  Het begint met exact te benoemen wat je wilt! Kijk naar de video hieronder voor meer informatie of stuur een mail met al jouw vragen naar: [email protected]
   
Wil je in groepsverband aan de slag met de kennis van het brein en het direct toepassen en de resultaten ondervinden? Ik geef regelmatig tweedaagse trainingen in kleine groepen. Op verzoek kan dat ook op uw locatie. Informeer naar de mogelijkheden.  In de training krijg je praktische tools en technieken mee om al je obstakels en belemmeringen weg te halen en het (neurale) pad vrij te maken naar geluk en succes. Zoals 7 manieren om met problemen om te gaan. De impact van je gedacht. Een zeer effectieve training die bij alle deelnemers zorgt voor een transformatie. Neem een kijkje in de agenda of kijk naar de ervaringen van deelnemers die je voorgingen.

   
Als je te maken hebt met de gevolgen van een trauma, verdriet, angst, depressie of boosheid, die tot op de dag van vandaag nog doorwerkt,  dan is het van belang dat het probleem aangepakt wordt daar waar het ontstaan is. Als je dit probleem met je bewuste brein zou kunnen oplossen, dan had je dat allang gedaan. Met hypnose passeren we het kritische denken door in een ontspannen toestand te komen en werken we in het onbewuste. Daar halen de angel uit het probleem waardoor het niet meer als een probleem ervaren wordt. Een krachtige techniek. Zie de ervaringen van anderen die je voorgingen. Vragen? Stuur een mail naar [email protected] 
   
Trots op mijn zoon die alle NLP technieken en tools al jaren voor zich laat werken!
Yvonne Thuijs    Breinpower
Powered By ClickFunnels.com