Ervaringen met Healy frequenties:
Beter slapen. Meer energie. In balans met een klein allround apparaatje.

 

Frequentie therapie programma's om je cellen te herstellen

medisch erkend voor klachten als Fibromyalgie, Migraine, Chronische Pijnklachten, Depressie, Skeletpijnen en Angst

Wat is de Healy?

Healy is een erkend medisch wetenschappelijk apparaat voor diverse klachten, die de gezondheid bevordert

De Healy is het nieuwste van het nieuwste op gezondheidsgebied. Het is een gecertificeerd medisch product van slechts 5 x 5 cm groot, jarenlang getest en erkent door de reguliere geneeskunde, voor een aantal specifieke klachten. (Fibromyalgie, Migraine, Chronische Pijnklachten, Depressie, Skeletpijnen en Angst).


Het is een draagbaar medisch apparaat voor Gezondheid, Balans en Welbevinden. Over andere klachten mogen we geen uitspraken doen. Wel zijn er vele ervaringen te vinden van mensen die de Healy gebruiken op de facebook groep Healy ervaringen NL/BE waarvoor ik je kan uitnodigen, mocht je nieuwsgierig zijn naar de resultaten die mensen halen nadat ze de Healy gebruiken.


Altijd de juiste frequentie op zak

De Healy haalt individueel bepaalde frequenties op die speciaal afgestemd zijn op jouw systeem, voor het stimuleren van bepaalde delen in je lichaam die uit balans zijn. Je kiest een programma op de Healy app en uitsluitend voor dat specifieke programma haalt de Healy de frequenties op die jij nodig hebt.


Kun je de Healy preventief gebruiken?

Ja dat kan zeker. Als een soort onderhoud van je systeem vuur je met de Healy de juiste frequenties af op je cellen.

Door regelmatig gebruik van de specifieke frequentieprogramma's kan Healy het herstel van de spanning van de celmembraan ondersteunen naar een natuurlijk oorspronkelijk niveau, of onderhouden op het gezonde niveau.


Ook als je nergens last van hebt, is dat geen garantie dat je gezond bent van binnen. Klachten kunnen pas veel later komen terwijl er al degeneratie plaatsvindt in het lichaam. Denk maar aan een roker, of het ontstaan van kanker. Het kan jaren duren voordat je daar iets van merkt.


Van gezonde cel naar dode cel

Elke cel is omgeven door een celmembraan. En die heeft een bepaalde spanning. Wanneer de spanning van het celmembraan afneemt, verstoord is, dan ontstaan er allerlei klachten. Een disbalans. Wanneer de spanning dusdanig verzwakt en afneemt, kunnen er bijvoorbeeld ook tumorcellen ontstaan. Er zijn allerlei stadia van de cellen waar ze zich in kunnen begeven. Van gezonde cel naar kanker cel en dode cel. Helaas kunnen we niet zien hoe het er van binnen voor staat in ons lichaam.

De Healy zorgt voor een positieve boost op de spanning van de cel.

Healy frequenties

De Healy stuurt de juiste/gezonde frequenties naar je lichaam

De Healy kun je vergelijken met een bioresonantie apparaat, alleen dan voor thuis en veel kleiner, handzamer en compacter.

De Healy stimuleert jouw gezondheid doordat de Healy de juiste frequenties stuurt naar je cellen. Het vermogen om zelf te genezen krijgt daardoor een boost.


De Healy is veelzijdig, makkelijk draagbaar en klein en bevat frequentieprogramma's die helpen bij het bevorderen van jouw gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.


Hoe kan het dat je lichaam verstoord is en de frequenties uit balans zijn?

Elke cel heeft zijn eigen frequentie of trilling. Frequenties kunnen veranderen, doordat je je lichaam of geest overbelast door allerlei oorzaken of trauma's van buiten af.


Wij staan bloot aan allerlei elektrische straling. Denk maar aan wat er bij jou thuis allemaal aan straling aanwezig is: Elektra, Televisie, Telefoon, Wifi, PC, Elektrische apparaten. Dat zie je niet, maar het is er wel. Dit heeft een negatieve invloed op jouw systeem en dat dringt diep door in je cellen.

Emotionele blokkades zoals verdriet, angst, onzekerheid, frustratie, boosheid zorgen ook voor een disbalans op cel niveau.

Wat brengt ons nog meer uit evenwicht? Een ongeluk, geweld van buiten af, fysieke overbelasting door zwaar werk bijvoorbeeld, een burn-out, pijn, chronische pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slapeloosheid, klachten aan spieren, botten en/of gewrichten.


Healy frequenties

Je lichaam moet weer herstellen en daar helpt de Healy bij. Op het diepste niveau stuurt de Healy de juiste frequenties naar je cellen zodat de spanning van de celmembraan zich herstelt en een positieve invloed kan hebben op allerlei klachten.

De Healy pakt de oorzaak aan. 


Hoe werkt de Healy?

De Healy draag je op je lichaam

Je draagt de Healy op je. Je klipt hem vast ergens aan je blouse of vest of je doet hem in je zak. De app geeft aan of je de polsbandjes nodig hebt, de oor clips of de plakkers, voor lokale pijnen.


De Healy plakkers

De Healy plakkers met een kliksysteem om de snoertjes op te klikken gebruik je wanneer de app dat aangeeft.

Bijvoorbeeld bij lokale pijnen, en gewrichtspijnen. 


De Healy polsbandjes

Bij de meeste programma's geeft de Healy aan om de polsbandjes te gebruiken. Je maakt de bandjes een beetje nat ter hoogte van de drukker die met het snoertje verbindt. Je doet de polsbandjes om en verbindt de Healy. Als je de snoertjes door je mouwen heen doet, kun je gewoon verder gaan met je werk, en heb je geen last van de Healy.


De Healy oorclips

De oorclips kunnen gevoelig zijn bij het koper wat in directe verbinding met je huid staat. Zet hem lager in frequentie met de - toets en doe er bijvoorbeeld een extra viltje tussen bij het koper. 


Je gebruikt lokaal de plakkers

Je stopt de snoertjes in de Healy en verbindt ze met de plakkers bij lokale pijn bijvoorbeeld

of je gebruikt de polsbandjes

De Healy geeft aan wat je dient te gebruiken

of je gebruikt de oorclips

Bij bijvoorbeeld het programma migraine en depressie 

Je prettig en gezond voelen met de Healy

Je levenskwaliteit is je hoogste goed. Het is toch heerlijk om je actief, sterk en gezond te voelen? Een gezond lichaam en een gezonde geest maken een gelukkig mens. En zo makkelijk kun je nu je eigen gezondheid positief stimuleren.


De Healy biedt jou toepassingen om je fit te blijven voelen, om pijn te verminderen en om je op bio-energetisch niveau te regenereren, herstel op celniveau. Een zieke cel die vernieuwt, geeft de oude zieke informatie door aan de vernieuwde cel. Een zieke cel blijft dus ziek als je het niet op diep niveau aanpakt. Healy helpt jou bij het verbeteren van je vitaliteit, zodat de energie stroom wordt verbeterd en je energievoorraad wordt geactiveerd.


Healy ondersteunt je bij stressvolle situaties overdag en neutraliseert de aanslag op je cellen

's Avonds, na een drukke dag waarin je bloot hebt gestaan aan allerlei uitdagingen en spanningen, helpt de Healy je bij het herstellen en de rust terug te vinden met de diverse programma's waaronder Zorg, Balans, Ontspanning en Puur.


Healy, een klein apparaatje, groots in zijn kunnen

Bijna onvoorstelbaar wat zo'n klein handzaam apparaatje in zich heeft. Ontelbare frequenties afgestemd op bepaalde gebieden in ons systeem. Voor iedereen toegankelijk en binnen handbereik. Met een app stimuleer je je gezondheid.

Waarvoor kan je de Healy allemaal gebruiken?

De programma’s van de basis Healy, de Gouden cyclus kunnen worden gebruikt voor bio-energetische ondersteuning en preventief.  De Healy helpt bij herstel van negatieve ervaringen en heeft een positieve invloed op een optimale energiebalans, emotioneel evenwicht en ontspanning.


Met meer dan 120 programma's is de Healy op elk lichamelijk en mentaal gebied inzetbaar ter ondersteuning en/of ter vermindering van klachten en overbelasting van je systeem.


Hieronder enkele voorbeelden, een kleine greep uit de talloze mogelijkheden om de Healy in te zetten.


De Healy Gold en Meridianen 1 kan je bijvoorbeeld gebruiken ter ondersteuning van afvallen en gewichtsverlies met de volgende programma's

Gewicht uit het Fitness Programma
Vetdegeneratie uit het Meridianen Programma
Puur is ontgiften uit het Gold Programma

Loslaten uit het Programma Gold 

Kies een Bio-Energetisch programma 1 en/of 2 uit op de Healy als je op hormonaal gebied klachten ervaart zoals opvliegers of menstruatiepijnen

Menopauze uit het Bio-Energetische 1 Programma
Hormonen uit het Bio-Energetische 1 Programma
Menstruatie uit het Bio-Energetische 1 Programma

Potentie uit het Bio-Energetische 1 Programma

Prostaat uit het Bio-Energetische 2 Programma

De Healy Psyche/Pijn en Mentale Balans biedt ondersteuning bij depressieve klachten, angsten, balans, emotioneel evenwicht en psychische pijnklachten

Depressie uit het Psyche/Pijn Programma
Angsten uit het Psyche/Pijn Programma
Emotioneel welzijn uit het Mentale balans Progr.

Mentaal in balans uit het Mentale balans Progr.

Je kunt een Healy programma aanzetten bij ziekteverschijnselen of klachten als:

Besmetting door bacterien

Kiespijn uit Pijn/Psyche

Migraine uit Pijn/Psyche

Verkoudheid en Allergien

Maag Darm klachten

Bio-energetisch 2

De Healy Schoonheid/Huid kan je gebruiken bij huid problemen zoals droogheid, acne, wonden, littekens, beschadigingen en veroudering.

Met het programma Huid van Schoonheid/Huid

Met het programma Acne van Schoonheid/Huid

Met het programma Veroudering van Schoonheid/Huid

Met het programma Wondgenezing van Schoonheid/Huid

Met het programma Lidtekens van Schoonheid/Huid

Het Healy programma Opleiding biedt ondersteuning op het gebied van (examen) stress,

concentratie, geheugen problemen.


Het Healy programma Fitness draagt bij aan een snel herstel van de spieren en aan een betere conditie, bevordert kracht en uithoudingsvermogen

Leren en Geheugen en  Concentratie

Examenvrees en

Stress

Spieren, Circulatie, Prestatie, Kracht

Herstel


Een gezond lichaam begint bij gezonde cellen met behulp van de Healy

Gezonde cellen zorgen voor gezondheid

Gezondheidsproblemen ontstaan door een afnemende spanning van de celmembraan

Wij bestaan uit 70 triljoen cellen

Elke cel, de kleinste bouwsteen waaruit al je organen en weefsel bestaat, heeft een eigen metabolisme: Water, voedingsstoffen en zuurstof moeten naar binnen in de cel. Dat noem je stofwisseling. De voedingsstoffen worden omgezet in energie. Afvalstoffen moeten naar buiten afgevoerd worden. Het transport wordt verzorgd door openingen in de celwand, de celmembranen. Iedere cel heeft zijn eigen functie. Iedere cel heeft ook zijn eigen frequentie. 


Door allerlei omstandigheden zoals bijvoorbeeld, ziekte, trauma, stress, verdriet of pijn, fysieke of mentale overbelasting van je systeem, kunnen de oorspronkelijke, gezonde frequenties veranderen en zelfs verstoren. Een gezonde cel kan ziek worden en zelfs veranderen in een tumorcel en afsterven. 

Hierdoor kunnen allerlei klachten ontstaan zoals pijn, vermoeidheid, slapeloosheid, klachten aan spieren, gewrichten, organen en de huid. Soms merk je niet eens dat je ziek bent en kan je te laat zijn om je cellen te herstellen. 


De spanning van de celmembraan bepaalt de gezondheid van de cel

Door een bepaalde juiste spanning van een cel gaan die openingen open en dicht. Dit bepaalt de gezondheid van de cellen. De frequentie therapie van de Healy regelt dat deze spanning optimaal is voor het transport in de cellen. Zo wordt een gezonde balans ondersteund. Het doel is om de celspanning terug te brengen naar een gezond niveau. 


Dit gebeurt door een frequentie, een klein spanningsveld met elektrische stroom die door middel van de snoertjes doorgegeven worden aan de polsbandjes, plakkers of oorclips en die verbinding maken met de Healy en zo de frequenties het lichaam in sturen. 

Frequenties voor het leven

De theorie van Becker en Nordenstrom

Becker en Nordenstrom ontdekten dat er een overeenkomst is tussen veel ziektes en disfunctioneren van ons lichaam en een verlaagde spanning van het celmembraan. Klik hier voor meer informatie daarover,


Professor Bjorn Nordenstrom is professor van radiology op het Karolinska Instituut in Zweden. Hij was eerder president van de Nobel Prijs Commissie voor Medicijnen.

In zijn boek “Biologically Closed Electric Circuits” beschrijft professor Nordenstrom het bio-electrische circuit in het lichaam van het bloed en de lymfe circulatie.

Een Healy apparaat kopen?

Hoe lang duurt het voordat ik de Healy in huis heb?

Healy World heeft zijn eigen sponsors

De Healy is niet te koop in de winkel. Je koopt de Healy via een sponsor. Degene die de Healy bij je geintroduceerd heeft is de meest logische sponsor. Anders kom je misschien onder een vreemde die je niet kent en waar je ook niet op terug kunt vallen voor vragen en advies.


De Healy kost overal hetzelfde

De Healy heeft overal dezelfde prijs. Je bestelt de Healy altijd in de Healy shop met de link die je van je sponsor gekregen hebt.

In 3 a 4 dagen heb je de Healy binnen en kun je beginnen met een programma uit de Gouden Cyclus.


14 dagen niet goed geld terug garantie

Je kunt de Healy twee weken vrijblijvend uit proberen en testen. Zonder enige reden mag je hem dan terugsturen als je de Healy niet wilt houden. Als je de Healy wel houdt, krijg je dan na die 14 dagen, gratis de Diepe Cyclus cadeau. Dat programma kan je dan via updates uploaden op je smart phone.


Wil je zelf de Healy promoten en meer weten over het businessplan?

Je kunt je aansluiten als sponsor bij Healy World en het certificaat behalen als medical advisor van de Healy. Wil je daar meer over weten stuur mij dan een berichtje: info@brein-power.nl 

Gebruik de Healy voor je hele gezin en je vrienden

Je kunt kiezen uit 120 programma's. Wil je meer informatie over dit geniale apparaatje wat een aanwinst is voor je gezondheid? Healy frequencies for life?

Super makkelijk. In drie stappen start je met het gebruik van je Healy. Kijk ook naar het filmpje..

Healy is een klein wearable gecertificeerd apparaatje, voor bepaalde klachten, van 5 x 5 cm, verbonden met je smartphone. Met de Healy app en door middel van Bluetooth verbind je de app met je Healy apparaatje.


De Healy doet het werk terwijl je werkt of bezig bent. 

1 Kies jouw Healy programma

Je begint altijd met een programma uit de Gouden Healy Cyclus. Klik hier voor de beschrijving van de programma's.

Kijk welk programma het beste bij jou past of welk programma jij nu het beste kunt gebruiken. 

2 Klik het programma naar keuze aan 

Klik op het programma en dat programma geeft aan hoeveel minuten het duurt. Klik op + of - om de frequentie hoger of lager te zetten. Het moet aangenaam voelen. Het maakt niet uit hoe sterk je de frequentie zet. het werkt evengoed.

3 Klik de Healy aan je shirt of leg hem op je schoot en ga door met wat je wilt doen

Klik de Healy aan je shirt en leg je telefoon op een afstand van minimaal 6 meter bij de Healy in de buurt. Je kunt gewoon alles doen wat je wilt terwijl de Healy zijn werk doet. Als je voelt dat de frequenties onaangenaam worden klik je op - (min) . Er zijn gedurende het programma meerdere frequenties die tijdens het programma voorbij komen, en die zijn verschillend in sterkte.  Als het programma klaar is geeft de Healy dat aan door een deuntje en stopt het programma automatisch. De Healy gaat vanzelf uit.


Welke Healy moet je kiezen? Welke verschillende Healy's zijn er te koop?

Alle Healy varianten en programma's op een rij.

De Healy bevat meer dan 120 progamma's met talloze verschillende frequenties die ervoor kunnen gaan zorgen dat jij je weer energiek, vitaal, gezond, ontspannen en positief kunt gaan voelen.


Voor welke Healy kies je? Je kunt altijd upgraden naar een Healy met nog meer programma's en mogelijkheden.

De Healy Gold, het basismodel (Euro 505,36 incl. BTW), bevat:

De Gouden cyclus

De Gouden Cyclus bevat de programma's:

- Puur

- Zorg

- Balans

- Zijn

- Energie

- Ontspannen

- Loslaten


De Diepe cyclus

De Diepe Cyclus bevat de programma's:

- 1e Toediening

- 2e Toediening

- 3e Toediening

- Levensadem

- Ontgifting

- Vertering

- Naar de bron

- Bloedsomloop

- Vernieuwing

- Nieren vrouw

- Nieren man

- Innerlijke rust

Een programma naar keuze

- Schoonheid/Huid

- Bio-energetische Balans 1

- Bio-energetische Balans 2

- Chakra's

- Werk

- Fitness

- Leren

- Mentale Balans

- Meridianen 1

- Meridianen 2

- Pijn/Psyche

- Beschermings programma

- Huid

- Slaap

De Healy Holistic Health, (Euro 1013,76 incl. BTW), bevat:

De Gouden cyclus

De Gouden Cyclus bevat de programma's:

- Puur

- Zorg

- Balans

- Zijn

- Energie

- Ontspannen

- Loslaten

De Diepe cyclus

Met de programma's:

- 1e Toediening

- 2e Toediening

- 3e Toediening

- Levensadem

- Ontgifting

- Vertering

- Naar de bron

- Bloedsomloop

- Vernieuwing

- Nieren vrouw

- Nieren man

- Innerlijke rust

Pijn/Psyche

Het Pijn/Psyche programma bevat:

- Chronische pijn

- Chronische rugpijn

- Tand/Kaak lokaal

- Gewrichten lokaal

- Migraine

- Slapeloosheid

- Depressie

- Angsten
Mentale Balans

De Mentale Balans bevat de programma's:

- Innerlijke kracht syst.

- Emotioneel Welzijn

- Goed voelen systeem

- Voldoening systeem

- Voldoening acuut

- Innerlijke eenheid

- Mentaal in balans

- Mentale balans acuut
Bio-energetische balans 1

Met de programma's:

- Immuunsysteem

- Verkoudheid

- Allergie

- Ogen

- Hormonen

- Ingewanden

- Zenuwen

- Beweeglijkheid

- Bloedsomloop

- Potentie

- Menopauze

- Menstruatie lokaal

Bio-energetische balans 2

Met de programma's:

- Gastro-intestinaal

- Bacterien

- Amandelen

- Leverfunctie

- Intolerantie

- Gifstoffen

- Hoofd

- Prostaat

- Longfunctie

- Schildklier

- Gewrichten en Botten

- Ischias lokaal

Schoonheid/Huid

Met de programma's: 

- Inner beauty

- Haren

- Huid

- Veroudering

- Nagels

- Huidelasticiteit

- Wondgenezing syst.

- Acne systeem

- Wondgenezing lokaal

- Littekens lokaal

- Littekens systeem


Functie/Slaap

Met de programma's:

- Activering

- Positieve gedachten

- Zenuwen balans

- Vermoeidheid

- Uitputting systeem

- Uitputting acuut

- Extreme stress

- Slaap systeem

- Bedrust

- Slaap in balans

- Fijnstroom

Meridianen 1

Met de programma's:

- Allergie meridiaan

- Bindweefsel

- Blaas

- Dikke darm

- Dunne darm

- Vetdegeneratie

- Galblaas

- Gewrichten

- Huid

- Hart


Meridianen 2

Met de programma's: 

- Hormoonbalans

- Circulatie

- Lever

- Longen

- Lymfesysteem

- Maag

- Milt-alvleesklier

- Zenuw meridiaan

- Nieren

- Orgaan meridiaan


De Healy Holistic Health Plus, (Euro 1522,16 incl. BTW), bevat extra:

De Opleiding cyclus

De Opleiding Cyclus bevat de programma's:

- Leren systeem

- Leren acuut

- Geheugen

- Concentratie systeem 

- Concentratie acuut

- Stress systeem

- Stress acuut
De Fitness cyclus

Met de programma's:

- Gewicht

- Spieren

- Circulatie

- Prestatie

- Kracht

- Uithoudingsvermogen

- Herstel

- Diepe ontspanning
Schoonheid/Huid

Met de programma's: 

- Inner beauty

- Haren

- Huid

- Veroudering

- Nagels

- Huidelasticiteit

- Wondgenezing syst.

- Acne systeem

- Wondgenezing lokaal

- Littekens lokaal

- Littekens systeem

Chakra's

Met de programma's:

- Kruin-chakra

- Derde oog-chakra

- Keel-chakra

- Hart-chakra

- Zonnevlecht-chakra

- Sacraal-chakra

- Wortel-chakra


Bescherming programma's

Met de programma's:

- Algemene bescherming

- Elektrosensib.

- Cel

- Mentaal

- Slapen

- Geopathie

- Subtiel

- Planeten

De Healy Resonance, (Euro 2538,97 incl. BTW), bevat extra:

Resonantie Analyse

De Resonanse kan de frequenties scannen die je op het moment van scannen het hardst nodig hebt.

Door de Healy in je hand te houden neemt hij eerst jouw frequentie op en slaat deze op in de cliënten lijst.

Je kiest uit welke programma's je wilt kiezen om jezelf te scannen. Naast alle Healy programma's hierboven genoemd zijn er ook nog de volgende programma's:

- Bach Flowers

- Amino zuren

- Materia Medica

- Australische Bush Flowers

- Alaskan Gem Elixirs

- I-Ching

- Schuessler Salts

Aura Analyse

Met de Aura Analyse geeft de Healy aan welke chakra's sterk zijn en in balans en welke chakra's uit balans zijn.


Je kunt na de analyse direct op trillen drukken en de Healy bij je houden. Dan geeft de Healy de frequenties die je nodig hebt door en hoef je geen bandjes of clips te gebruiken. 


Zo doe je een versnelde Healing.

Ditzelfde proces geldt ook voor de Resonantie Analyse.


Heb je last van de volgende klachten? Neem contact met mij op voor meer informatie of probeer de Healy zelf uit.


Maak een afspraak om de Healy uit te proberen

Voor de volgende klachten en aandoeningen is de Healy jarenlang medisch getest en een baanbrekend medisch product met Duitse CE-keurmerken, nu voor iedereen binnen handbereik en sinds kort ook in Emmen en Amsterdam

Chronische pijnen
Fibromyalgie
Skeletpijn
Migraine

Ook officieel erkend voor ondersteunende behandeling van:

Depressie
Slaapstoornissen

Angst

Persoonlijke ervaringen met de Healy

Ervaringen van Yvonne Thuijs met de Healy

Waarom koos ik voor de Healy?

Ik heb de Healy aangeschaft om mijn clienten in mijn praktijk voor Hypnose en NLP coaching te ondersteunen.

Tijdens de Hypnose sessie doet de Healy ook zijn werk. Dubbele boost voor herstel op diep niveau.


Ik had nergens last van. Ik begon met de Healy Gold cyclus

De Healy werkt ook preventief. Je cellen herstellen zich, wie wil dat niet!? Omdat ik eigenlijk nergens last van heb dacht ik, ik ga gewoon beginnen met de Healy Gold programma’s. Baat het niet dan schaadt het niet.


Ik had geen opvliegers meer na het Healy programma Ontspanning en Puur

Na het programma Ontspanning te hebben gedaan, Puur en Loslaten merkte ik dat ik bijna geen opvliegers meer had. Normaal had ik er wel 30 op een dag, nu nog hooguit 3. En ik had niet eens het programma Hormonen gedaan.

 

Ik slaap op een veel dieper niveau

Ook dacht ik O, dit is pas echt goed slapen. Ik sliep best dacht ik. Nu slaap ik op een dieper niveau. Heerlijk. Als ik wakker word, kom ik van heel ver.

 

Ik dacht dat het normaal was dat ik meer dan 20 keer per dag moest plassen

Normaal gesproken moest ik de hele dag naar de wc om te plassen. Tig keer op een dag. En ’s nachts er ook 2 x uit. Nu nog maar een paar keer per dag. Ik dacht dat het normaal was. Terwijl ik nog niet het programma Blaas heb gedaan.


Ik was heel nieuwsgierig naar de Healy Resonanse waarmee je een scan kunt maken om te kijken wat jij nodig hebt

Ik begon met de Healy Gold maar na twee weken kocht ik de Healy Resonanse. Daarmee kan ik mezelf scannen en geeft de Healy Resonanse precies aan welk programma ik nodig heb.


De eerste scan met de Resonanse geloofde ik niet

De eerste scan gaf vrij hoog aan dat ik Kaak/Tand nodig had. Ik dacht Hoezo? De volgende dag kreeg ik acuut kiespijn en ik deed toen pas het programma Kaak/Tand. De kiespijn zakte direct en de zwelling werd ook minder. Na een paar uur deed ik nog een keer het programma Kaak/Tand. De kiespijn trok weg en is niet meer teruggekomen.


Mijn huid is rustiger en voelt zachter aan na de Healy programma's Huid en Wondgenezing 

Ik had op mijn huid wat eczeem achtige plekken. Na het programma Huid en Wondgenezing Systeem werden die plekken meteen minder. Ook heb ik een plek op mijn rug waar ik al 20 jaar iedere dag jeuk heb. Nu geen last meer van. Ook de roodheid in mijn gezicht is minder. Mijn huid is rustiger en voelt zachter aan.

Ervaringen van Charelle de Haan met de Healy

Hoe kwam Charelle in aanraking met de Healy?

"Ik kwam in aanraking met de Healy door mijn moeder. Mijn gezondheid is altijd een aandachtspuntje geweest. Ik had rond mijn 17e en 18e veel last van blaasontsteking. Hierdoor moest ik steeds aan de antibiotica en sindsdien heb ik veel en snel last van diarree. Met de Healy wilde ik mijn gezondheid graag aansterken en verbeteren".


Charelle had last van hartkloppingen, onrust en stress

"Ik heb een lange periode last gehad van hartkloppingen, ik was steeds snel buiten adem en als ik dan s’avonds naar bed ging begonnen de hartkloppingen. Hierdoor kon ik niet slapen. Mijn homeopatisch arts gaf aan dat het kwam door een reactie op een vaccinatie".


"Mijn lever kon de afvalstoffen niet goed verwerken waardoor mijn hartslag tekeer ging. Dit dreef mij een beetje tot waanzin omdat ik er niet van kon slapen en soms raakte ik er ook van in paniek. Als ik dan een trap opliep leek het wel alsof mijn hart uit mijn borst klapte.

Ik dacht ik begin bij de basis, Healy Gold programma’s".


Charelle begon met het Healy Gold programma 

"Ik heb de programma’s Puur, Zorg en ontspannen gedaan. En ik merkte dat mijn hartkloppingen veel minder werden. Ik kon zelfs makkelijk in slaap vallen. Ik heb het programma ontspannen meerdere keren gedaan en ik merkte als leuke bijwerking dat ik veel minder moest plassen! Ik moet soms wel 25 keer op een dag plassen, dit heb ik al jaren waardoor ik eigenlijk niet eens meer door heb hoe vaak dat is.

Ik kon bijna niet geloven dat mijn hartkloppingen weg waren na maanden last te hebben. En dit na vier programma’s gedaan te hebben. Ik deed er twee per dag. En met de fijne bijkomstigheid dat mijn blaas nu een stuk minder actief is slaap ik vele malen beter".


Charelle had ook chronische last van spierknopen in haar rechter schouder

"Spierknopen in mijn rechter schouder verdwenen, waar jarenlang pijnlijke behandelingen bij de fysio niet hadden geholpen. 

Sinds ik mij ooit een keer vertild heb, doen de spieren in mijn rechterschouder ongelofelijk veel pijn. Er zitten dikke spierknopen. Mijn nek heeft vastgezeten en dat voor iemand zo jong als ik.. ik dacht ik kom hier nooit meer vanaf. Ik ben al jaren in behandeling bij fysio en manueel therapeuten.

Dit verlichtte tijdelijk de pijn zodat het dragelijk werd maar het ging nooit over".


"Sinds ik het programma chronische rugpijn heb gedaan met de stickers op de pijnlijke plek heb ik geen last meer! Wauw. Na 1 keer merkte ik al verschil en ik kan de spierknobbels ook niet meer terug vinden".


Ervaringen van Willy Brugman met de Healy

Willy Brugman, 84 jaar kwam in aanraking met de Healy na een zware heup operatie

"Ik was geopereerd aan mijn heup en het herstel was zeer moeizaam. Ik had veel pijn en veel pijnstillers en ik was heel moe".


Willy had geen energie

"Ik was de hele dag aan het slapen. Ik kwam tot niets. Alles kon me ook gestolen worden".


Door Yvonne ging ik aan de Healy

"Ik heb niet zoveel met dergelijke apparaatjes. Ik geloofde eigenlijk ook niet zo in de Healy.

Maar goed, ik had niets te verliezen".


Willy heeft ook fibromyalgie

'Ik heb ook last van chronische pijnen in mijn spieren in mijn schouder, in mijn benen en armen". Yvonne begon bij mij met het programma Puur en Energie. Ik merkte al na een paar dagen dat ik me beter voelde en wat actiever werd. De 2e keer dat ik Energie deed in de avond, wilde ik die nacht mijn hele huis opruimen, terwijl ik niet voor uit te branden was".


"Ik gebruik de Healy regelmatig en mijn klachten zijn minder en ik voel me fitter." 

"De programma's Zorg, Chronische pijn, Energie, Loslaten, Gewrichten en Botten doe ik het meest. Ondanks dat ik sceptisch was, moet ik zeggen dat ik er baat bij heb."


Ervaringen van Miranda met de Healy

healy brein-power

Healy ervaring van Miranda

Voor het eerst in jaren werd ze zonder pijn wakker
Je kunt nu ook een Healy programma laten maken voor jouw specifieke klacht

brein-power healy programma's
brein-power healy
healy brein-power

Voor ondersteuning van een specifieke klacht. Informeer naar de mogelijkheden
Nu gratis Healy ervaring bij een Hypnose sessie

 De Kosten voor een Hypnose sessie inclusief een Healy ervaring zijn 137 euro.

Kom je bij BREIN-POWER voor een hypnose sessie? Dan krijg je daar nu gratis een Healy sessie bij kado.


Een losse Healy sessie kost 67 euro

Yvonne Thuijs

Emmen

Charelle de Haan

Amsterdam/Laren NH

Medisch Advies Certificaat Healy

Yvonne Thuijs

Yvonne Thuijs en Charelle de Haan 

Jouw Healy coaches

Medisch Advies Certificaat Healy

Charelle de Haan