Workshop De Power van Acht

Hoe je wonderen kunt verrichten met de kracht van gedachten en een intentie zetten..

Klik rechts op de video voor een impressie 

Pijn verlichting in de workshop 'De Power van Acht'

Wat is de Power van Acht?

De kracht van onze gedachten is sterk en bepaalt zelfs ons hele doen en laten. Alles wat je denkt roep je direct op jezelf af. Wat je denkt, doe je in je hoofd. Je emoties reageren daar direct op met gevoel. Je voelt je precies zoals je denkt. Deze twee zijn continu in evenwicht met elkaar. positief of negatief. Het klopt altijd.


Je kunt je voorstellen wanneer je met een groep mensen hetzelfde denkt op een moment, een goede intentie 'zet', dat het heel krachtig kan zijn en het effect heeft. Niet alleen op de persoon waar de intentie voor bedoeld is maar ook voor de personen die de intentie zetten, gebeurt er iets op energetisch niveau. Het onzelfzuchtige is een bijzonder mooie gemoedstoestand en werkt helend op de hele groep.

Direct na de sessie tot aan weken erna werkt de intentie door.

Voor wie is het bedoeld?

Als je gebruik wilt maken van de kracht van gedachten, het zetten van een intentie met een hele groep waardoor er wonderlijke dingen gebeuren, kan je meedoen met de workshop. Eén keer per maand gaan we een woensdagavond van 19:00 - 21:00 uur aan de slag met elkaar en voor elkaar.


Maximaal 8 personen kunnen er meedoen per keer. Minimaal 6 personen. Je kunt jouw wens doorgeven. Of je van pijn af wilt. Of je van paniek, angst of depressie af wilt. Het kan zelfs zijn voor iemand die er niet bij is. We bepalen samen de intentie. Deze wordt altijd positief geformuleerd.

Waarom de Power van Acht?

Als het zo makkelijk is om elkaar te helpen om van allerlei belemmeringen af te komen, is het antwoord eenvoudig: Doen!      Lynne McTaggart heeft deze methode ontdekt, een journaliste en wetenschappelijk onderzoekster die er eerst niet eens in geloofde terwijl ze de ene genezing na de andere voor ogen zag gebeuren.


Met 1000 den mensen heeft ze experimenten gedaan in groepen van acht en mensen genazen van allerlei klachten en ziektes. Ook depressies en geestelijke problemen verdwenen. Transformaties en life changing ervaringen hebben plaatsgevonden. Nu ook in Nederland bij Brein-Power. :)


Wat je o.a. kunt verwachten..

  • Vermindering van pijn
  • Belemmerende emoties verdwijnen
  • Genezende werking op ziekten
  • Blokkades die verdwijnen
  • Kansen die zich voordoen op gebieden van je leven

Data Workshops De power van Acht in Emmen

21

AUG

19:00

Power van Acht

Yvonne Thuijs

11

SEP

19:00

Power van Acht

Yvonne Thuijs

9

OKT

19:00

Power van Acht

Yvonne Thuijs

Voor de kick-off start betaal je slechts € 27

- De workshop duurt 2 uur van 19:00-21:00

- Maximaal 5 mensen mogen iets inbrengen

- Voor iedereen werkt het helend

Onderzoeken naar de Power van intentie door Lynne McTaggart

Lynne McTaggart heeft vanaf 2006 experimenten en onderzoeken gedaan naar de kracht van gedachten en intentie. in eerste instantie heeft zij experimenten begeleid met zaden en blaadjes. Op 1000den kilometers afstand met alleen een foto en het idee van zaadjes in een bakje werd er aan een groep mensen gevraagd om een bepaalde intentie te 'zenden' naar zaadjes en blaadjes. De groep die een positieve liefdevolle intentie verstuurde naar de zaden en blaadjes kreeg als resultaat dat de zaden beter groeiden en de blaadjes mooier werden als de groep die een negatieve intentie 'stuurden' naar andere zaden en blaadjes in een andere kamer. 


Beter bekend is de Japanse professor Masuro Emoto die proeven deed op waterkristallen met negatieve en positieve intenties en muziek. het effect is wetenschappelijk aangetoond net als de experimenten van Lynne McTaggart. Als nuchtere onderzoekster en journalist was ze zelf het meest sceptisch over haar onderzoeken en resultaten.

De kracht van de gedachten van een groep op één persoon 

Beter bekend is de Japanse professor Masuro Emoto die proeven deed op waterkristallen met negatieve en positieve intenties en muziek. het effect is wetenschappelijk aangetoond net als de experimenten van Lynne McTaggart.


Als nuchtere onderzoekster en journalist was Lynne zelf het meest sceptisch over haar onderzoeken en resultaten. Ze heeft jarenlange onderzoeken gedaan naar het zetten van een intentie met een groep mensen voor een specifiek probleem, ziekte, doel en ongelooflijke resultaten bereikt, genezingen gezien, zelfs van mensen die er niet bij waren, waar een intentie voor gezet werd, baby's en zelfs ongeboren baby's die ongeneeslijke ziektes hadden. 


De kracht van de gedachten van een groep blijkt wonderen te kunnen verrichten op een manier die wij niet kunnen zien en aantonen. Mits de intentie juist wordt gezet en op de juiste manier. De resultaten zijn echter wel aantoonbaar na de honderden experimenten van Lynne McTaggart. 

Meer weten over deze methode? 

The Power of Eight van Lynne mcTaggart